ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  ASUS ZenBook Flip UX561UD

  Terug naar boven
  DegloednieuweDe ZenBook Flip 15 is de meest elegante en verfijnde ooit, en geeft u het gemak en de veelzijdigheid van een360° draaibaar15,6" scherm in een prachtig nieuw ontwerp. Hij is dun, licht en de meest krachtige ZenBook Flip ooit, uitgerust met de 8e generatie Intel® Core™ i7-processor,gaming-niveaugraphics, tot 2TB HDD + 512GB SATA SSD,USB-C®poorten met Thunderbolt™ 3 en een krachtigquad-speakerHarman Kardon audiosysteem. Het buitengewonestate-of-the-artNanoEdge 4K UHD touchscreen heeft 178°groothoektechnologie en precisie stylus-ondersteuning, wat de ZenBook Flip 15 de perfecte laptop maakt voor ontwerpen encreatieve werkzaamheden.
  Stijlvol en verfijnd
  De ZenBook Flip 15 is een tijdloos elegant meesterwerk, prachtig vervaardigd uit massief aluminium, wat het een stevige,krasbestendigeafwerking geeft die is ontworpen om mooi te blijven. De ZenBook Flip 15 gebruikt een ongelooflijk stevige en duurzame staallegering in zijnin elke positie te plaatsen360° scharniermechanisme. De ZenBook Flip 15 is beschikbaar in twee exclusieve en elegante nieuwe kleuren met twee verschillende texturen: Pure Silver (puur zilver) enQuartz Grey (kwartsgrijs).
  Met precisie ontworpenVeelzijdigheid
  Voorzien van eenmet precisie ontworpen multi-gearmetalen mechanisme, heeft het 360° scharnier op de ZenBook Flip 15supersoepele, traploze actie en wordt het scherm veilig in elke hoek gehouden. Om maximale betrouwbaarheid te waarborgen is het ookextreem getestmet meer dan 20.000 open/sluit cycli, om ervoor te zorgen dat u de ZenBook Flip 15 moeiteloos kunt laten schakelen tussen een laptop metkrachtige prestatiesen een lichtgewicht tablet - op elk moment, zonder gedoe!
  ruim 20.000 uur extreem getest
  360° robuust scharnier
  Ga volledig op in de details
  Het scherm ziet er net zo goed uit als je mag verwachten van zo'n prachtige laptop. Hetultrascherpescherm heeft een geweldige 4K UHD-resolutie tot 3840 x 2160 met brede 178° kijkhoeken, en is dus altijd gemakkelijk en comfortabel te bekijken. En met een ongelooflijke pixeldichtheid en 100% sRGB, zijn afbeeldingen en teksten altijdhaarscherpenuiterst gedetailleerd.
  tot 3840 x 2160 pixel 4K/UHD resolutie

  100% sRGB
  178° brede kijkhoek
  Ontdek meer met het NanoEdge scherm
  Het NanoEdge multitouch scherm op de ZenBook Flip 15 biedt alle kwaliteit die u van een dergelijke prachtige laptop verwacht. Het prachtige15”4K UHD NanoEdge-scherm heeft eenuiterst smallebezel. Om het kijkcomfort te maximaliseren, heeft het NanoEdge-scherm ook een matteanti-schitteringcoating die hinderlijke reflecties vermindert. Het resultaat is een laptop met een indrukwekkende 79%scherm/behuizingratio die het schermgebied maximaliseert terwijl het de totale grootte minimaliseert — zodat u meer kunt zien en doen, maarminder meedraagt!
  15" 4K scherm
  79% scherm/behuizing ratio
  Prestaties in overvloed
  Als het om prestaties gaat, heeft de Zenbook Flip 15 alle power die nodig is, en meer. Met de nieuwste8e generatieprocessors tot Intel® Core™ i7, 16GB RAM, gaming graphics voordesktop-niveauprestaties, enultrasnelleSSD-opslag tot 512GB, laat de ZenBook Flip 15 u nooit wachten. Moeiteloze multitasking, vlotte videoweergave, ensupersnelopstartende applicaties — de ZenBook Flip 15 is altijd klaar wanneeru dat bent.
  WINDOWS 10 PRO
  Core i7 Intel CPU
  16GB RAM
  2400MHz DDR4
  2TB HDD + snelle opslag
  512GB SSD
  Gaming-niveau graphics
  De ZenBook Flip 15 gebruikt tot de nieuwste NVIDIA® GeForce® GTX 1050gaming-niveaugraphics met ongelooflijk videogeheugen, om aanzienlijk verbeterde prestaties te leveren dan de vorige generatie, volgens 3D Mark 11 testresultaten. Deze graphics leveren ook alle PK's die u nodig hebt voor zelfs de meestgrafisch intensievetaken, zoals 3D rendering, 4K UHD videoweergave ofuiterst gedetailleerde4K UHD-gaming Of u nu een ontwerper bent, een ontwikkelaar of een gamer, u krijgt de best mogelijke grafische prestaties met de ZenBookFlip 15.
  GeForce GTX1050 graphics
  4K gaming
  Krachtige verbindingen
  Bij mobiel werken is het van vitaal belang om met alles verbinding te kunnen maken. De ZenBook Flip 15 beschikt over de revolutionaire USB 3.1Type-Cpoort vooraltijd-goedaansluitingen ensupersnellegegevensoverdrachten, tweemaal zo snel als USB 3.0. DeUSB-C™poort op de ZenBook Flip 15 is uitgerust met de nieuwste Thunderbolt™ 3-technologie, voor veelzijdige,uiterst snelle transmissie.
  HDMI
  USB Type-C
  USB 3.0
  2 Thunderbolt™
  3-poorten
  40Gbps gegevensoverdracht
  2 4K scherm
  ondersteuning
  Snellerewifi,
  beterewifi.
  De ZenBook Flip 15 wordt geleverd met de nieuwste 802.11acwifi, metultrahogesnelheden tot 867Mbps. Dat is drie keer zo snel als ouderewifigeneraties, en met sterkere, stabielere signalen, dus er hoeven geen compromissen te worden gesloten tussen vrijheid om te roamen endraadloze snelheid!
  802.11 ac 2x2wifiverbinding
  Touch, geperfectioneerd
  De ZenBook Flip 15 is ontworpen voor de ultieme touch-ervaring, met eenuiterst gevoeligtouchscreen dat het een genot maakt om in elke modus te gebruiken. De touch-sensoren kunnen een aanraakoppervlak detecteren van slechts 6mm - veel gevoeliger dan de 9mm industriestandaard - zodat zelfs de meest subtiele vingertopbewegingenworden gedetecteerd.
  2x zo gevoelig
  10-vingers Multi-Touch
  Comfortabel typen
  Typen hoeft geen vervelend karwei te zijn. Het naadloze,uit één stuk gemaaktetoetsenbord van de ZenBook Flip is een meesterwerk van ergonomisch design, voor eenbest-in-classtypervaring, metfull-sizetoetsen met een geoptimaliseerde indrukafstand van 1,4mm, voor een comfortabel,desktopachtiggevoel. En als hij in tablet-modus wordt geflipt, worden het toetsenbord en de touchpadautomatisch vergrendeld!
  1,4mm indrukafstand
  Intuïtieve en accurate touchpad
  Hetbijzonder nauwkeurigetouchpad op de ZenBook Flip 15 is voorzien van ASUS Smart Gesture-technologie. Dit zorgt voor een meer intuïtief en natuurlijk gevoel, met gebruik van veel van dezelfde Windows-gebaren die u gebruikt op een touchscreen. Het touchpad maakt gebruik van exclusieve, voor smartphone-aanraakschermen ontwikkelde technologieën, wat het zeer gevoelig enongelooflijk nauwkeurig maakt.
  Ontworpen om ongelooflijk te klinken
  Om de ZenBook 15 zijn ongeëvenaarde audiomogelijkheden te geven, bundelden het ASUS Golden Ear-team en de audiofiele specialisten van Harman Kardon hun krachten om de volgende generatie ASUS SonicMaster-audiotechnologie te produceren. De resultaten zijn verbluffend. ZenBook Flip 15 kenmerkenhoge-kwaliteitluidsprekers, aangedreven door een slimmetwee-kanaalsversterker, om u echtesurround-soundte geven die u omgeeft metvervormingsloos,bioscoopkwaliteit realisme.
  De beste Windows 10-ervaring
  Windows 10 is nieuw en verbeterd en toch onmiddellijk vertrouwd, en daarmee de perfecte keus voor de ZenBook Flip 15. Kunstenaars, fotografen en ontwerpers zullen dol zijn op de eindeloze mogelijkheden die de ZenBook Flip 15 te bieden heeft. Met volledige ondersteuning voor de ASUS Pen en Windows Ink is het de perfecte keus voor creativiteit. ASUS Pen is een actieve stylus met een slank en elegant aluminium ontwerp en een hoogwaardig gevoel. Het herkent zelfs uw gezicht via de infraroodcamera, zodat het de perfecte metgezel is voor onmiddellijk inloggen viaWindows Hello.