[Problemen oplossen] Kan de ASUS USB-BT500 Bluetooth-adapter niet succesvol installeren

[Problemen oplossen] Wanneer u de USB-BT500 niet succesvol kunt installeren, zal [Bluetooth] in apparaatbeheer de volgende naam weergeven

1. Algemene Bluetooth-adapter
  2. Bluetooth-apparaat met uitroepteken

Volg de volgende instructies:

1. Sluit de USB-BT500 aan op uw apparaat.

2. Open Windows Apparaatbeheer:

Klik op zoekvak> Typ [Apparaatbeheer] > Klik op [Apparaatbeheer]

3. Ingebouwde Bluetooth uitschakelen:

Selecteer uw Bluetooth-verbinding > Klik met de rechtermuisknop op [Uitschakelen]

4. USB-BT500 plaatsen:

U kunt het nieuwste stuurprogrammabestand voor de USB-BT500 vinden op de Officiële ondersteuning | ASUS Global en download het nieuwste bestand naar uw apparaat.

Raadpleeg de onderstaande veelgestelde vragen

[Draadloze adapter] Hoe installeer ik de ASUS Wi-Fi-adapter en het stuurprogramma voor de Bluetooth-adapter

Hoe u stuurprogramma's, hulpprogramma's, BIOS en gebruikershandleidingen zoekt en downloadt | Officiële ondersteuning | ASUS Globaal

5. Begin met het gebruiken van de Bluetooth-verbinding

Hoe kan ik het hulpprogramma/firmware verkrijgen?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in de ASUS Downloadcentrum.

Als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Download Center, raadpleeg dan deze link.

[Probleemoplossing] Als u USB-BT500 niet met succes kunt installeren, zal "Bluetooth" in apparaatbeheer de naam als volgt weergeven