Beste AMD AM4 X570 B550 B450-moederbord

ASUS AMD B450 B550 X570-serie moederbord ASUS AMD B450 B550 X570-serie moederbord

Met het AMD Socket AM4-platform zijn ASUS 500- en 400-serie moederborden klaar voor de nieuwste AMD Ryzen™ 5000-serie desktopprocessors. ASUS X570- en B550-moederborden beschikken over de nieuwste connectiviteitsfuncties, waaronder volgende generatie PCI Express® 4.0 voor videokaarten en opslagapparatuur. Voor bouwers die op zoek zijn naar de beste waar voor hun geld is het B450-platform de ideale optie.

BOUW JE AMD GAMING-PC BOUW JE AMD GAMING-PC

De nieuwste AMD Ryzen™-processors leveren ongelooflijke prestaties en zijn compatibel met zowel AMD 400- als 500-serie chipsets, waardoor dit een geweldig moment is om een AMD-pc te bouwen. Of je nu een overklokker, liefhebber, gamer of contentmaker bent, er is een breed scala aan ASUS X570- en B550-moederborden die passen bij je wensen.

ASUS toont een aantal van de beste bouwstenen in verschillende vormfactoren en thema's om je te inspireren je eigen plannen te maken. Als je niet weet waar je moet beginnen, klik dan op de build-gids en de tutorial. Als je meer wilt weten over de compatibiliteit van AMD-processors en chipset-ondersteuning, ga dan naar de informatiepagina voor meer info over AM4 en Ryzen.

ASUS AMD B450 B550 X570-serie moederbord ASUS AMD B450 B550 X570-serie moederbord

Update-stappen

  • BIOS FLASHBACK®
  • EZ FLASH 3
    1. BIOS Flashback®

      Vereisten:

      • Pc-voeding
      • USB-stick
      • ASUS-moederbord met BIOS Flashback®

      Download het juiste UEFI BIOS

      Klik op de ondersteuningslijst hieronder of bezoek de ASUS-supportsite op www.asus.com om het nieuwste BIOS .CAP-bestand te downloaden en uit te pakken.

    2. Hernoem het BIOS-bestand

      Hernoem het bestand volgens de instructies in de readme.txt van het zip-bestand en sla het op in de top-level (root) map op het USB-opslagapparaat.

    3. Sluit het systeem af en houd de voeding aangesloten

    4. Verbind het USB-opslagapparaat en druk vervolgens op de betreffende knop om de BIOS-update te voltooien

      Sluit het USB-opslagapparaat aan op de USB BIOS Flashback®-poort van het moederbord; houd vervolgens de BIOS-knop drie seconden ingedrukt. Laat de knop los zodra de LED begint te knipperen.

    1. EZ FLASH 3

      Systeemeisen:

      • EZ Flash 3 maakt BIOS-updates mogelijk via een USB-apparaat of het internet. Voor volledige ondersteuningsinformatie kun je de relevante supportwebsite voor je moederbordmodel raadplegen.

      Verbind de Ethernetkabel

      Sluit een werkende LAN-kabel aan op het systeem. Een actieve internetverbinding is vereist.

    2. Ga naar de EZ 3 Flash setup

      Druk om naar het BIOS te gaan op de knop Wissen (Del) of F2 tijdens de power-up, self-test (POST) procedure van het systeem. Druk in het BIOS op F7 om naar de Advanced-modus te gaan. Gebruik de pijltjestoetsen om Tool te selecteren; druk op Enter en selecteer vervolgens ASUS EZ Flash 3 Utilities.

    3. Flash het BIOS via het internet

      Selecteer via internet om het BIOS bij te werken. Selecteer vervolgens een actieve internetverbinding. Volg de instructies op het scherm om te beginnen met het downloaden en updaten van het BIOS.

    4. Update automatisch

      Wacht tot EZ Flash 3 het BIOS automatisch heeft bijgewerkt. Als het klaar is, zal het systeem automatisch herstarten.

Lijst ondersteunde modellen