[Instant Guard] Hoe installeer ik Instant Guard VPN?

Beginnend met ASUS Router-firmware 3.0.0.4.386_40225 (later dan deze versie), kunt u nu vanaf elke locatie een veilig virtueel particulier netwerk (VPN) tot uw thuisnetwerk maken met de ASUS Instant Guard-app. De Instant Guard-app is beschikbaar voor iOS, Android en kan worden gedownload in de App Store en Google Play Store. Controleer hier of uw model deze functie ondersteunt.

Introductie

Volg de onderstaande stappen om Instant Guard VPN in te stellen.

Beginnend met de ASUS Router-app

1. Start de ASUS-app

Om de Instant Guard-app te gebruiken, moet u uw router van tevoren instellen met de ASUS Router-app.

2. Zorg ervoor dat Remote Connection is ingeschakeld in de ASUS Router-app.

3. Ga naar Instellingen en klik op Instant Guard.

4. U schakelt over naar de Instant Guard-app en uw apparaat is er ook aan toegevoegd.

5. Tik op de knop om een VPN-verbinding op te bouwen.

Beginnend met de Instant Guard-app

1. Start de Instant Guard-app

Zorg ervoor dat u uw router hebt ingesteld met de ASUS Router-app.

2. Alle apparaten die u had ingesteld met de ASUS-router-app worden weergegeven in de lijst en u kunt apparaten selecteren die kunnen worden gebruikt in de Instant Guard-app in het gebied met beschikbare apparaten.

3. Apparaten worden toegevoegd aan de Instant Guard-app en u kunt wisselen met welk apparaat u verbinding wilt maken via VPN.

4. Tik op de knop en het apparaat begint het proces om verbinding te maken met uw huis

5. Tik nogmaals op de knop om de verbinding te verbreken.

[Opmerking] Momenteel werkt Instant Guard alleen met een openbaar IP-adres. Als uw internetprovider (ISP) deze vereiste niet ondersteunt, neem dan contact op met uw internetprovider. U kunt ook verwijzen naar Hoe stel ik een VPN-server in met port forwarding? met een privé / virtueel IP-adres.

Veelgestelde vragen

1. Welke besturingssystemen ondersteunt de Instant Guard-app?

De Instant Guard-app is beschikbaar voor iOS, Android.

2. Gebruikt de router privé-IP (WAN IP) om de Instant Guard-toepassing te ondersteunen om vpn-verbindingen in te stellen?

Nee, de Instant Guard-app ondersteunt alleen routers die openbare IP (WAN IP) gebruiken.

3. Ondersteunt de ASUS-router met IPv6 de toepassing Instant Guard om VPN-verbindingen in te stellen?

Nee, de Instant Guard-app ondersteunt nu alleen routers met IPv4 om een VPN-verbinding in te stellen. U kunt een WireGuard VPN-server opbouwen met IPv6 en de WireGuard-app gebruiken om verbinding te maken met uw VPN-server op de ASUS-router. Raadpleeg [Draadloze router] Hoe de WireGuard®-server instellen?

Hoe krijg ik het (hulpprogramma/firmware)?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het  ASUS Downloadcentrum.

Als je meer informatie nodig hebt over het ASUS Downloadcentrum, raadpleeg dan deze link.