ASUS Premium Care - Introduktion

Seneste opdatering : 2022/09/06

Vi passer på dit udstyr - ASUS giver dig bedre beskyttelse med Premium Care.

Hvad er ASUS Premium Care?

Med ASUS Premium Care kan du forlænge din garantiperiode, udvide garantidækningen og tilføje ekstra beskyttelse til dine ASUS-produkter med problemfri reparation eller udskiftning.

Hvornår kan jeg købe ASUS Premium Care til mine ASUS-produkter?

1. ASUS garantiudvidelsespakke skal købes og aktiveres inden for garantiperioden for dine ASUS-produkter.
2. ASUS andre tjenester (Local Accidental Damage Protection/ Battery Service Package/ Hard Disk Drive Retention/ On-Site Service) skal købes og aktiveres inden for 180 dage efter dit ASUS-produkts fakturadato.
3. Kun Notebook/Commercial Notebook/ Gaming Notebook kan købes for udvidet garanti inden for maskinens garantiperiode, og den samlede garanti er begrænset til maksimalt tre år.

Hvor kan jeg købe ASUS Premium Care til mine ASUS-produkter?

ASUS Premium Care kan kun købes i det land, hvor du oprindeligt købte dit splinternye ASUS-produkt fra. Du kan købe hos:

1. MyASUS app: Klik her for at se købsprocessen for MyASUS garantiudvidelsespakke
2. Besøg ASUS Service Shop og indtast dit serienummer for at kontrollere, hvilken type ASUS Premium Care der passer til dig.
3. Besøg ASUS Store og klik på garantiudvidelsessektionen.
4. Kontakt ASUS autoriseret forhandler for detaljerede oplysninger.
* Bemærk venligst, at tilgængeligheden af ​​ASUS Premium Care kan variere fra land til land.

ASUS Premium Care er tilgængelig for følgende ASUS-produkter:

1. Laptops
2. Kommerciel Laptops
3. Gaming Laptops
4. Alt-i-en PC
5. Kommerciel Desktop
6. Forbruger Desktop
7. Mini PC, Vivo PC
8. Server
9. VGA
* Bemærk venligst, at tilgængeligheden af ​​Premium Care-produktlinjerne kan variere fra land til land.

Hvad dækker ASUS Premium Care?

1. ASUS Premium Care gælder kun for ASUS original hardware indbygget i ASUS-produkterne, undtagen dele, der ikke er installeret af ASUS, ikke-ASUS-dele erstattet af ASUS Service Center, enhver software, eksterne enheder, tilbehør, periferiudstyr og medfølgende forbrugsvarer (inklusive men ikke begrænset til produktets batteri, bæretasker, støtteskiver, kabler og ledninger eller mus). ASUS er ikke ansvarlig for gendannelse eller geninstallation af andre data eller programmer end software installeret af ASUS, da ASUS-produktet blev fremstillet.

2. Produktets batteri betragtes som en forbrugsdel. På grund af batteriets livscyklus kan der være begrænset garantidækning på denne del. Batterigarantiperioden forbliver underlagt den standardgaranti, du modtog med ASUS-produktet. ASUS Premium Care inkluderer ikke forlængelse af batterigarantien, medmindre andet er angivet i certifikatet eller i købsdokumentet.

Hvordan aktiverer man ASUS Premium Care?

Trin 1: Bliv ASUS-medlem

Gå til ASUS medlemsside og tilmeld dig for at blive ASUS-medlem. Hvis du allerede er ASUS-medlem, skal du fortsætte til trin 2.

Trin 2: Registrer dit produkt

Log ind på ASUS medlemsside og klik på "Produktregistrering" i venstre kolonne. Udfyld venligst formularen med de relevante oplysninger om dit ASUS-produkt. Hvis du allerede har registreret dit produkt, skal du fortsætte til trin 3.

Trin 3: Aktiver din Premium Care

Klik på "Aktivering af garantiudvidelse" i menuen til venstre, og følg disse instruktioner:

(1) Vælg det registrerede produkt, som du vil aktivere ASUS Premium Care med.

(2) Indtast kontraktkoden og adgangskoden.

(3) Klik på Send for at fuldføre processen.

Vilkår og betingelser:

1. ASUS Premium Care er kun designet til ASUS-produkter.

2. Sørg for, at produkttypen af ​​ASUS Premium Care, du har købt, matcher dit ASUS-produkt.

3. Én kontraktkode for ASUS Premium Care kan kun anvendes én gang på ét ASUS-produkt.

4. ASUS Premium Care kan kun købes og aktiveres i det land, hvor du oprindeligt købte dit splinternye ASUS-produkt fra. ASUS forbeholder sig retten til at beslutte, om dit ASUS-produkt er kvalificeret til ASUS Premium Care-køb.

5. International garantiservice er begrænset til de lande, hvor ASUS yder international service. Servicemuligheder, tilgængelighed af reservedele og responstid kan variere fra land til land.

6. Gem venligst både (i.) købsbeviset for dit ASUS-produkt og (ii.) købsbeviset for ASUS Premium Care til reference, hvis fremtidige serviceanmodninger er påkrævet.

7. Alle komponenter eller produkter, der repareres eller udskiftes af ASUS eller ASUS autoriseret tekniker, vil være under garanti i den resterende periode af standardgarantiperioden, men i ikke mindre end tre måneder efter den service, der er leveret til dig i overensstemmelse med ASUS Premium Care.

8. Før du kontakter ASUS for reparation, bedes du venligst:

• Sikkerhedskopier alle dine personlige data og fjern alle fortrolige, proprietære oplysninger på harddisken. ASUS er ikke ansvarlig for tab af dine egne programmer, data eller oplysninger som angivet ovenfor.
  • Hent følgende oplysninger fra dit ASUS-produkt: operativsystemversion, BIOS-version, og underret, hvis du har foretaget nogen nylige hardware- eller softwareændringer.
  • Sørg for, at du har følgende oplysninger let tilgængelige: dit ASUS-produkts modelnavn, serienummer, salgsfaktura/kvittering med købsdato og garantikort. Du vil blive bedt om at fremlægge købsbevis, før nogen garantiservice tilbydes eller er planlagt til at blive udført.

ASUS Premium Care-pakkeoplysninger

Garanti forlængelse (WEP - Warranty Extension Package)

• Med forbehold af at aktiveringen er gennemført, forlænges din produktgarantiperiode automatisk fra dit produkts oprindelige garantislutdato.

• Bortset fra ændringen af garantiperioden, vil alle andre vilkår forblive de samme som ASUS standardgaranti.

• Denne servicepakke dækker ikke software, batteri, ydre enheder, gratis tilbehør såsom mus eller taske og kundeforårsaget skade.

• Denne servicepakke inkluderer international support. Service leveres i overensstemmelse med den lokale standard og servicepolitik. Se venligst afsnittet International garanti og support på dit garantikort for at få flere oplysninger. (Kun internationalt)

Lokal beskyttelse mod uheld (LADP - Local Accidental Damage Protection)

• Denne servicepakke giver dækning for følgende typer af utilsigtet skade, der opstår ved normal brug: fald, fald eller andre kollisioner, væskeskader, elektriske overspændinger, utilsigtede brud

• De samlede akkumulerede omkostninger for reparationsydelser leveret under denne servicepakke må ikke overstige kundens købspris for produktet.

• Alle komponenter, der repareres eller udskiftes af et ASUS-servicecenter, vil være under garanti i tre måneder eller i resten af garantiperioden, alt efter hvad der er relevant.

• For at fremsætte et krav i henhold til denne Servicepakke skal du give en forklaring på, hvor og hvornår hændelsen fandt sted, samt en detaljeret beskrivelse af hændelsen.

HDD-retention

• Denne service understøtter ubegrænset antal harddiskdrev ("HDD") og dækker den originale indbyggede HDD, der leveres med dit ASUS-produkt og erstatnings-HDD installeret af ASUS-autoriseret tekniker i overensstemmelse med vilkårene for denne service.

• Denne service giver dig mulighed for at beholde den defekte HDD og modtage en erstatnings-HDD installeret af en ASUS-autoriseret tekniker, efter at fejlen på HDD'en er blevet bekræftet af den autoriserede ASUS-tekniker. Den bevarede HDD vil ikke være underlagt nogen løbende support.

Kundeansvar:

• Du er forpligtet til at nævne, når du anmoder om service på stedet, om du ønsker at gøre brug af denne HDD-retentionstjeneste.

• Det er dit ansvar at holde "fysisk kontrol" over den defekte HDD og sikre, at personlige, fortrolige eller proprietære data på den defekte HDD bliver ødelagt eller forbliver sikre.

• Det er dit ansvar at bortskaffe den defekte HDD i overensstemmelse med de lokalt gældende love og regler.

• Du eller en autoriseret repræsentant for dig er forpligtet til at underskrive HDD-retentionsdokumentet leveret af ASUS for at anerkende opbevaringen af ​​HDD'en.

Lokal service på stedet (Onsite)

• Denne servicepakke giver lokal support på stedet til dit produkt.

• Inden service på stedet kan vores tekniske supportagenter anmode dig om at hjælpe med fejlfinding af produktet. For mere detaljeret information henvises til afsnittet "Når du kontakter ASUS kundeservice" i det garantikort, der følger med vores produkt, eller besøg http://support.asus.com/.

• Hvis problemet ikke løses eksternt, vil teknisk support på stedet for dit produkt blive arrangeret med en ASUS-autoriseret tekniker, som normalt vil blive sendt til din placering inden udgangen af ​​den næste hverdag; Svartider kan variere afhængigt af geografisk placering, reservedele og lokal service tilgængelighed.

• Du bliver bedt om at give den autoriserede ASUS-tekniker adgang til dine faciliteter og ASUS-produkter samt elektricitet, internetforbindelse, ASUS driver-cd/dvd (hvis leveret sammen med produktet) og et tilstrækkeligt og sikkert arbejdsområde.

• Hvis produktet svigter under normal og korrekt brug inden for dækningsperioden for denne servicepakke, vil ASUS reparere eller erstatte de defekte dele af produktet eller selve produktet med nye eller istandsatte dele eller produkter, der er funktionelt ækvivalente med eller bedre end dem, der oprindeligt blev leveret.

• Hvis defekte dele udskiftes under denne service, accepterer du på forhånd at overføre ejerskabet af de udskiftede defekte dele til ASUS.

• Hvis den autoriserede ASUS-tekniker finder, at produktet er uden for dækningsomfanget, vil en debiteringsliste blive udstedt til dig, og tjenesten vil kun blive leveret mod betaling. Hvis du vælger ikke at fortsætte med reparationen, vil du blive faktureret for eventuelle omkostninger, der allerede er påløbet af Asus (inklusive, men ikke begrænset til, at sende tekniker på stedet, test/fejlretning osv.).

Batteriservicepakke (BSP)

• Denne servicepakke er en forlængelse af dækningsperioden for standardbatterigarantien.

• Du er berettiget til én batteriudskiftning hvert år i tilfælde af batterifejl i den forlængede periode efter dit batteris oprindelige basisgarantiperiode.

• Bortset fra ændringen af batterigarantiperioden er alle andre vilkår de samme som standardbatterigarantien. Se venligst garantikortet, der fulgte med dit produkt, for vilkårene for standard batterigaranti.

• Denne servicepakke dækker kun det originale batteri, der følger med dit ASUS-produkt.

• Udskiftningsbatteriet vil være dækket af denne servicepakke i den resterende dækningsperiode, men i mindst 3 måneder.

• Denne servicepakke dækker kun fabrikationsfejl og udelukker enhver forventet kapacitetsreduktion på grund af brug.

Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål? Kontakt plejecentret:

Hvis du har spørgsmål om ASUS Premium Care, kan du kontakte os via Live chat, supportwebsted eller MyASUS app.

Download MyASUS nu for at opleve perfekt service. KLIK HER!