AX6100 tri-band WiFi 6 (802.11ax) gaming-router, prioritering spelverkeer door Gear Accelerator, ondersteuning AiMesh mesh wi-fi voor hele woning, levenslange gratis AiProtection Pro internetbeveiliging, wtfast GPN, Mobile Game Boost
 • Next-Gen wifi-6-technologie — Met OFDMA en MU-MIMO levert de RT-AX92U efficiëntere, stabielere en snellere overdacht, zelfs wanneer meerdere apparaten tegelijkertijd gegevens overdragen.
 • Flexibele wifi voor aangelsoten apparaten — De RT-AX92U bevat 802.11n, ac- en ax-banden, waarmee kanalen voor alle soorten apparaten worden geleverd, inclusief oudere en ultramoderne apparaten.
 • Krachtig wifi-systeem voor het hele huis, precies zoals je dat wilt— RT-AX92U ondersteunt ASUS AiMesh; een krachtige en flexibele mesh-systeemtechnologie voor het hele huis. AiMesh levert tijdsbesparende centrale bediening en naadloze roamingcapaciteit. Gebruikers kunnen verschillenende ASUS-routermodellen gebruiken.
 • Netwerkbeveiliging van commerciële kwaliteit voor het gezin — AiProtection Pro beschermt alle met het thuisnetwerk verbonden apparaten en geavanceerd ouderlijk toezicht stelt je in staat om het internetgebruik van je gezin in de gaten te houden.
RT-AX92U
 • Bekroond door Computex d&I, 2018

 • Winnaar van de 27e Taiwan Excellence Award

Maak je huis klaar voor wifi 6 (802.11ax)

 • Ultrasnelle wifi-snelheden
 • Ontworpen voor meerdere apparaten
 • Duurzamer batterijverbruik van apparaten

Next-Gen wifi-snelheden

RT-AX92U met 4x4 tri-band wifi die 160MHz* bandbreedte levert en 1024-QAM* voor aanzienlijk snellere draadloze verbindingen. Met een totale netwerksnelheid van ongeveer 4804Mbps op de 5GHz-2-band, is RT-AX92U 2,7 maal sneller dan normale 802.11ac 4x4-routers.
Je kunt nu al van de technologie van de toekomst genieten en later nog steeds met de dan uit te komen 802.11ax-apparaten verbinden.


*De 160MHz-bandbreedte is vanwege regelgevende beperkingen in sommige regio's/landen mogelijk niet beschikbaar in de 5GHz-band.
*De grafiek vergelijkt de snelheid van 4x4 11ax op 5GHz 160MHz-bandbreedte met 1024QAM-modulatie tot een snelheid van 4x4 11ac op 5GHz 80MHz met 256QAM-modulatie.
* 160MHz-compatibele en 1024QAM-compatibele apparaten zijn benodigd om van de 802.11ax wifi-standaard te kunnen profiteren.

Grotere wifi-capaciteit voor meerdere apparaten tegelijkertijd

Met een revolutionaire combinatie van OFDMA-* en MU-MIMO*-technologie, levert de 802.11ax (wifi 6)-technologie tot aan 4 keer grotere netwerkcapaciteit en -efficiëntie in omgevingen met druk verkeer. De vorige generatie 802.11ac (wifi 5)-wifi kan slecht één apparaat tegelijkertijd op elk netwerkkanaal aan, wat inefficiënt gebruik van beschikbare bandbreedte betekent. OFDMA-ondersteuning in de 802.11ax wifi-standaard verdeelt elk kanaal in kleinere subkanalen, waarmee signalen van meerdere apparaten* samengebundeld worden en tegelijkertijd verzonden, zodat haperen wordt gereduceerd en de wifi vlotter en responsiever is.
 • 802.11ac OFDM
  Bandbreedte verspild; hogere latentie

 • 802.11ax OFDMA
  Bandbreedte volledig benut; lagere latentie

*OFDMA-compatibele en MU-MIMO-compatibele apparaten vereist om van dit voordeel te profiteren.

Duurzamer batterijverbuik van je apparaten

Target Wake Time (TWT) stelt RT-AX92U in staat om toegewezen intervallen voor gegevensoverdracht van aparaten in te plannen. Hiermee kunnen ze slapen wanneer een routersignaal niet benodigd is, waardoor stroomverbruik tot aan 7 maal wordt gereduceerd, voor een aanzienlijk langere batterijduur*.

 • Zonder Target Wake Time
  802.11ac

  Meer stroomverbruik van apparaten

 • Met Target Wake Time
  802.11ax

  7X langere batterijduur voor cliëntapparaten


*802.11ax-compatibele apparaten vereist om van de voordelen van 802.11ax wifi-standaard te kunnen profiteren.

Extreem stabiele en ultrasnelle verbinding in het hele huis

Extreem stabiele en ultrasnelle verbinding in het hele huis

 • Naadloze verbinding
 • Wifi-banden voor alle apparaten
 • Ethernet-backhaul

Naadloze verbinding, werkt met je huidige ASUS-router

De eigen technologie van ASUS – AiMesh, stelt RT-AX92U in staat om met alle compatibele routers te werken, zodat je thuis-wifi in het nieuwste mesh wifi-systeem verandert. Alle AiMesh-routers communiceren met elkaar en houden de signaalsterkte naar je apparaat in de gaten, en wisselen het zonodig naadloos naar een andere bron. Het enige wat jij hoeft te doen is ervan genieten!

>> Meer informatie over AiMesh

*Compatibele apparaten zijn vereist om van de voordelen en snelheden van 802.11ax (wifi 6) standaard te kunnen profiteren.
*De 160MHz-bandbreedte is in sommige regio's/landen vanwege regelgevende beperkingen mogelijk niet in de 5GHz-band beschikbaar.

Vind de beste plek voor alle apparaten

In aanvulling op het netwerken op 802.11ax (wifi 6), biedt RT-AX92U 802.11n (wifi 4)- en 802.11ac (wifi 5)-verbindingen voor flexibele wifi en ondersteuning van alle oudere tot ultramoderne apparaten. Het is ook ontworpen om het beste met de nieuwste generatie van mobiele apparaten met 802.11ax (wifi 6) te werken, wat in de nabije toekomst uitkomt. De 802.11ax-wifi die door de RT-AX92U gebruikt wordt, kan door het nieuwe apparaat gebruikt worden zodat je het meeste uit het wifi-vermogen van je nieuwste wifi-gadget kunt halen.

Flexibele keuze tussen een draadloze en bedrade backhaul-verbinding

Met de functie Ethernet-backhaul kun je netwerkkabels gebruiken om de RT-AX92U en andere AiMesh-routers met elkaar te verbinden. Als je Ethernet-poorten in verschillende kamers aan de muur hebt, kun je hiermee je routers via een bedrade verbinding met elkaar laten communiceren, waarmee je wifi-systeem nog stabieler en betrouwbaarder wordt. Hiermee worden tevens alledrie de wifi-banden voor je draadloze apparaten gereserveerd, waardoor je een nog grotere netwerkcapaciteit hebt.

AiProtection Pro

Veiliger internet voor je gezin en je apparaten

Alle gezinsleden, jong of oud, staan telkens als ze online zijn, blootgesteld aan de gevaren van het intenet. RT-AX92U bevat AiProtection Pro, aangedreven door Trend Micro™, met automatische, regelmatig bijgewerkte beveiligingshandtekeningen om je apparaten en persoonlijke gegevens tegen internetbedreigingen te beschermen. Deze krachtige beveiliging biedt geavanceerd ouderlijk toezicht, inclusief het vermogen om bepaalde websites en mobiele apps te blokkeren.


>> Meer informatie over AiProtection
 • Geen abonnement

  Sommige routers bieden slechts drie jaar bescherming; ASUS AiProtection biedt je bescherming gedurende de gehele levensduur van je product

 • Beveiliging tegen aanvallen

  Het 'Intrusion Prevention'-systeem (IPS) blokkeert alle veelvoorkomende internetaanvallen.

 • Blokkeer toegang tot kwaadaardige websites

  AiProtection gebruikt de officiële database van Trend Micro om gekende schadelijke sites te blokkeren, om besmetting te vermijden nog voor u klikt.

 • Detectie en blokkering van besmetting

  Zelfs als een reeds besmet apparaat met RT-AX92U verbonden is, voorkomt AiProtection dat persoonlijke gegevens op het apparaat worden aangetast.

Geavanceerd ouderlijk toezicht

Houd je kinderen veilig wanneer ze op het internet zijn. Het state-of-the-art ouderlijk toezicht in AiProtection bevat alle benodigde beheersfuncties op één plek en de intuïtieve interface maakt het supereenvoudig om op alle apparaten van de verschillende gezinsleden beveiligingsinstellingen te bekijken en toe te passen.*


 • Dashboard voor internetactiviteit*

  Bekijk de internetactiveit van elk gezinslid op een duidelijk dashboard, met grafieken van piektijden en soorten bekeken inhoud. Je kunt apparaten van je kinderen groeperen om samengestelde gegevens te bekijken en, met slechts een paar tikken, geplande blokkeertijden en inhoudsfilters toepassen.

 • Voorinstelling die veilig voor kinderen is*

  Als u een vinkje in het vakje zet wanneer u een apparaat en/of profiel bewerkt, zal de voorinstelling automatisch filters voor ongepaste inhoud op alle bedoelde apparaten toepassen.

 • Plannen van spertijd

  Reserveer waardevolle tijd met het gezin of help je kinderen verantwoordelijk gedrag te ontwikkelen door perioden in te plannen en selecteren waarin internettoegang op bepaalde apparaten wordt geblokkeerd.

 • Contentfilter*

  Blokkeer bepaalde categorieën mobiele apps en websites, en pas die instellingen toe op alle apparaten van bepaalde individuele gezinsleden. De geavanceerde filter integreert met de Trend Micro's Deep Packet Inspection (DPI)-machine om niet alleen op website-URL te filteren maar ook op het internetpakket zelf, zodat inhoud wordt gefilterd zowel op de webbrowser als op mobiele apps op je apparaten.*

 • Bekijk de internetactiveit van elk gezinslid op een duidelijk dashboard, met grafieken van piektijden en soorten bekeken inhoud. Je kunt apparaten van je kinderen groeperen om samengestelde gegevens te bekijken en, met slechts een paar tikken, geplande spertijden en inhoudsfilters toepassen.

 • Als je een vinkje in het vakje zet wanneer je een apparaat en/of profiel bewerkt, zal de voorinstelling automatisch filters voor ongepaste inhoud op alle bedoelde apparaten toepassen.

 • Reserveer waardevolle tijd met het gezin of help je kinderen verantwoordelijk gedrag te ontwikkelen door perioden in te plannen en selecteren waarin internettoegang op bepaalde apparaten wordt geblokkeerd.

 • Blokkeer bepaalde categorieën mobiele apps en websites, en pas die instellingen toe op alle apparaten van bepaalde individuele gezinsleden. De geavanceerde filter integreert met de Trend Micro's Deep Packet Inspection (DPI)-machine om niet alleen op website-URL te filteren maar ook op het internetpakket zelf, zodat inhoud wordt gefilterd zowel op de webbrowser als op mobiele apps op je apparaten.*

Gebouwd met double-boost voor gamen met minder pingen

Adaptive QoS van de RT-AX92U's prioriteert game-pakketten voor vlotter online spelen. Het bevat tevens ingebouwde wtfast® om het korst mogelijke pad te bepalen en veilig te stellen voor je gaming-apparaat en de game-server, waardoor haperen en pingen wordt gereduceerd*.

Game-pingen

10-15% minder

30-60% minder

45-75% minder

0% minder

Adaptive QoS
 • UIT
 • AAN
wtfast®
 • UIT
 • AAN
hint
 • 2de prioriteit

 • 2de prioriteit

*De gratis router-editie ondersteunt één te selecteren apparaat op je netwerk wanneer er GPN-verkeersliemieten gelden, en is inclusief wtfast® technische ondersteuning.
Gebruikers kunnen betalen om naar de geavanceerde versie te upgraden voor simulane versnelling van meerdere apparaten met meer GPN-verkeer en geavanceerde functies. Bekijk de lijst met ondersteunde games hier.

In aanvulling op de LAN poort-samenvoeging, ondersteunt de RT-AX92U WAN poort-samenvoeging, waarmee gecombineerde gigabit WAN- en LAN-poorten internetsnelheden van meer dan 1Gbps* levert. Hiermee wordt het 1G-knelpunt van e WAN-poort geëlimineerd; een geweldige keuze als je meer dan 1Gbps internet van je serviceprovider hebt.
Disclaimer:”*Toegang tot WAN poort-samenvoeging, moeten je kabelmodem, router en schakelaar de 802.3ad-standaard ondersteunen. Voor de beste prestaties van een kabelmodem is de DOCSIS 3.1-norm vereist.

*Alle specificaties zijn zonder kennisgeving onderhevig aan wijzigingen. Raadpleeg je leverancier voor de exacte aanbiedingen. Producten zijn mogelijk niet op alle markten beschikbaar.
*PCB-kleuren- en gebundelde softwareversies zijn zonder kennisgeving onderhevig aan wijzigingen.
*Genoemde merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve ondernemingen.
*Werkelijke datadoorvoer en werkelijk wifi-bereik kunnen variëren vanwege netwerkomstandigheden en omgevingsfactoren, met inbegrip van netwerkverkeersvolume, bouw en bouwmaterialen, en netwerkoverhead, die tot lagere werkelijke datatoevoer en draadloos bereik kunnen leiden.
*Geciteerde netwerksnelheden en bandbreedten zijn gebaseerd op huidige IEEE 802.11ac-specificaties. Werkelijke prestatie kan worden beïnvloed door netwerk- en serviceprovidersfactoren, type interface, en andere omstandigheden. Voor het beste resultaat dienen verbonden apparaten 802.11ac-compatibel te zijn.

Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)