Belangrijke Informatie

ASUS ServerCare Service Programma

Laatste update : 2013/10/24

Ons doel is om de concurrentiepositie van onze partners te verbeteren door kortere doorlooptijd, het verminderen van logistieke kosten en het verbeteren van onze after-sales support", zegt Shawn Shu, business manager van ASUS Server Solutions. Het ASUS ServerCare-programma bestaat uit 4 elementen: productmanagement, accountmanagement, magazijn en after-sales service.

Pre-sales diensten: Product- en Accountmanagement

Product- en account management richten zich op het verbeteren van de wederzijds voordelige betrekkingen die ASUS heeft gevormd met haar partners. Het product management-aspect van ASUS ServerCare moedigt het delen van informatie aan zodat de meest recente productinformatie wordt geboden. Daarnaast biedt het programma regelmatig seminars om markttrends en product roadmaps te introduceren, en zet het deskundigen in om oplossingsimplementatie consultancy te vergemakkelijken. Wat betreft account management streeft ASUS ServerCare naar absolute klanttevredenheid door het waarborgen van bestellingen, prijsstelling en het afhandelen van verzendingen en via het organiseren van actie- en kortingsprogramma's.

After-sales diensten: Magazijn en Technische Ondersteuning

ASUS ServerCare garandeert de beschikbaarheid van server barebonesystemen en server moederborden in het ASUS-magazijn, om de verzend- en administratiekosten voor elke bestelling te elimineren. Dit leidt tot lagere verzendkosten en korter levertijden. Een hotline voor technische ondersteuning is opgezet in het hoofdkantoor, om technische vragen te beantwoorden van partners. Ook is er een RMA (Return Material Authorization) team, gevestigd in Nederland, om ASUS 1-dag ARS (Advanced Replacement RMA Service) te faciliteren en efficiënte technische ondersteuning te bieden.

Het nieuwe programma verbetert het huidige product- en dienstenaanbod. ASUS volledige lijn van server barebonesystemen en server moederborden wordt nu beschermd door een driejarige garantie. De 1-dag ARS, voorheen alleen geldig voor server barebonesystemen, is nu tevens uitgebreid tot server moederborden. De producten maken bovendien uiteraard gebruik van krachtige serverbeheersoftware, ASMA (ASUS System Monitoring Agent) en ASWA (ASUS System Web-Based Management).