[Notebook] Problemen oplossen - Hoe u geen Wi-Fi-netwerkverbinding kunt oplossen bij het installeren van Windows 11

Draadloos LAN-stuurprogramma downloaden

1. Download het installatiepakket van het Wireless Lan-stuurprogramma met de nieuwste versie van de ASUS-ondersteuningswebsite. Hier vindt u meer informatie over Hoe u stuurprogramma's zoekt en downloadt.
    Opmerking: zoek naar het WLAN-stuurprogramma in combinatie met de naam van de leverancier die op uw pc wordt gebruikt. (Het volgende neemt het Intel WLAN-stuurprogramma als voorbeeld.)
  2. Kopieer na het downloaden van het stuurprogramma het installatiepakket naar een USB-flashstation.

Wireless Lan-stuurprogramma installeren

1. Als Windows geen Wi-Fi-netwerkverbinding kan vinden tijdens het installatieproces van Windows 11, sluit dan de USB-flashdrive inclusief het WLAN-stuurprogramma aan op uw pc.
  2. Druk op de Shift + F10-toetsen op het toetsenbord om het venster Opdrachtprompt te openen.
  3. Typ in het opdrachtpromptvenster [C:\Windows\explorer.exe & exit] en druk vervolgens op Enter-toets.
  4. Het systeem opent de Verkenner. Zoek het Wireless Lan-stuurprogramma op uw USB-flashstation en dubbelklik erop om de installatie te starten. (Het volgende neemt de Intel WLAN-driver als voorbeeld.)
  5. Nadat de installatiewizard van het WLAN-stuurprogramma is geopend, klikt u op de  pictogram in de rechterbovenhoek van Verkenner om het venster eerst te sluiten.
  6. Selecteer [Volgende]om de installatie van het Wireless Lan-stuurprogramma te starten.
  7. Lees de licentieovereenkomst en vink het vakje aan voor [I accept the agreement]en selecteer vervolgens [Volgende]om door te gaan met de installatie.
  8. Volg de indicator om de installatie van het Wireless Lan-stuurprogramma te verwerken.

9. Klik op [Voltooien]en start uw pc opnieuw op om de installatie te voltooien.
  10. Na opnieuw opstarten zult u zien dat het wifi-netwerk beschikbaar is.

Als uw probleem niet wordt opgelost met bovenstaande oplossing en informatie, neem dan contact op met de ASUS-klantenservice voor meer informatie.