AX5400 dual-band WiFi 6 gaming-router, PS5 compatibel, Mobile Game Mode, ASUS AURA RGB, levenslange gratis internetbeveiliging, Mesh WiFi-ondersteuning, Gear Accelerator, Gaming-poort, Adaptive QoS, Port Forwarding
  • Nieuwe generatie WiFi 6 - Profiteer van ultrahoge snelheden tot 5400Mbps met de nieuwste WiFi 6 (802.11ax) en 160MHz kanalen
  • Mobile Game Mode - Minimaliseer vertraging en latentie tijdens mobiel gamen met slechts een tik op de ASUS Router-app
  • Kies uw verlichtingsvibe - Met ASUS Aura RGB-verlichtingseffecten waarmee u kunt kiezen uit verschillende verlichtingseffecten en die u kunt aanpassen aan specifieke modi.
  • ASUS AiMesh ondersteuning - Creëer een flexibel, naadloos mesh-netwerk voor de hele woning met AiMesh-compatibele routers
  • Thuisnetwerkbeveiliging van zakelijk niveau - Levenslang gratis ASUS AiProtection Pro, aangedreven door Trend Micro™, met WPA3 en geavanceerd ouderlijk toezicht om uw huis te beschermen
RT-AX82U
Awards
Video reviews
Media reviews
ASUS_RT_AX86U

De winnende keus
voor mobiel gamen!

Profiteer met de ASUS RT-AX82U dual-band WiFi 6 router van de snelste, soepelste wifi-gaming-verbindingen ooit. Het levert ultrahoge wifi-snelheden tot 5400Mbps* en zit vol met geavanceerde technologie, waaronder Mobile Game Mode voor een vertragingsvrije, mobiele gaming-ervaring met lage latentie.

Bekijk de video

Ultrakrachtige WiFi 6

Lagere latentie Hogere snelheden

Energiezuinig Langer bereik

De RT-AX82U biedt alle voordelen van WiFi 6 (802.11ax), en werkt perfect met alle bestaande wifi-apparaten!**

Wat is WiFi 6?

*

Kies een verlichtingsvibe

De ASUS RT-AX82U is voorzien van ASUS Aura RGB-verlichtingseffecten, inclusief multi-kleurenmodi met honderden kleuren. Kies uit een scala aan lichteffecten en pas de verlichting aan specifieke modi aan.

*

Geef een boost aan mobiel gamen

Minimaliseer vertraging en latentie tijdens mobiel gamen met slechts een tik op de ASUS Router-app

*

Grenzeloos gamen

Prioriteer via Gaming-poort

Prioriteer via Gear Accelerator

Elimineer wifi-congestie

Prioriteer via Gaming-poort

Prioriteer via Gear Accelerator

Elimineer wifi-congestie

*

De speciale gaming-poort op de RT-AX82U geeft automatisch prioriteit aan elk bedraad apparaat dat erop is aangesloten. Er is geen complexe configuratie nodig, sluit gewoon een gaming pc of console aan op de speciale LAN-poort, voor een snelle, stabiele verbinding die altijd voorop staat in de wachtrij.

Met Gear Accelerator kun je apparaten draadloos prioriteren via het online bedieningspaneel van de RT-AX82U. Via de eenvoudige interface zijn apparaten te prioriteren om een boost te geven aan hun snelheid en te voorkomen dat ze met andere apparaten vechten om bandbreedte.

Laat apparaten verbinding maken met de 5GHz-band en vermijdt de vaak overvolle 2.4GHz-band, en profiteer tegelijkertijd van tot 8,4x hogere wifi-snelheden. Bovendien ontsluit de optionele Dynamic Frequency Selection (DFS) maximaal 15 van de minst drukke kanalen op de 5GHz-band om nog meer bandbreedte te geven voor gaming.***

Verwijder knelpunten in het netwerk

Met Adaptive QoS (Quality of Service) blijft het netwerk soepel draaien door prioriteit te geven aan netwerkverkeer. Geef prioriteit aan toepassingen zoals het streamen van video of surfen op het web, maar ook aan gamen. Het is de perfecte bondgenoot om in de hele woning wifi met lage latentie te leveren.

Gamen in de hele woning

Router met dode wifi-hoeken? De RT-AX82U ondersteunt ASUS AiMesh, een unieke mesh-netwerktechnologie die een netwerk voor de hele woning creëert met behulp van meerdere ASUS-routers. Met eenvoudige centrale bediening en naadloze roaming kunnen zelfs niet-experts het configureren met alle AiMesh-capabele routers die je bezit. Zeg maar dag tegen dode wifi-hoeken!

Beveiliging op bedrijfsniveau
voor thuis

Beveiliging van het thuisnetwerk is cruciaal wanneer je meerdere aangesloten apparaten hebt, en nog meer wanneer er apparaten zijn zonder antivirusmogelijkheden zoals IoT-apparaten. De RT-AX82U is inclusief levenslange gratis AiProtection Pro, inclusief het nieuwste WPA3-beveiligingsprotocol en geavanceerd ouderlijk toezicht. Elk apparaat is beschermd dankzij de RT-AX82U en je kunt alles wat er op je netwerk gebeurt in de gaten houden via de handige mobiele app.

AiProtection Pro

WPA3-beveiligingsprotocol

Geavanceerd ouderlijk toezicht

Meer info

Versterkte frontlinie netwerkbeveiliging

De RT-AX82U is voorzien van AiProtection Pro, aangedreven door Trend Micro™, om je netwerk te beschermen tegen aanvallen van buitenaf, met automatische en regelmatige updates. AiProtection Pro werkt met WPA3, het nieuwste wifi-beveiligingsprotocol, en houdt veiligheidsdreigingen buiten de deur voordat ze je apparaten kunnen bereiken, inclusief apparaten die geen antivirussoftware kunnen installeren - zoals smartphones en spelconsoles.

Meer info

Blokkeer toegang tot
schadelijke websites

Infectie detectie
en blokkering

Bescherming tegen
aanvallen

Geen abonnementskosten

Geavanceerd ouderlijk toezicht

Geavanceerd ouderlijk toezicht biedt alles wat je nodig hebt op één plek: het is supereenvoudig om de beveiligingsinstellingen van elk van de apparaten van je gezinsleden te bekijken of te wijzigen, zodat je kinderen veiliger kunnen internetten!

Internetactiviteit Dashboard

Kindveilige voorinstelling

Blokkeertijd inplannen

Content Filter

Bekijk de internetactiviteit van elk gezinslid op een duidelijk grafisch dashboard dat de piektijden in gebruik toont en het soort content dat ze bekijken. Groepeer apparaten van de kinderen om geaggregeerde gegevens te bekijken en geplande blokkeertijden en contentfilters toe te passen met slechts een paar tikken.

Vink het selectievakje aan bij het bewerken van een apparaat en profiel, en de voorinstelling past automatisch filters toe voor ongepaste inhoud op al hun apparaten.

Reserveer waardevolle tijd voor het gezin of help de kinderen verantwoordelijk gedrag te ontwikkelen door geplande periodes te selecteren om internettoegang op specifieke apparaten te blokkeren.

Blokkeer specifieke categorieën mobiele apps en websites, en pas deze instellingen toe op alle apparaten van de individuele gezinsleden. Het geavanceerde filter integreert Trend Micro's Deep Packet Inspection (DPI) engine om niet alleen te filteren op de URL van de website, maar ook op de internetpakketten zelf. Dit betekent dat het niet alleen content filtert die wordt bekeken in een web browser, maar ook binnen mobiele apps op apparaten.*

Gemakkelijk beheer via mobiele app

Traffic Analyzer (Verkeeranalyse)

Grafische controle van real-time verkeer.

Network Diagnostics (Netwerkdiagnostiek)

Bepaal exact je netwerkproblemen met slechts één tik.

Guest WiFi (Gasten-wifi)

De gemakkelijke manier om je wifi veilig te delen zonder moeilijke wachtwoorden.

Traffic Analyzer (Verkeeranalyse)

Grafische controle van real-time verkeer.

Network Diagnostics (Netwerkdiagnostiek)

Bepaal exact je netwerkproblemen met slechts één tik.

Guest WiFi (Gasten-wifi)

De gemakkelijke manier om je wifi veilig te delen zonder moeilijke wachtwoorden.

Disclaimer:
* Daadwerkelijke gegevensdoorvoer en wifi-dekking zullen variëren naar gelang de netwerkomstandigheden en omgevingsfactoren, met inbegrip van de hoeveelheid netwerkverkeer, bouwmateriaal/constructie en netwerk-overhead, resulterend in lagere daadwerkelijke gegevensdoorvoer en draadloze dekking.
** Om te kunnen profiteren van WiFi 6-functies moet de wifi-client geschikt zijn voor WiFi 6.
*** De snelheid wordt berekend met een datasnelheid van 2.4GHz en 5GHz, respectievelijk 574 en 4804 Mbps. Verder worden de DFS-kanalen in sommige landen mogelijk niet ondersteund vanwege de lokale regelgeving.

Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)