ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  ET1620IUTT

  ET1620IUTT

  15,6" All-in-One pc met 10-punts aanraakscherm en NFC-module*

  • Aangedreven door de volgende generatie Intel® Celeron® processor
  • 15.6 "LED-10-punts touchscreen voor betere touchervaring
  • Ingebouwde USB 3.0-poorten, COM-poorten, een HDMI-out poort en een VGA-out poort zorgen voor veelzijdige toepassingsmogelijkheden
  • VESA-muurbevestiging maakt flexibele plaatsing mogelijk
  • Optionele NFC-module voor gemakkelijke datatransformatie
   Product Image

   Verbeterde productiviteit

   Vernieuwde prestaties en connectiviteit   Intel
   Slimme Prestaties

   De ASUS All-in-One pc ET1620-serie wordt aangedreven door de volgende generatie Intel® Celeron® processor met ondersteuning voor maximaal 8GB DDR3-geheugen, en is daarmee aanzienlijk sneller en efficiënter dan de vorige Intel® Celeron® processors. De ET1620 levert gemakkelijke multitasking en verbeterde prestaties.

   3 schermen poort
   ASUS WebStorage: tot 100GB gratis ruimte

   Deel uw foto's, muziek en films 1 jaar lang via 100GB* gratis opslagruimte en deel uw bestanden draadloos tussen meerdere apparaten. Zoek op trefwoord om razendsnel de betreffende bestanden te vinden. Opnemen en uploaden van belangrijke vergadernotulen inclusief foto's, en ze openen op elk gewenst apparaat.

   * Dit aanbod is beschikbaar vanaf 1 mei 2014.

   flexible_support
   Wandmontage ontwerp

   De optionele ASUS-gecertificeerde muurbevestiging* en VESA-compatibele montagepunten zorgen voor eenvoudige bevestiging op elke muur, wat ruimte bespaart op bureau of toonbank en de ET1620 perfect laat passen in elke omgeving.

   Handige connectiviteit met COM-poort, USB 3.0, VGA-out poort en HDMI-out

   De ET1620 is ontworpen voor handige connectiviteit en is uitgerust met 2 COM-poorten, USB 3.0-poorten, een VGA-poort en HDMI-out. Hij is eenvoudig aan te sluiten op andere commerciële apparatuur - van projectoren op school tot barcodelezers en POS-systemen in de detailhandel. De extra COM-poort ondersteunt een breed scala aan apparatuur en biedt daarmee flexibeler gebruik - ideaal voor bedrijven die blijven uitbreiden.

   ET1620
   Hoofdtelefoon/microfoon
   USB 3.0
   6-in-1 kaartlezer
   COM-poort
   VGA-poort
   HDMI-out
   USB 2.0
   ET1620


   NFC-geschikte All-in-One pc

   Voorzien van innovatieve technologieën voor de vereenvoudigd inloggen, bestandssynchronisatie en meer   Ervaar het draadloze gemak waarmee uw ET1620 en NFC-compatibele apparaten verbinding met elkaar maken.

   • Wachtwoordloze Windows 8 toegang: Met slechts een tik direct inloggen in Windows 8, zonder een wachtwoord te hoeven intypen. Ook geschikt voor terugbrengen of uitlenen van software in bibliotheken of als lidmaatschapsaanmelding bij winkelketens.

   • Informatie synchronisatie: Met NFC (Near Field Communication)-technologie kunt u met een simpele tik op uw NFC-geschikte apparaat bestanden en informatie overzetten naar uw ET1620 All-in-One pc. Het biedt een eenvoudige manier om informatie te downloaden bij informatiecentra, mobiele betalingen te doen bij winkels of digitale kortingsbonnen te verkrijgen bij een digitaal reclamebord of kiosk.
   * De ET1620I biedt een optionele NFC-module enkel voor Windows 8-modellen; een specifieke, door derden ontwikkelde toepassing is nodig om bovenstaande functies uit te voeren.

   Capacitieve 10-punts Touch-technologie

   Alles binnen handbereik   ET1620 touch
   De ASUS All-in-One pc ET1620 biedt een technologische sprong voorwaarts qua multi-touch interactiviteit, en is met zijn volledige 10-vinger capacitieve multi-touch mogelijkheden onvergelijkbaar met traditionele 2-vinger multi-touch. Hij biedt gebruikers bovendien een gevoelige en soepele touch-ervaring om ze te laten profiteren van een ​​snelle respons via een gemakkelijke aanraking met de vingertop. De lichtere druk van de touch-beweging verhoogt de betrouwbaarheid van het aanraakpaneel, wat de commerciële partner betere garantie geeft. Met 10-punts touch-oplossing voor extra mogelijkheden bij POS, educatieve en andere operationele doeleinden.

   Vereenvoudigd beheer en beveiliging

   Totale bescherming voor fysieke activa en virtuele data   PC_award
   ASUS Business Manager: Alles-in-één beheer en gegevensbescherming

   ASUS Business Manager is een set van hulpprogramma's die gebruikers in staat stelt om onderhouds- en optimalisatietaken uit te voeren op hun pc's. Dit softwarepakket is voorzien van een 1-pagina interface die gebruikers toegang geeft tot de controle-instrumenten van het systeem, BIOS-updates, USB Lock voor controle over dataverplaatsingen en energiebesparende controllers.
   Meer info

   Stringently_Quality_Test
   Installeer eenvoudig wachtwoordbeveiliging voor uw gegevens met UEFI BIOS

   UEFI BIOS biedt niet alleen een muisgestuurde interface die meer flexibele en handige invoer mogelijk maakt, het combineert ook systeembeheerinstrumenten zoals HDD-wachtwoordbeveiliging, USB-poorten en kaartlezeractivering. Een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface zorgt voor eenvoudigere systeem-tweakopties en betere ondersteuning voor opslag. Het biedt tevens native ondersteuning voor het volledig benutten van harde schijven groter dan 2,2TB in 64-bit besturingssystemen.

   Qfan
   Kensington-slot

   ASUS' commerciële All-in-One pc's worden geleverd met een Kensington-slot voor aanvullend activabeheer en beveiliging. Dit houdt uw hardware en de hierop aanwezige vertrouwelijke gegevens goed beschermd.

   EPU
   Antivirusbescherming

   ASUS biedt in samenwerking met geselecteerde top antivirusleveranciers geïntegreerde beveiligings- en beschermingsdiensten aan onze eindgebruikers over de hele wereld.   Marktleidende betrouwbaarheid

   Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen   Vibration_Test
   ASUS desktops – toonaangevend in tevredenheid en betrouwbaarheid

   ASUS computers komen voort uit een traditie van de beste kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Op basis van het PCWorld USA 2012 lezersonderzoek naar technologische tevredenheid, betrouwbaarheid en service*, rangschikken gebruikers ASUS als toonaangevende keus voor desktop-pc's, verwijzend naar hoge tevredenheid qua waar voor je geld, connectiviteit, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Uit het onderzoek bleek ook dat ASUS desktops tot de pc's behoorden die als meest waarschijnlijke werden aanbevolen aan anderen. Daarnaast heeft PC Mag ASUS erkend als het toonaangevende favoriete merk in hun Reader's Choice award**.

   * Bron: www.pcworld.com/article/2020964/
   ** Een handelsmerk van Ziff Davis, Inc. Gebruikt onder licentie.

   Port_Test
   Strenge kwaliteitstesten

   ASUS desktop pc's worden onderworpen aan een serie uitvoerige geluids-, trillings-, val- en thermische tests om te waarborgen dat ze voldoen aan onze veeleisende normen - en de normen van andere fabrikanten overtreffen. U kunt er dus zeker van zijn dat uw nieuwe computer overal mee overweg kan: van extreem droge, ijzige tot warme, vochtige omgevingen, maar ook met schokken en stoten tijdens het transport.

   Vibration_Test
   Triltest
   Shock_Test
   Stoottest
   Port_Test
   Kogelschokproef

   Temperature_Humidity_Test
   Temperatuur- en vochtigheidstest
   Noise_Test
   Druktest
   Line_Frequency_Test
   Paneelsterkte test


   Efficiënte energiebesparing

   Bescherm het milieu en verlaag tegelijk de operationele kosten   Temperature_Humidity_Test
   Laag energieverbruik en eenvoudig te recyclen

   Met zijn kwikvrije, superheldere 15,6" backlit LED-scherm, energiezuinige Celeron-processor en verpakking van 80% gerecycled materiaal, verbruikt de ET1620 AiO pc minder energie. Ook is hij gemakkelijk te recyclen, bespaart geld en vermindert de uiteindelijke emissievoetafdruk.

   Temperature_Humidity_Test
   Bescherm het milieu en verlaag tegelijk de operationele kosten

   De energiezuinige ASUS All-in-One pc's beschermen het milieu en helpen tegelijk de operationele kosten voor bedrijven te verlagen. Deze milieuvriendelijke werkstations hebben enkele van de hoogste milieucertificeringen binnen de industrie ontvangen, waaronder ENERGY STAR en EPEAT� Gold.

   *EPEAT kan variëren per model en land. Meer informatie over EPEAT is te vinden op http://www.epeat.net/