ARES2-6GD5

  ARES2-6GD5

  ROG ARES II: dubbele HD 7970 GPU's en hybride lucht/vloeistofkoeling

  · Hybride thermisch ontwerp: warmteafvoer gelijk aan 600W met 2-slots lucht/vloeistofkoeling
  · Eerste kaart met 13% snellere en 31°C koelere prestaties dan referentieontwerp GTX 690
  · Het veelgeprezen DIGI+ VRM zorgt samen met kwalitatief superieure 20-fasen Super Alloy Power voor precieze digitale regeling, betere prestaties, betrouwbaarheid en lange levensduur van de kaart.
  · GPU Tweak: aanpassen van kloksnelheden, voltages, ventilatorprestaties en meer, alles via een intuïtieve interface.
  Product Image

  Beperkte Oplage. Onbeperkte Power.


  ASUS Exclusieve Innovatie

  Gloednieuw 3DMark® 03 record: 283.017 marks
  Met behulp van ARES II hebben de bekende overklokkers Smoke, slamms en 12 van OCLab.ru de hoogste 3DMark03 score ooit neergezet. Met een score van 283.017 marks hebben ze de vorige mijlpaal in de klassieke Futuremark® utility overtroffen met 8.103 marks (het oude record stond op 274.914). De opstelling waarmee deze prestatie werd behaald omvatte twee ARES II-kaarten in CrossFireX™ (effectief vier Radeon™ HD 7970 GHz Edition GPU's), een Ivy Bridge Intel® Core™ i7-3770K CPU en een ROG Maximus V Extreme moederbord met 8GB DDR3-geheugen. De CPU had een kloksnelheid van 6,711GHz en het besturingssysteem was Windows 7 64-bit.
  Verificatie en aanvullende informatie over het wereldrecord is te vinden via deze link: http://www.3dmark.com/3dm03/6492935
  ROG ARES II De ROG ARES II zorgt voor machtige graphics die niet van deze wereld lijken, met dubbele Radeon™ HD 7970 GHz Edition GPU's en een enorm 6GB GDDR5-geheugen, allemaal in standaard 2-slots hoogte. De snelste kaart van dit moment introduceert hybride lucht- en vloeistofkoeling voor nietsontziende stabiliteit. Zijn vermogen wordt aangestuurd door DIGI+ VRM en Super Alloy Power-componenten, met gemakkelijke tuning van de kaart via GPU Tweak.
  Koninklijke Prestaties
  13% sneller dan GTX 690. 130% sneller dan HD 7970
  Dubbele HD 7970 GPU's bieden snellere grafische prestaties dan alle op dit moment verkrijgbare kaarten. Het 6GB GDDR5-videogeheugen zorgt voor soepele, hoge frame rates in elk PC-spel dat nu of in de nabije toekomst beschikbaar is.


  The Performance King
  Hybrid Air/Liquid Thermal Design
  Hybride Lucht/Vloeistof Thermisch Ontwerp
  31°C koelere prestaties dan referentieontwerp GTX 690
  Volledig vernieuwde innovatie koelt 's werelds snelste videokaart, die past in een 2-slots ruimte. Speciale vloeistofkoeling voor de dubbele GPU's werkt samen met een stofbestendige ventilator die warmte afvoert van kritieke componenten om de temperatuur te verlagen en de stabiliteit te verhogen.


  DIGI+ VRM met 20-fasen Super Alloy Power
  Precieze digitale regeling verbetert prestaties, betrouwbaarheid en levensduur van de kaart
  De ARES2-6GD5 is voorzien van een zorgvuldig ontworpen, uitgebreide 20-fasen stroomvoorziening, en is daarmee niet te vergelijken met welke andere videokaart ook wat betreft ultieme prestaties en spectaculaire vermogensafgifte. Dit verzekert u van voldoende ruimte voor experimentele tuning van prestaties, omdat het DIGI+ VRM digitale spanningsregelingsontwerp nauwkeurige overklokmogelijkheden bevordert. Dit wordt verder ondersteund door het gebruik van geharde Super Alloy Power-condensatoren, chokes en MOSFET's. Deze componenten worden onder extreme druk en temperaturen gesmeed om betrouwbaarheid, vermogensuitvoer en de algehele levensduur van de kaart te verbeteren, terwijl het afrekent met het hinderlijk zoemende geluid van chokes, in tegenstelling tot veel tammere referentiekaarten. Al dit en nog veel meer maakt het absoluut beste mogelijk in overklokpotentieel en -beleving.


  DIGI+VRM with Super Alloy Power
  GPU Tweak
  GPU Tweak
  's Werelds eerste grafische overklok-tool
  Eenvoudige en intuïtieve afstelling van core- en geheugen-kloksnelheden, voltages en ventilatorinstellingen via schuifregelaars of handmatige invoer van waarden. De ARES II wordt geleverd met een nieuwe ROG-editie van GPU Tweak, die gedetailleerde GPU loadline kalibratie en VRM-frequentie tuning toevoegt. Dit maakt de meest uitgebreide regel- en aanpassingsparameters mogelijk, voor maximaal overklokpotentieel.

  Kenmerken Grafische GPU

  Powered by AMD Radeon™ HD 7970 GHz Edition
  Aangedreven door AMD Radeon™ HD 7970 GHz Edition
  28nm GPU
  28nm GPU
  Lager stroomverbruik & efficiëntere halfgeleider
  PCI Express 3.0
  PCI Express 3.0
  Levert tweemaal zoveel bandbreedte per lane als PCIe 2.0, voor snellere GPU–CPU communicatie
  Microsoft DirectX 11.1 API support
  DirectX® 11 Support
  Til gaming op de PC naar nieuwe niveaus qua visueel realisme en behaal eersteklas prestaties
  AMD Eyefinity Technology
  AMD Eyefinity Technologie
  Breid uw gaming-landschap uit over maximaal zes onafhankelijke schermen tegelijk, via DisplayPort-of DVI-connectiviteit. Nu volledig gecertificeerd en ondersteund door meer dan 100 spellen.
  CrossFire X Support
  CrossFire X ondersteuning
  Multi-GPU technologie voor extreme prestaties
  AMDHD3D Technology
  AMD HD3D Technologie
  Ga volledig op in stereoscopische 3D-gaming en sta oog in oog met uw favoriete sterren tijdens het kijken naar Blu-ray 3D. AMD HD3D is ook ontworpen voor professionals die complexe visuele effecten en gedetailleerde datavisualisaties creëren.
  Microsoft Windows 8 compatible
  Microsoft Windows 8 compatibel
  Geeft u toegang tot geavanceerde computerervaringen met het nieuwste besturingssysteem, zodat u meer gedaan krijgt met uw PC

  I/O-poorten Uitgelicht

  IO Ports