[Windows 11/10] Verbinding maken met een bekabeld netwerk (Ethernet-netwerk)

Ga naar de overeenkomstige instructie op basis van het huidige Windows-besturingssysteem op uw computer:

Windows 11-besturingssysteem

1. Klik met de rechtermuisknop op het [Netwerk] pictogram op de taakbalk en selecteer vervolgens [Netwerk- en internetinstellingen].
    Het pictogram dat verschijnt, hangt af van uw huidige verbindingsstatus. (: geen internetverbinding, : Internettoegang met wifi-netwerk, : Internettoegang met Ethernet-netwerk)
  2. Selecteer [Inbellen].
  3. Selecteer [Een nieuwe verbinding instellen].
  4. Kies [Verbinding maken met internet] en selecteer vervolgens [Volgende].
  5. Selecteer [Breedband (PPPoE) ].
  6. Typ de Gebruikersnaam en Wachtwoord van uw internetprovider (ISP) en selecteer vervolgens [Verbinden] .
  7. Nadat de verbinding tot stand is gebracht, wordt in de netwerk- en internetinstellingen het bekabelde netwerk weergegeven dat u hebt ingesteld en verandert het netwerkpictogram in .

Windows 10-besturingssysteem

1. Klik met de rechtermuisknop op het [Netwerk] pictogram op de taakbalk en selecteer vervolgens [Open Network & Internetinstellingen].
    Het pictogram dat verschijnt, hangt af van uw huidige verbindingsstatus. (: Geen internetverbinding, : internettoegang met wifi-netwerk, : internettoegang met Ethernet-netwerk)

Als u een van de netwerkpictogrammen in de bovenstaande afbeelding niet ziet, selecteert u de pijl omhoog om te zien of het daar verschijnt.
  2. Selecteer [Netwerkcentrum].
  3. Selecteer [Een nieuwe verbinding of netwerk instellen].
  4. Kies [Verbinding maken met internet] en selecteer vervolgens [Volgende].
  5. Selecteer [Breedband (PPPoE) ].
  6. Typ de Gebruikersnaam en Wachtwoord van uw internetprovider (ISP) en selecteer vervolgens [Verbinden] .
  7. Nadat de verbinding tot stand is gebracht, geeft Netwerkcentrum het bekabelde netwerk weer dat u hebt ingesteld en verandert het netwerkpictogram in .