[Draadloze router] Hoe kan ik de functie Websitegeschiedenis in ASUS Router inschakelen?

Wat is Webgeschiedenis?

Webgeschiedenis toont de surfgeschiedenis van klanten.

Opmerking: raadpleeg de pagina met productspecificaties om te controleren of uw router  Webgeschiedenis ondersteunt.

Inleiding

Hoe kom ik aan de specificatie?

1. U kunt de informatie vinden op de ASUS Global-site https://www.asus.com/nl

2. Click

3. We gebruiken RT-AX92U als voorbeeld. Sleutel in rt-ax92u

4. Klik op RT-AX92U

5. Zoek de productsite van de RT-AX92U en klik op Specificaties.

6. U kunt de specificaties zien met Websitegeschiedenis: Ja, wat aangeeft dat de RT-AX92U deze functie ondersteunt.

Hoe de websitegeschiedenis inschakelen?

Stap1. Open een webbrowser en ga naar Web GUI (http://router.asus.com).

Opmerking: raadpleeg  [Draadloze router] Hoe u de router's GUI (ASUSWRT) voor meer informatie.

Stap2. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in op de inlogpagina en klik vervolgens op [Aanmelden].

Opmerking: als u vergeten de gebruikersnaam en/of wachtwoord, herstel de router naar de standaard fabrieksstatus. Raadpleeg  Hoe zet ik de router terug naar de fabrieksinstellingen?  voor meer informatie.

Stap3. Ga naar Adaptieve QoSWebgeschiedenis, de standaard is uitgeschakeld.

Stap4.  (1)Schakel Webgeschiedenis in, de pagina toont de websurfgeschiedenis van alle klanten.

(2) U kunt ook de specifieke klant selecteren om hun webgeschiedenis te bekijken.

(3) Klik op "Volgende" of voer het paginanummer in en klik op "Volgende" om het record te bekijken.

(4) Records worden automatisch bijgewerkt, of u kunt ook op "Vernieuwen"quot; om handmatig bij te werken.

(5)  Als u de webgeschiedenis wilt wissen, klikt u op "Wissen".
                 [Opmerking] Gegevens kunnen niet worden hersteld nadat ze zijn verwijderd.

FAQ

Hoe  Webgeschiedenis downloaden/opslaan?

• U kunt alle opgenomen gegevens kopiëren naar een documentprogramma op uw computer, zoals Word, Tekstdocument.

Hoe krijg ik het (hulpprogramma/firmware)?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het  ASUS Downloadcentrum.

Als je meer informatie nodig hebt over het ASUS Downloadcentrum, raadpleeg dan deze link.