ASUS препоручује Windows 10 Pro.

  ROG G752VY

  Svetska dominacija. Unapređena.

  Najnoviji ROG gejmerski laptop - G752 - prikazuje evoluciju brenda, sa revolucionarnim dizajnom završne obrade u Armor Titanijum i Plazma Bakarnoj kombinaciji boja. Sa Windows 10, šestom generacijom Intel® Skylake Core™ i7 procesora, do 64 GB DDR4 RAM memorije i najnovijom NVIDIA GeForce GTX grafikom, ROG G752 donosi vrhunske performanse u igrama. Poseduje čak i jedinstveni ROG mobilni 3D Vapor Chamber za poboljšano hlađenje, tastaturu sa anti-gosting funkcijom koja registruje do 30 tastera pritisnutih u isto vreme, kao i pozadinsko osvetljenje za precizne komande i kontrolisanje u igrama.

  Poboljšanje performansi

  Sve što radimo je u potrazi za boljim performansama. Naša želja je da vam omogućimo prednost u odnosu na druge.

  Napredna arhitektura

  Kao pioniri naprednih tehnologija, spremni smo da istražimo napredne rasporede komponenti i inovativne oblike uređaja.

  Više od očekivanog

  Za razliku od drugih mi nismo predvidljivi. Reperi su tu samo da bi bili nadmašeni.

  Poboljšanje performansi
  Napredna arhitektura
  Više od očekivanog

  Intel Skylake procesor sa NVIDIA
  GeForce GTX grafičkom kartom

  ROG G752 vam daje nepobedive performanse zahvaljujući šestoj generaciji Intel Skylake Core i7 procesora i najnovijoj NVIDIA GeForce GTX 980M grafičkoj karti - uživajte u igrama na najvišim podešavanjima ili se igrajte i strimujte uživo.

  ROG ekskluzivna - 3D mobile Vapor Chamber tehnologija

  Komora za isparavanje pruža ujednačenu temperaturu, pa se obično koristi kod grafičkih karti visokih performansi i visokog napona, da se poveća efikasnost hlađenja .
  ROG ekskluzivna 3D mobile Vapor Chamber tehnologija, zajedno sa bakarnim toplotnim cevima stvara efektivan i efikasan sistem hlađenja koji pomaže poboljšanje GPU performansi i do 6 odsto, za nesmetano i stabilno igranje.
  Disclaimer: Available on selected model with GTX980M Graphic

  VazduhOtvori za prašinuVazduh

  Efikasni otvori za ventilaciju i eliminisanje prašine

  ROG G752 poseduje jedinstven dizajn sistema hlađenja koji izbacuje prašinu kroz posebni kanal za sprečavanje kontakta prašine sa internim komponentama laptopa.
  Ovo produžava radni vek komponenti i svakodnevnu stabilnost sistema.

  Odvojeni moduli za hlađenje procesora i grafičke karte

  ROG G752 poseduje odvojene module za hlađenje procesora i grafičke karte, kako bi uspešno ohladio svaku komponentu. Vreo vazduh se efikasno izbacuje kroz proreze na zadnjem delu uređaja da bi se toplota usmerila dalje od vas za komfornije igračke sesije.

  Prva tastatura u svetu sa pozadinskim osvetljenjem i anti-ghosting funkcijom koja podržava pritisak na 30 tastera u isto vreme

  Anti-ghosting tastatura omogućava da se vaše komande trenutno i tačno izvrše - čak i ako pritisnete do 30 tastera u isto vreme. Sa više makro tastera na raspolaganju, sve što vam je potrebno nalazi se na dohvat ruke.
  ROG G752 ima ergonomske tastere sa putanjom pritiska od 2.5mm. To vam omogućava neverovatno precizne komande prilikom kucanja i igranja - olakšavajući vam dominaciju na bojnom polju.

  Najbolji odziv, jedinstveni igrački osećaj

  +20%

  Test performansi

  +30%

  Bolje iskorišćenje energije

  Mogućnost nadogradnje do 64GB DDR4 radne memorije

  ROG G752 poseduje četiri DDR4 ležišta, omogućavajući vam da imate do 64GB DDR4 radne memorije za 20% bolje performanse uz 30% bolje iskorišćenje energije.

  Najnoviji NVMe SSD za neviđenu brzinu

  ROG G752 koristi najnoviju NVM Express (NVMe) SSD tehnologiju koja vam omogućava do sada neviđene brzine čitanja i upisa podataka. U poređenju sa Advanced Host Controller Interface (AHCI) tehnologijom, NVMe maksimizuje brzinu sekvencijalnog čitanja i upisa podataka i smanjuje na minimum kašnjenje prilikom nasumičnog čitanja i pisanja podataka. Rezultat - brži sistemski procesi, i naravno, bolje performanse u igrama.

  Sekvencijalno čitanje i pisanje podataka

  Nasumično čitanje i pisanje podataka

  Unit: MB/s   NCQ: QD=1 Tested by: IOMETER

  Disclaimer: Available on selected model with 256GB/512GB NVME SSD

  ROG igrački centar

  Novi ROG igrački centar poboljšava vaše iskustvo u igrama. Ovaj integrisani kontrolni centar vam na jednom mestu daje pristup svim funkcijama koje su vam potrebne - sistemski podaci, podešavanje makroa za brze komande u igrama, pristup audio podešavanjima i snimanju igara.

  XSplit Gamecaster

  ROG G752 dolazi sa doživotnom Xsplit Gamecaster licencom za snimanje i stream igara. Sve što je potrebno je jedan klik da biste ga aktivirali i počeli snimanje i strim vaše igračke partije!

  Sonic Studio & Sonic Radar

  Asus je razvio Sonic Studio i Sonic Radar za ROG G752. Sonic Studio i Sonic Radar pružaju realistični gejming audio. Sonic Studio obezbeđuje visok kvalitet zvuka, poboljšani streaming i snimanje, pa ćete savršeno čuti sagovornika, uz smanjenje pozadinske buke. Sonic Radar vam pomaže da otkrijete protivnike tako što preko postojeće slike doda sloj na kome pokazuje relativnu relativnu poziciju pucnjave, koraka i drugih zvučnih efekata u igri.

  Intel® Thunderbolt 3 sa USB Type-C

  Intel® Thunderbolt™ tehnologija daje vam mogućnost za prenošenje podataka putem jednog kabla brzinom do 20Gbit/s - duplo brže od USB 3.1. ROG G752 poseduje i Intel Thunderbolt i USB 3.1 Type - C za povećanu kompatibilnost sa raznovrsnim uređajima.

  G-SYNC ONG-SYNC OFF
  G-SYNC ONG-SYNC OFF
  Bez cepanja slike
  Manje seckanje
  Bez kočenja

  Nadmoćan izgled igara sa NVIDIA G- SYNC

  ROG G752 poseduje NVIDIA G-SYNC tehnologiju kontrole ekrana koja sinhronizuje osvežavanje ekrana sa NVIDIA GTX grafičkom kartom za neverovatno glatke vizualne efekte. G-SYNC pomaže u izbegavanju kašnjenja, kočenja, seckanja i eliminiše vizualno cepkanja slike. Donosi vam najbrže i super glatko iskustvo u igrama - i sve bez uticaja na performanse!