ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  EeeTop PC ET1602C

  EeeTop PC ET1602C

  Doe alles op Gevoel

 • Intuïtieve en interactieve aanraakscherm PC
 • Veelzijdige mobiliteit, overal in de woning
 • Maak gemakkelijk verbinding met Internet, overal en altijd
 • Vrijwel stille werking op slechts 26 dB
 • Exclusieve, voor aanraking geoptimaliseerde softwaretoepassingen
  • Product Image

   Doe alles op Gevoel.

   You´ve got that magic touch.

   Voeg een snufje plezier aan uw woning toe met de EeeTop PC, een gebruiksvriendelijke, één-staps desktop die het Internet letterlijk binnen handbereik brengt. Hij is uitgerust met een aanraakpaneel dat er voor zorgt dat u alles kunt doen wat u met een standaard desktop kunt doen, door simpelweg met uw vingers directe druk uit te oefenen op het scherm!

   Eén aanraking. Oneindige mogelijkheden.

   Met z'n aanraak-en-selecteer interface en exclusieve, voor aanraking geoptimaliseerde software, zal het hele gezin de EeeTop PC onmiddellijk eenvoudig in het gebruik vinden! Memo's naar elkaar schrijven, surfen op het Net, eigen emoticons tekenen tijdens instant messaging - de mogelijkheden zijn eindeloos!

   Eenvoudige set-up. Nog eenvoudiger in het gebruik. Overal thuis.

   Beweren dat de EeeTop PC moet worden ge nstalleerd, is overdreven. Het enige wat u hoeft te doen, is de stekker in het stopcontact steken, en hij is klaar voor gebruik. Door het huis verplaatsen gaat vrijwel moeiteloos!

   De Eee Top PC is tevens de perfecte computer voor beginners. Hij is uitgerust met een exclusieve Easy Mode binnen Windows die vaak gebruikte applicaties eenvoudig toegankelijk maakt. Iedereen start binnen de kortste keren als een echte expert programma's!


   Klein in formaat. Groot in mogelijkheden.

   De EeeTop PC mag dan de minuscule afmetingen hebben van een slanke LCD-monitor, hij is enorm in z’n mogelijkheden. Tot z'n rijke hoeveelheid functies behoren Wi-Fi 802.11n connectiviteit voor snelle en betrouwbare Internettoegang en een ge ntegreerde 1,3 megapixel webcam en microfoon voor gemakkelijk webconferenties.

   Ontworpen voor het leven.

   De EeeTop PC is overduidelijk gebruiksvriendelijk. Maar is hij ook woning- en milieuvriendelijk? Nou en of! Z'n slanke vormgeving zorgt dat hij zelfs in de meest om ruimte verlegen inrichtingen past, en z'n slanke, moderne uiterlijk laat hem prima samengaan met moderne interieurs. Hij werkt op een stille 26 dB* en blijft toch extreem koel dankzij z'n unieke koelingsysteem, collectief bekend als ASUS Tranquiller Technologie.

   Eersteklas entertainment binnen handbereik.

   Met z'n scherpe en levendige breedbeeld (16:9) LCD, is de EeeTop PC een volledig toegerust entertainment center. Splendid Video Intelligence Technology garandeert dat het scherm ongeacht omgevingsverlichting levendig en helder blijft, en SRS-technologie werkt samen met de ingebouwde high-fidelity speakers van de EeeTop PC om kristalheldere audio te leveren.

   Alle multimediamogelijkheden van de EeeTop PC worden met elkaar verbonden door Eee Cinema, een met rijke functionaliteit uitgerust multimediacenter dat uw plezier in foto's, video's, muziek en films zal verbeteren. Eee Cinema brengt de mogelijkheid om al uw media te doorzoeken, te selecteren en af te spelen binnen handbereik.

   * In inactieve modus. Als referentiepunt geldt dat de EeeTop PC ET16-serie aanraakschermcomputers vrijwel net zo stil (26 dB) zijn als een lege opnamestudio (20 dB).