ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  ET1612IUTS

  ET1612IUTS

  Mat-afgewerkt LED touchscreen met USB 3.0, 2 COM-poorten en HDMI-out poort

  • 15,6" scherm en VESA-muurbevestiging maakt flexibele plaatsing mogelijk
  • Mat-afgewerkt LED touchscreen biedt betere zichtbaarheid
  • 2 ingebouwde COM-poorten, een HDMI-out poort en een VGA-out poort maakt veelzijdige toepassing mogelijk
  • USB 3.0 - 10 keer sneller dan USB 2.0
  Product Image

  ASUS desktops - toonaangevend in tevredenheid en betrouwbaarheid

  ASUS computers komen voort uit een traditie van de beste kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Op basis van het PCWorld USA 2012 lezersonderzoek naar technologische tevredenheid, betrouwbaarheid en service, rangschikten gebruikers ASUS als toonaangevende keus voor desktop-pc's, verwijzend naar hoge tevredenheid qua waarde, connectiviteit, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Uit het onderzoek bleek ook dat ASUS desktops tot de pc's behoorden die als meest waarschijnlijke werden aanbevolen aan anderen.
  Bron:


  Smart Performance

  Slimme Prestaties

  De ET1612IUTS All-in-One PC maakt gemakkelijke multitasking mogelijk dankzij de Intel® Celeron® Processor 847, HD graphics en ondersteuning voor maximaal 4 GB DDR3-geheugen, zodat hij optimaal omgaat met uw taken.


  15.6 Screen and Wall Mount Screws

  Ruimtebesparend 15,6" scherm en schroeven voor wandmontage

  Het kleine oppervlak van de ET1612 IUTS All-in-One PC, het 15,6" scherm en de standaard ASUS-gecertificeerde wandmontageschroeven laten hem perfect passen in elke omgeving.


  Matte-finished Touch Screen

  Mat-afgewerkt Aanraakscherm

  Het touchscreen zorgt voor eenvoudige interactie met klanten in bibliotheken, banken en ontvangstruimtes. De speciaal behandelde matte oppervlakrand en het scherm zijn bestand tegen vingerafdrukken zodat de zichtbaarheid goed blijft.


  Rich I/O ports including 2 COM ports, HDMI-out port and VGA-out port

  Ruim in I/O-poorten, waaronder 2 COM-poorten, een HDMI-out poort en een VGA-out poort De ET1612IUTS is uitgerust met 2 COM-poorten en VGA-poorten en is daarom eenvoudig aan te sluiten op andere commerciële apparatuur - van projectoren op school tot barcodelezers en POS-systemen in de detailhandel. De extra COM-poort ondersteunt een breed scala aan apparatuur en biedt daarmee flexibeler gebruik - ideaal voor bedrijven die blijven uitbreiden.  HDMI-out Ports for HD Audio/ Video Transmission

  HDMI-out poorten voor HD Audio / Videotransmissie

  Dankzij de HDMI-out poorten en Intel® HD Graphics levert de ET1612IUTS ongecomprimeerde digitale video- en audiokwaliteit. Dit maakt de overdracht van high-definition audiovisuele content mogelijk, zodat u uw bestanden kunt presenteren in de beste kwaliteit.


  USB 3.0 - 10 Times Faster than USB 2.0

  2 USB 3.0 poorten - 10 keer sneller dan USB 2.0

  USB 3.0 zet gegevens 10x sneller over dan USB 2.0, met behoud van volledige achterwaartse compatibiliteit. Deze hoge overdrachtssnelheid vermindert de overdrachtstijd van data aanzienlijk, zodat u minder tijd kwijt bent met wachten en meer tijd overhoudt voor echte taken.
  Low Energy Consumption and Easily Recyclable

  Laag energieverbruik en eenvoudig te recyclen

  Met zijn kwikvrije, superheldere 15,6" backlit LED-scherm, energiezuinige Celeron-processor en verpakt in 80% gerecycled materiaal verbruikt de ET1612 IUTS minder energie. Ook is hij gemakkelijk te recyclen, bespaart geld en vermindert uiteindelijk de uitstootvoetafdruk..