MyASUS - Waarom kan ik alleen de gedeeltelijke functies in de MyASUS-app zien?

Toepasselijke producten: notebook, desktop, alles-in-één pc, gaming-handheld

Wanneer u MyASUS downloadt vanuit de Microsoft Store, kan het zijn dat deze slechts gedeeltelijke functies ondersteunt, met uitzondering van Systeemdiagnose, Systeemupdate en Apparaatinstellingen.

Dit komt doordat uw product niet is uitgerust met een ASUS System Control Interface-stuurprogramma, of omdat de stuurprogrammaversie niet de volledige functionaliteit van MyASUS ondersteunt.

Als uw model het V3-stuurprogramma ondersteunt, klik dan op hier om de installatiewizard te downloaden om u te helpen bij het installeren van het stuurprogramma.

Raadpleeg de onderstaande tabel voor meer informatie:

MyASUS 4.0 functionsZonder ASUS-systeembesturingsinterfaceMet ASUS System Control Interface V1Met ASUS System Control Interface V3
Ondersteunde modellen Klik hier om de lijst te bekijkenKlik hier om de lijst te controleren
HandleidingVVV
HomeSysteem InfoVVV
AankondigingenVVV
Feedback HubVV
One-click SettingsN/AN/AV
Garantie UitbreidenVVV
Systeem DiagnoseN/AVV
Systeem UpdateN/AVV
UitgelichtVVV
Apparaat InstellingenN/AVV
Systeem DiagnoseN/AVV
System UpdateN/AVV
My ASUS DevicesVVV
ASUS Apps & DealsAppsVVV
ASUS SwitchN/AVV
AppDealsN/AVV
Message CenterNieuwsVVV
AankondigingenVVV
KlantondersteuningFAQVVV
Contacteer ASUSVVV
Reparatie serviceVVV
Gebruikerscentrum VVV
Instellingen VVV

U kunt de versie van [ASUS System Control Interface] controleren via [Apparaatbeheer] > [Systeemapparaten].

Als u de ASUS System Control Interface niet kunt vinden in Apparaatbeheer, betekent dit dat uw apparaat tot het oude model behoort en dat MyASUS alleen ASUS Promotion en beperkte klantenondersteuning.

Voor meer informatie over stuurprogramma's en MyASUS-installatie gaat u naar Hoe de MyASUS-applicatie te installeren.

Download MyASUS nu en ervaar perfecte service. Klik hieronder!