ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  ET2020INKI

  ET2020INKI

  Stijlvolle&ruimtebesparende All-in-One pc met ingebouwde beveiliging

  • Intel® 3e generatie Core™ processors
  • NVIDIA GT720M voor een geoptimaliseerde video-ervaring
  • Trusted Platform Module voor verbeterde databescherming
  • Intel® Small Business Advantage - stroomlijn pc-onderhoud en -beveiliging
  • Ingebouwde USB 3.0-poorten, een HDMI-out poort en een VGA-out poort zorgen voor veelzijdige toepassingsmogelijkheden
  • Laag energieverbruik en eenvoudig te recyclen
   Product Image

   Uitmuntende beheeroplossing

   intel core 15
   Sneller, krachtiger en efficiënter

   De ASUS All-in-One pc ET2020INKI wordt aangedreven door een Intel® 3e generatie Core™ processor met ondersteuning voor maximaal 8GB DDR3-geheugen, voor responsieve multitaskingprestaties en energiezuinigheid bij alles wat u wilt doen.   nvidia vga
   Business-kwaliteit graphics met NVIDIA GT720M, voor een geoptimaliseerde video-ervaring

   Uitgerust met een krachtige NVIDIA GT720M videokaart met 1GB VRAM, wat zorgt voor uitstekende visuele ervaringen. De ET2020INKI biedt geweldige stabiliteit en duurzaamheid waar u op kunt rekenen, een gegarandeerd langere levensduur en een zeer beheersbare gebruikersinterface die verbeterde productiviteit bevordert. De ET2020I-serie is ook voorzien van 802.11b/g/n wifi en een geïntegreerde webcam en microfoon om vlot verbinding te houden met uw zakelijke partners.

   streamline
   Intel® Small Business Advantage - stroomlijn pc-onderhoud en -beveiliging

   De ASUS All-in-One pc ET2020INKI is voorzien van Intel® Small Business Advantage, een computerplatform dat bestaat uit hardware, software en firmware om unieke beveiligings- en productiviteitsmogelijkheden te bieden. Het is speciaal ontwikkeld voor kleine bedrijven die niet beschikken over een beheerde pc-omgeving en vereenvoudigt uw IT, zodat u zich kunt concentreren op uw business in plaats van op uw pc. Intel® SBA bevat vijf applicaties om de beveiliging en productiviteit te helpen organiseren: Software Monitor, Data Backup & Restore, USB Blocker, PC Health Center en Energy Saver.

   Geoptimaliseerde productiviteit, capaciteit en uitbreidingsmogelijkheden

   windows 8 pro
   Windows 8 Pro - klaar voor het bedrijfsleven

   Windows 8 Pro is voor kleine en middelgrote bedrijven en biedt nieuwe niveaus qua productiviteit, beveiliging en mobiliteit, zonder dat het ten koste gaat van prestaties of keuzemogelijkheden. Het biedt verbeterde functies die eenvoudig verbinding helpen maken met bedrijfsnetwerken, onderweg toegang geven tot bestanden, data versleutelen en meer. Windows 8 Pro is gemaakt voor het bedrijfsleven en compatibel met uw leven.

   VGA Out-poort
   Handige connectiviteit, met USB 3.0 en VGA-out poort

   De All-in-One pc ET2020INKI is ontworpen voor handige connectiviteit en is uitgerust met USB 3.0-poorten en een VGA-poort. De ET2020INKI is eenvoudig aan te sluiten op andere zakelijke apparatuur - van projectoren op school tot USB-printers en scanners op kantoor.

   HDMI-out poort
   HDMI-out poorten voor HD Audio/Videotransmissie

   Dankzij de HDMI-out poorten en NVDIA GT720M graphics levert de ET2020INKI ongecomprimeerde digitale video- en audiokwaliteit. Dit maakt de overdracht van high-definition audiovisuele content mogelijk, zodat u uw bestanden kunt presenteren in de beste kwaliteit.

   De beste audio ooit op een All-in-One pc

   ASUS SonicMaster Premium-technologie is een door het ASUS Golden Ear-team ontwikkelde audio-optimalisatietechnologie. Het beschikt over een groot aantal innovaties die voor duidelijkere audio, luider volume en gedetailleerder geluid zorgen. ASUS SonicMaster Premium zorgt voor vloeiend, rijk en gedetailleerd geluid voor muziek, video, spraak en opname.

   ASUS WebStorage: tot 100GB gratis ruimte

   Deel uw foto's, muziek en films 1 jaar lang via 100GB* gratis opslagruimte en deel uw bestanden draadloos tussen meerdere apparaten. Zoek op trefwoord om razendsnel de betreffende bestanden te vinden. Opnemen en uploaden van belangrijke vergadernotulen inclusief foto's, en ze openen op elk gewenst apparaat.

   * Dit aanbod is beschikbaar vanaf 1 mei 2014.

   Herstel met één toets
   F9: herstel met één toets
   De F9-toets biedt u de mogelijkheid de herstelpartitie te gebruiken om uw pc terug te zetten naar de oorspronkelijke werkende toestand. Het is noodzakelijk om een kopie te maken van uw databestanden en eventuele aangepaste configuratie-instellingen te noteren voorafgaand aan het gebruik van de systeemherstelpartitie.

   *Zie de gebruikershandleiding voor meer details.
   Wandmontage
   Wandmontage ontwerp
   De optionele ASUS-gecertificeerde wandmontage en VESA-compatibele montagepunten zorgen voor eenvoudige bevestiging op elke muur, wat ruimte bespaart op bureau of toonbank en de ET2020INKI perfect laat passen in elke omgeving.

   Oersolide beveiliging

   Trusted Platform Module (TPM) gegevensbeveiliging
   Trusted Platform Module (TPM) gegevensbeveiliging

   On-board TPM biedt een beschermde en ingekapselde micro-controller beveiligingschip voor het beschermen van de interne datastructuren tegen dreigingen uit de realiteit. Dit waarborgt dat informatie zoals sleutels, wachtwoorden en digitale certificaten veilig blijven bij aanvallen van buitenaf, fysieke diefstal, en andere vormen van inbreuk.

   lock slot
   Kensington-slot

   De ASUS All-in-One pc ET2020INKI wordt geleverd met Kensington veiligheidsslot, voor extra activabeheer en beveiliging.

   Milieuvriendelijk

   Green ASUS
   Beschermt het milieu en verlaagt bovendien de operationele kosten

   De energiezuinige ASUS ET2020INKI All-in-One pc beschermt het milieu terwijl het de operationele kosten van bedrijven helpt te verlagen. Hij is voorzien van laag-vermogen Intel® Core™, Intel® Pentium® en Intel® Celeron® processors, en een verpakking van 80% gerecycled materiaal. De ET2020INKI verbruikt minder energie en kan gemakkelijk worden gerecycled, wat geld bespaart en de uiteindelijke emissievoetafdruk vermindert. Deze milieuvriendelijke werkstations hebben enkele van de hoogste milieucertificeringen binnen de industrie ontvangen, waaronder ENERGY STAR en EPEAT® Gold.

   *EPEAT kan variëren per model en land. Meer informatie over EPEAT is te vinden op http://www.epeat.net/

   Accessoires

   In hoogte verstelbaar
   In hoogte verstelbare standaard voor de beste kijkervaring

   Om een ​​flexibele kijkervaring te bieden, biedt ASUS een optionele, in hoogte verstelbare standaard op bepaalde All-in-One modellen. Het ergonomische ontwerp biedt gemakkelijke mogelijkheden voor tilt, pivot en hoogteverstelling, zodat aan de eisen van gebruikers wordt voldaan via flexibele positionering voor uw persoonlijke visuele comfort.