ROG-STRIX-RX560-O4G-EVO-GAMING

  ROG-STRIX-RX560-O4G-EVO-GAMING

  ROG Strix Radeon RX 560 OC-editie 4GB GDDR5 met Aura Sync RGB voor beste eSports & 1080p gaming

  • DirectCU II met gepatenteerd Wing-Blade 0dB ventilatorontwerp levert maximale luchtstroom met 30% koelere en 3x zo stille prestaties.
  • IP5X-gecertificeerde ventilatoren zijn stofbestendig en bieden langere levensduur ventilator.
  • ASUS FanConnect II uitgerust met hybride geregelde ventilatorheader voor optimale systeemkoeling.
  • Als enige in de industrie voorzien van Auto-Extreme technologie met Super Alloy Power II, levert hoogwaardige kwaliteit en de beste betrouwbaarheid.
  • Aura RGB-verlichting om uitdrukking te geven aan je persoonlijke gaming-stijl.
  • GPU Tweak II met XSplit Gamecaster biedt intuïtief tweaken van prestaties en het direct streamen van gameplay.
   Product Image
   MAAK HET VERSCHIL
   MET DE CONCURRENTIE

   ROG Strix RX 560 gaming-videokaarten zitten boordevol exclusieve ASUS-technologieën, waaronder DirectCU II-technologie met gepatenteerde Wing-Blade ventilatoren voor 30% koelere en 3x zo stille prestaties. Ook hebben ze de industrieprimeur van Auto-Extreme technologie, voor hoogwaardige kwaliteit en de beste betrouwbaarheid. Aura RGB-verlichting maakt personalisatie van het gaming-systeem mogelijk. De ROG Strix RX 560 heeft ook GPU Tweak II met XSplit Gamecaster, voor het intuïtief tweaken van prestaties en het direct streamen van gameplay.

   SPEEL KOEL
   EN SPEEL STIL
   DirectCU II-technologie
   met Direct-GPU contact heatpipes
   30% koelere en 3x zo stille prestaties
   Exclusieve DirectCU II-koelingtechnologie is voorzien van direct-GPU contact heatpipes die meer warmte wegvoeren van de GPU en beter presteren dan referentie-ontwerpen, en zo 30% koelere gaming-prestaties behalen.
   * Afbeelding alleen ter illustratie. Daadwerkelijk ontwerp kan afwijken.
   Gepatenteerd wing-blade ontwerp
   Max. luchtstroom met 105% hogere luchtdruk
   Gepatenteerd wing-blade ventilatoren leveren maximale luchtstroom en 105% hogere statische druk over het koellichaam, met 3x stillere werking dan referentiekaarten.
   0dB-technologie
   Speel in complete stilte
   Innovatieve 0dB-technologie stopt de ventilator volledig wanneer de GPU-temperatuur onder een ingesteld niveau* blijft, zodat in complete stilte kan worden genoten van lichte gaming.
   *Afbeelding alleen ter illustratie. Daadwerkelijk ontwerp kan afwijken. 55°C voor ROG Strix RX 560
   IP5X-gecertificeerde stofbestendigheid
   Langere levensduur ventilator
   De ventilatoren in ROG Strix-videokaarten zijn onder de International Protection Marking (IP-code) gecertificeerd als IP5X stofbestendig, voor betere betrouwbaarheid en een langere levensduur. Deze strenge certificering waarborgt dat ROG Strix-videokaarten optimale ventilatorprestaties bieden, zelfs onder zware omstandigheden.
   ASUS FanConnect II
   Optimale systeemkoeling.
   ASUS FanConnect II is voorzien van een 4-pins hybride-gecontroleerde header die kan worden verbonden met PWM- en DC-systeemventilatoren, voor optimale systeemkoeling. De aangesloten ventilatoren refereren zowel aan de GPU als de CPU en werken automatisch voor degene met de hogere temperatuur. Een uitgebreide set van tuning-opties laat gebruikers ventilatorsnelheden afstellen voor efficiënte koeling.
   * Afbeelding alleen ter referentie. Daadwerkelijke pc-layout kan afwijken.
   GPU Tweak II laat gebruikers gemakkelijk deze ASUS FanConnect II modi instellen:

   Auto-modus:
   behuizingsventilatorsnelheden refereren aan GPU-temperaturen en werken op basis van de standaard fabrieksinstelling.

   Handmatige modus:
   laat gebruikers een vaste snelheid instellen voor aangesloten ventilatoren.

   Gebruikergedefinieerde modus:
   laat gebruikers behuizingsventilatoren instellen aan de hand van ofwel de CPU- of de GPU-temperatuur, om de rotatiesnelheid te bepalen. Daarnaast detecteert een slimme, automatische kalibratieroutine het regelbare bereik van de aangesloten ventilatoren en stelt gebruikers in staat om snelheden af te stellen voor efficiënte koeling en een laag geluidsniveau.

   HOOGWAARDIGE KWALITEIT EN
   HOOGSTE BETROUWBAARHEID
   Auto-Extreme technologie
   Industrieprimeur met 100% geautomatiseerd productieproces
   Alle ASUS-videokaarten worden nu geproduceerd met behulp van Auto-Extreme technologie, een voor het eerst in deze industrie toegepast 100% geautomatiseerd productieproces dat hoogwaardige materialen gebruikt om tot een nieuwe kwaliteitsstandaard te komen. Auto-Extreme technologie waarborgt consistente videokaartkwaliteit, verbeterde prestaties en een langere levensduur. Dit nieuwe productieproces is bovendien milieuvriendelijk, gebruikt niet langer agressieve chemicaliën en vermindert het energieverbruik met 50%.
   100% automatisering
   Verwijder menselijk falentijdens de productie
   Verstevig component
   overklokstabiliteit
   Geavanceerde en strenge
   kwaliteitscontrole
   Geavanceerdecomponenten ontwerpinnovatie
   Gladde printplaatzonder scherpe hobbels
   Soldeerloze productie
   4+1 fasen SuperAlloy Power II
   Verbeterde duurzaamheid en efficiency
   ASUS-technici hebben hoogwaardige lichtmetalen componenten geïntegreerd in hun videokaartontwerpen, om de algehele betrouwbaarheid te versterken. Super Alloy Power II-componenten verbeteren de efficiëntie enorm, verminderen stroomuitval en bereiken thermische waarden die ongeveer 50% koeler zijn dan bij voorgaande ontwerpen.
   • 2 x stillere spoel

    Verminder zoemend geluid dankzij massief lichtmetalen spoelen

   • 20% koelere MOS

    Verlaagt temperatuur en verhoogt de energie-efficiëntie

   • 2,5x levensduur condensator

    Ruim 90.000 uur langer dan traditionele condensatoren

   GEPERSONALISEERDEGAMING-STIJL
   Aura RGB-verlichting
   Waar stijl en prestaties samenkomen
   Met Aura RGB-verlichting op de behuizing kunnen ROG Strix-videokaarten miljoenen kleuren weergeven plus zes verschillende effecten, voor een gepersonaliseerd gaming-systeem.
   Ervaar Aura
   kleuren en helderheid
   Ervaar Aura-verlichtingseffecten
   Statisch
   Altijd aan
   Ademend
   In/uit faden
   Strobe
   Knippert aan & uit
   Kleurencyclus
   Vervagende kleuren van de regenboog
   Muziekeffect
   Pulseert op de maat van de muziek
   GPU-temperatuur
   Kleur verandert mee met GPU-belasting
   BEREID JE VOOR OPDE ULTIEME GAMING-ERVARING
   Vervult de snelheidsbehoefte van gamers
   De beste combo voor uiterst vloeiende gaming
   AMD FreeSync™ technologie lost de communicatieproblemen tussen de processor en de monitor op, door af te rekenen met tearing en haperingen, voor moeiteloos vloeiende gameplay. Met ROG Strix gaming-videokaarten en ASUS MG gaming-monitoren verschijnen scènes direct, zien objecten er scherper uit en is de gameplay super vloeiend. Dit geeft gamers een verbluffende visuele ervaring en een grote voorsprong op de concurrentie.
   Lees meer informatie over ASUS gaming-monitoren hier.
   SPEELJE EIGEN SPEL
   GPU Tweak II met XSplit Gamecaster
   Naar hartenlust tweaken
   Opnieuw ontworpen met een intuïtieve, volledig vernieuwde gebruikersinterface, maakt GPU Tweak II overklokken eenvoudiger en meer visueel dan ooit, met behoud van geavanceerde opties voor doorgewinterde overklokkers. Met één klik maximaliseert de nieuwe Gaming Booster-functie de systeemprestaties door overbodige processen te verwijderen en alle beschikbare systeembronnen automatisch toe te wijzen.
   Gaming Booster
   Prestatieverbetering met 1 klik
   Visuele effecten:
   Verhoog de prestaties door visuele effecten van Windows uit te schakelen.
   Systeem services:
   Schakel automatisch of handmatig Windows-services of -processen uit.
   Geheugendefragmentatie:
   Systeemgeheugen herindelen en vrij maken zonder processen te hoeven sluiten.
   XSplit Gamecaster
   Direct streamen van gameplay
   Een meegeleverde 14-daagse XSplit Gamecaster premium-licentie laat gebruikers eenvoudig gameplay streamen of opnemen via een handige, in-game overlay. De overlay toont ook de GPU-kloksnelheid, temperatuur en VRM-gebruik, en heeft GPU Tweak II-regelingen, zodat gamers een game-profiel kunnen kiezen en de prestaties met slechts één klik kunnen verbeteren.
   Meer info hier.
   ROG Strix is ​​de nieuwste rekruut van de Republic of Gamers. Als onderdeel van een reeks gespecialiseerde gaming-uitrustingen, ontworpen voor de rebel in ieder van ons, is Strix exemplarisch voor ROG's hoogwaardige prestaties, innovatieve technologie en toonaangevende kwaliteit, maar met zijn eigen zelfverzekerde en dynamische houding. Met gedurfde ontwerpen en heldere kleuren beschikt deze spannende nieuwe serie over het felle individualisme dat elke gaming-ervaring voorziet van opwindende nieuwe energie. ROG Strix geeft spelers de noodzakelijke snelheid en behendigheid om hun game te domineren. Een nieuwe, krachtige generatie is gearriveerd. Word lid van de Republic en ervaar de power van ROG Strix.