Sta klaar voor extreme snelheden, waanzinnige bandbreedte en intense tevredenheid met de gloednieuwe ASUS X570-serie moederborden. Ze zijn helemaal klaar voor de machtige AMD Ryzen-processors, opgevoerd met krachtige PCIe 4.0 en in te zetten op elk gewenst niveau. Of je nu aan het bouwen bent voor rauwe gaming power, stijl nastreeft of voor je bedrijf aan het bouwen bent, het aanbod van ASUS X570-moederborden zit boordevol innovatieve functies om je build een boost te geven.

BELANGRIJKSTE BIJZONDERHEDEN

KIES JE X570

ROG Crosshair VIII-moederborden zijn voorzien van uitgebreide koeling en OptiMem III om hun enorme vermogen te ondersteunen en voor stabiel, high-performance geheugen te zorgen. Samen vormt dit de perfecte basis voor AMD Ryzen-installaties.

ROG CROSSHAIR VIII Extreme

Het ROG Crosshair VIII Extreme-moederbord staat aan de top van de X570-serie. Vakkundig afgestemd voor ultieme prestaties, is hij voorzien van een nieuw passief koelingontwerp met een groot koellichaampantser om de immense hitte tegen te gaan die door overklokken wordt gegenereerd. Voeg daar een Dynamic OC Switcher, high-speed geheugenondersteuning en uitgebreide controle over water- en ventilatorgebaseerde koeling aan toe, en je hebt het prestatiewonder dat de Crosshair VIII Extreme is.

ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO

Dankzij de verbeterde vermogensafgifte, passieve chipset-koeling en de heimelijke esthetiek kan de Crosshair VIII Dark Hero vanuit de schaduw toeslaan en een dreigend duo vormen met de AMD Zen 3.

SPECIFICATIES

* Specificaties zijn afhankelijk van verschillende CPU-types. De vermelde specificaties zijn gebaseerd op 3e generatie AMD Ryzen™ processors.
Download