ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  S6F Leather Collection

  S6F Leather Collection

  R2Hv Ultra-Mobile PC for the New Mobile Computing Era

  7-inch LCD touch screen with handwritten input support and solid security protection – The R2Hv offers full PC functions and more!
  Product Image

  S6 LEDER COLLECTIE | 2006
  De unieke structuur van leer ademt direct glitter en warmte uit in de anders zo kille en mechanische notebook. In combinatie met ASUS' vakmanschap transformeert de S6 Leder Collectie uw dagelijkse computerbeleving. Met handbewerkt leder, van juwelen voorziene scharnier en gepolijst toetsenbord, blinkt de S6 uit qua computervermogen en wijst het de weg naar klassieke luxe.
  Donkerbruin
  Geelachtig bruin

  Het compacte 11,1" breedbeeld ontwerp biedt superieure mobiliteit en comfortabel visueel vermaak. Om te voldoen aan de meest veeleisende kijkstandaarden, integreert ASUS Splendid Video Intelligence Technology verschillende multimedia gegevensbronnen om geluid en conversieduur te verlagen, met als resultaat een scherpe weergave. U zult genieten van levendige beelden met beter contrast, helderheid, huidtinten en kleurverzadiging.

  Het Verhaal achter het Vakmanschap
  ASUS heeft haar vaardigheid op het gebied van Industrieel Ontwerp bij de productie van notebooks bewezen en heeft de afgelopen jaren verschillende internationale industrieel ontwerpprijzen gewonnen. Om het non-stop creatieve proces op gang te houden, heeft het ASUS-team veel moeite gedaan nieuwe materialen toe te passen in haar producten. Met ruim één jaar research & development, is de lederen notebook het productieve resultaat, dat als een baanbrekende prestatie wordt gezien voor recente notebookproductmarkten.

  Dubbele Engines, Dubbele Power
  Uitgerust met de nieuwste laag-voltage dual-core verwerking, laat de S6F gebruikers gelijktijdig en met lager stroomverbruik veeleisende applicaties gebruiken, zoals het draaien van een virusscan terwijl wordt gebeld via Skype en gesurft over het web. De S6F's opwindende mogelijkheden zullen u thuis of onderweg onderdompelen in meeslepend, levendig entertainment dankzij de ingebouwde mogelijkheden van uw nieuwe mobiele dual-core processor-gebaseerde laptops.

  ASUS Splendid Video Intelligence technologie
  De exclusieve ASUS Splendid Video Intelligence technologie is vooral effectief voor menselijke huidtinten, groene grasvlakten en bomen, en blauwe lucht en zee. Het tilt de grafische capaciteit van de PC naar het volgende niveau door diepte en kleurintensiteit in real-time te verbeteren. Bovendien verbetert het contrast, helderheid, huidtinten en kleurverzadiging voor een levendige beeldweergave.

  Uitgerust met de exclusieve ASUS Splendid Video Intelligence Engine (sneltoets voor activering: Fn+C), presenteert de LCD heldere en scherpe beelden in hun ware, levendige kleuren.

  Eenvoudigere en Snellere Digitale Gegevensoverdracht
  De ExpressCard™ standaard belooft notebooks te voorzien van uitstekend presterende, modulaire uitbreidingen tegen lagere kosten en in een kleinere form factor. U kunt geheugen, communicatie- en beveiligingsapparatuur toevoegen door eenvoudigweg ExpressCard™ modules in de S6F te plaatsen.

  Drie keer zo Snelle Verbinding met Draadloze Vrijheid
  In antwoord op de toenemende behoeften van notebookgebruikers met diverse gelijktijdig op hun systeem actief zijnde Bluetooth-randapparaten, waaronder muizen, toetsenborden, headsets en mobiele telefoons, bieden de S6F-notebooks, via de ingebouwde Bluetooth® V2.0+EDR, maximale gegevensoverdrachtsnelheden van 2,1 Mbps, 3 keer zo snel als de huidige apparaten aankunnen. Hiermee wordt tevens het stroomverbruik gereduceerd, wat zeer in het voordeel is van batterijafhankelijke mobiele apparaten.

  Intel, het Intel-logo, het Centrino-logo en Centrino zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Intel Corporation of diens dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen.