12-stream AX6000 dual-band WiFi 6 (802.11ax) router met ondersteuning van MU-MIMO en OFDMA-technologie, met AiProtection Pro-netwerkbeveiliging aangedreven door Trend Micro en Adaptive QoS
 • Volgende generatie WiFi 6-standaard - 802.11ax wifi-standaard voor betere efficiëntie en doorvoer.
 • Ultrahoge wifi-snelheid - 12-stream 6000Mbps wifi-snelheid om zelfs het drukste netwerk met gemak aan te kunnen.
 • Dubbele 10G-poorten - Profiteer van tot wel 10x snellere gegevensoverdrachtssnelheden voor bandbreedte-intensieve taken met 10GBase-T en 10G SFP+ netwerktechnologiepoort.
 • Breder gebruik en meer gebruiksgemak - 8 antennes + 8 LAN-poorten om meer clients tegelijkertijd te ondersteunen.
 • Beveiliging op zakelijk niveau - AiProtection Pro, aangedreven door Trend Micro™, blokkeert internetbeveiligingsdreigingen voor alle aangesloten slimme apparaten
 • Betere partner met mesh-systeem - Compatibel met ASUS AiMesh wifi-systeem voor naadloze dekking voor de gehele woning.
RT-AX89X
RT-AX89X

Het nieuwe tijdperk van thuis-wifi

Het groeiende aantal verbonden persoonlijke en IoT-apparaten heeft geleid tot een algemene toename van de netwerkdichtheid, waardoor de grenzen van de huidige wifi-standaard worden bereikt. De nieuwste 802.11ax-standaard biedt toekomstbestendige technologieën, hogere netwerkefficiëntie, hogere wifi-snelheden, grotere dekking en betere accuduur voor verbonden apparaten, wat gebruikers een aanzienlijk betere netwerkervaring geeft.

Wifi op warpsnelheid

RT-AX89Xis een 8x8 dual-band wifi-router die 1024-QAM biedt, voor dramatisch snellere draadloze verbindingen. Met een totale netwerksnelheid van ongeveer 6000Mbps - 1148Mbps op de 2.4GHz-band en 4804Mbps op de 5GHz-band - is de RT-AX89X 2,8x sneller dan 802.11ac 4x4 dual-band routers.3

802.11ax 8X8

4800Mbps

2,3x sneller

802.11ac 4X4

1733Mbps

ASUS RT-AX89X

Bekabeld of draadloos.Aan u de keus.

Meer LAN-poorten voor
meer gemak

Acht Gigabit LAN-poorten maken deRT-AX89Xde ideale oplossing als u meerdere bekabelde apparaten heeft, zoals NAS-systemen, pc's en switches. En als u ooit thuis een LAN-party wilt organiseren, maakt deRT-AX89Xhet mogelijk.Meer LAN-poorten

Ultrasnelle bekabelde snelheid

De RT-AX89X is uitgerust met twee 10G-poorten, één Base-T en SFP+-poort, wat betekent dat zowel vezel als koper 10G-verbindingen worden ondersteund. Behaal door de ISP geclaimde snelheden of gebruik uw eigen 10G LAN-netwerk tussen pc's en NAS.

1.8GHz quad-core
 • Netwerkefficiëntie

 • Betere dekking

 • Netwerkefficiëntie

  Gemaakt voor huishoudens met meerdere apparaten

  Met een revolutionaire combinatie van OFDMA en MU-MIMO technologie biedt 802.11ax-technologie tot 4x meer netwerkcapaciteit en efficiëntie in omgevingen met veel verkeer. Vorige generatie 802.11ac wifi kan slechts één apparaat tegelijk aan op elk netwerkkanaal, wat inefficiënt gebruik van de beschikbare bandbreedte betekent. De OFDMA-ondersteuning in de 802.11ax wifi-standaard verdeelt elk kanaal in kleine subkanalen, waardoor signalen van meerdere apparaten kunnen worden gebundeld en gelijktijdig verzonden. Dit vermindert de latentie, voor een meer vloeiende, responsievere wifi-ervaring.

  In het verleden: 1 apparaat tegelijk verwerkt
  802.11ac OFDM

  Verspilde bandbreedte - Hogere latentie

  Nu: Meerdere apparaten gelijktijdig verwerkt
  802.11ax OFDMA

  Bandbreedte volledig benut - Lagere latentie

 • Betere dekking

  Wifi die verder gaat

  Met de nieuwste 802.11ax wifi-standaard met OFDMA-technologie, biedt de RT-AX89X een groter wifi-signaalbereik en betere dekking door elk kanaal in kleinere subkanalen te verdelen. Deze subkanalen hebben een kleinere bandbreedte waardoor signalen tot 80% verder reiken1, wat resulteert in een betere wifi-verbinding in de hele woning*.

  802.11ax-technologie

  Tot 80%
  beter bereik*

  9dB

  802.11ac-technologie

Beveiliging op zakelijk niveau voor uw thuisnetwerk

RT-AX89Xheeft levenslang gratis AiProtection Pro, aangedreven door Trend Micro™ met automatische, regelmatig bijgewerkte beveiligingssignaturen om uw apparaten en persoonlijke gegevens te beschermen tegen internetdreigingen. Deze sterke beveiliging biedt geavanceerde ouderlijk toezicht, inclusief de mogelijkheid om specifieke websites en mobiele app-types te blokkeren.

> Meer info
ASUS RT-AX89X ASUS RT-AX89X gloeiend

Draadloos dat net zo stabiel werkt als bekabeld Ethernet

Wanneer u ver van uw router verwijderd bent, is het meestal onpraktisch of onmogelijk om te profiteren van de stabiliteit van een bekabelde netwerkverbinding. Dankzij de speciaal ontworpen antennes biedt de RT-AX89X brede dekking en een stabiel signaal, zodat u profiteert van een betrouwbare, vloeiende verbinding voor gaming of werk, overal in de woning.

Extreme 2.2GHz quad-core power

De RT-AX89X beschikt over een topkwaliteit 2.2GHz quad-core CPU die krachtiger is dan veel desktopprocessors. Met zijn ongelooflijke prestaties maximaliseert de RT-AX89X de doorvoer voor de beste netwerkprestaties, versnelt het de USB-gegevensoverdracht en meer.

1.8GHz quad-core

Krachtig wifi-systeem voor de hele woning.
Zoals u het wilt.

In de meeste gevallen kan uwRT-AX89Xkan vloeiende, betrouwbare wifi leveren naar elk deel van de woning. Wifi-dekking kan echter worden beïnvloed door veel factoren, zoals kamerindeling, bouwmaterialen en zelfs meubels. AiMesh is een innovatieve nieuwe routerfunctie die deze problemen oplost. Het creëert een wifi-netwerk voor de hele woning door gebruik te maken van meerdere ASUS-routers. AiMesh is krachtig, flexibel en kan een mix van ASUS-routermodellen gebruiken - en beschermt zo eerdere investeringen! AiMesh geeft u tijdbesparende centrale controle en naadloze roamingmogelijkheden. AiMesh is wifi om op te vertrouwen - voor alle apparaten, de hele tijd!

> Meer info
ASUS AiMesh wifi-systeem voor de hele woning
 • Verander uw ASUS-routers via een eenvoudige firmware-update in een wifi-systeem voor de hele woning

 • Mix en match voorkeursmodellen van geselecteerde ASUS-routers

 • Creëer een wifi-netwerk met ofwel een enkele SSID of met meerdere SSID's

 • Alle routerfuncties werken op het gehele wifi-systeem

Disclaimers:

 • 1 De gegevens hebben betrekking op uplink OFDMA
 • 2 ac gegevens hebben betrekking op: 40MHz / 256QAM op de 2.4GHz-band en 80MHz / 256QAM op de 5GHz-band. ax gegevens hebben betrekking op: 40MHz / 1024QAM op de 2.4GHz-band en 160MHz / 1024QAM op de 5GHz-band
 • 3 De gegevens hebben betrekking op 5GHz/bandbreedte 80MHz
 • * Om te kunnen profiteren van 802.11ax-functies moet de wifi-client geschikt zijn voor 802.11ax.
 • ** Daadwerkelijke gegevensdoorvoer en wifi-dekking zullen variëren naar gelang de netwerkomstandigheden en omgevingsfactoren, met inbegrip van de hoeveelheid netwerkverkeer, bouwmaterialen en constructies, en netwerk-overhead, eventueel resulterend in lagere daadwerkelijke gegevensdoorvoer en draadloze dekking.
 • *** Aangegeven netwerksnelheden en bandbreedte op basis van de huidige IEEE 802.11ax specificaties. Daadwerkelijke prestaties kunnen worden beïnvloed door netwerk- en service provider-factoren, interfacetype en andere omstandigheden. Voor de beste resultaten moeten aangesloten apparaten 802.11ax-compatibel zijn.
Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)