[Notebook] Hoe stuurprogramma's gedownload van de ASUS-ondersteuningssite te installeren

1. Zoek en download het stuurprogramma dat u wilt installeren. Hier vindt u meer informatie over het zoeken en downloaden van stuurprogramma's.
  2. Dubbelklik op het gedownloade bestand nadat het downloadproces is voltooid om de installatieprocedure te starten. (Voor het volgende wordt de audiodriver APOdriver_DTS_ALL_Xperi_Z_V1.6.11.0_21121 als referentie gebruikt.)
    ※ Opmerking: als het bestandstype van uw gedownloade bestand Gecomprimeerde map is, klik er dan met de rechtermuisknop op en selecteer Alles uitpakken zodat u de installatie kunt starten.
  3. Als er een melding over Gebruikersaccountbeheer is verschenen, selecteer dan [Ja] .
  4. Start de installatiewizard en klik op [Volgende] om door te gaan.
  5. Het volgende is een kennisgeving en licentieovereenkomst. Selecteer [Ik accepteer de overeenkomst] nadat u deze overeenkomst hebt gelezen en aanvaard, en klik vervolgens op [Volgende] om door te gaan.
  6. Kies een actie die u wilt doen. Selecteer [Installeren] en klik vervolgens op [Volgende] om door te gaan.
    ※ Opmerking: als u Extract selecteert, zal de installatiewizard alleen het bestand uitpakken in plaats van het te installeren.
  7. U kunt een bestemmingsmap selecteren waar de driver moet worden geïnstalleerd. Als er geen specifiek verzoek is, raden we aan om de doelmap standaard te behouden en vervolgens op [Volgende] te klikken om door te gaan.
  8. De installatiewizard is klaar om de driver te installeren. Klik op [Install] om door te gaan met de installatie.
    ※ Opmerking: het kan even duren om het stuurprogramma te installeren, dus zorg ervoor dat de AC-adapter is aangesloten tijdens het installatieproces. Forceer het ook niet om af te sluiten om problemen te voorkomen.
  9. De installatiewizard installeert het stuurprogramma en wacht tot de installatie is voltooid.
  10. Sommige stuurprogramma's vragen u mogelijk om uw computer opnieuw op te starten om de installatieprocedure te voltooien. Selecteer [Ja, herstart de computer nu] en klik vervolgens op [Voltooien] om door te gaan met het herstartproces.
    ※ Opmerking: Voordat u de computer opnieuw opstart, moet u ervoor zorgen dat uw gegevens zijn opgeslagen om verlies te voorkomen.