ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  U53Jc

  U53Jc

  Meer Vermogen in Handen

  · Opgevoerde prestaties: aangedreven door een via Super Hybrid Engine-opgevoerde standaard voltage Intel® Core™ i3- of i5-processor
  · Superlange accuduur: Super Hybrid Engine verlengt accuduur tot 11,5 uur, om de computer onderweg de hele dag door te blijven gebruiken
  · Superslanke vormgeving met voortreffelijke audiomogelijkheden: levert high-fidelity geluid via Altec Lansing® speakers, ondanks het feit dat hij nog geen inch dun is.
  Product Image

  Het beschermen van de natuur is een gezamenlijke inspanning die ons allemaal verenigt, maar het hoeft innovatief design, memorabele stijl en krachtig computerpotentieel niet uit te sluiten. Met een U-serie Bamboo Collection notebook kunt u uw bijdrage leveren aan het milieu zonder dat dit ten koste gaat van hoogwaardige rekenkracht en stijlvolle mobiliteit. Het is eigenlijk een heel natuurlijke keus.

  Bamboo notebook organic look unique properties.

  De Pracht van Design

  Als u zowel mode- als milieubewust bent, is de U-serie Bamboo Collection perfect voor u. Elke notebook is voorzien van een grijsbruine bamboe buitenkant die niet te uitvoerig behandeld is om z’n organische look, eigenschappen en tastbaarheid te behouden – aldus een persoonlijke reis creërend voor mens en machine terwijl het hout in de loop der tijd veroudert en verandert. Het natuurlijke bamboe vormt een fraai contrast met het gladde, geborsteld aluminium oppervlak van de binnenkant, terwijl het naadloos verwerkte chiclet toetsenbord niet alleen comfortabel in gebruik is, maar er ook fantastisch uitziet. Deze slimme design beslissingen vormen bij elkaar een notebook die zeer licht is, wat het voor u eenvoudig maakt om een ambassadeur van goede smaak en milieuverantwoordelijkheid te worden.

  A natural feel in the concrete jungle

  Bamboe werd niet alleen gekozen vanwege z’n aansprekende uiterlijk; het werd gekozen omdat uit onderzoek is gebleken dat het een zich snel herstellende grondstof is waarvan het gebruik vrijwel geen invloed heeft op het milieu. Bamboe heeft bovendien een rekkracht die zich kan meten met die van staal, wat het een perfect alternatief maakt voor plastic. De productverpakking is al net zo milieuvriendelijk; gemaakt van 100% natuurlijke en recyclebare bamboepulp en ongewoven pakdoek.

  ASUS U Series Bamboo Video

  De Pracht van Prestaties

  Super Hybrid Engine (SHE)

  De U-serie Bamboo Collection notebooks zijn net zo slim als ze mooi zijn. ASUS’ exclusieve Super Hybrid Engine (SHE) controleert de processorbelasting en levert de exacte hoeveelheid stroom die past bij de betreffende taak. Energiezuinigheid wordt nog versterkt door NVIDIA Optimus-technologie die schakelt tussen hoogwaardige discrete graphics en normale geïntegreerde beelden, afhankelijk van het systeemgebruik. Deze twee intelligente technologieën gecombineerd sparen niet alleen onze planeet, maar ook de accu van de notebook – en verlengen zo de bruikbaarheid terwijl ze het energieverbruik verlagen.

  De U-serie Bamboo Collection notebooks zijn tevens uitgerust met Syncables-technologie die probleemloze synchronisatie mogelijk maakt met een overvloed aan apparaten, waaronder desktop PCs, andere notebooks, smartphones en digitale camera’s. Dit maakt het eenvoudig om bestanden te delen, back-ups te maken van data en snel toegang te krijgen tot verzamelingen. Slimme synchronisatie zorgt ervoor dat u meer gedaan krijgt door één lichte notebook als knooppunt te gebruiken – onvermijdelijk de totale energie footprint verlagend omdat minder apparatuur tegelijkertijd van stroom moet worden voorzien.

  USB 3.0 faster than USB 2.0 USB 3.0 technology

  USB 3.0 is een andere nieuwe toevoeging aan de reeks, gegevensoverdrachten mogelijk makend die tot tien keer sneller zijn dan bij USB 2.0. USB 3.0 is volledig achterwaarts compatibel, zodat u ervan verzekerd kunt zijn dat al uw bestaande USB-apparaten nog steeds kunnen worden gebruikt. En terwijl het binnen enkele seconden kunnen overzetten van enorme content en grote bestanden al een pluspunt is, is USB 3.0 tevens goed voor het milieu omdat het apparaten veel sneller oplaadt dan USB 2.0 zodat minder stroom nodig is.

  De Pracht van Beeld en Geluid

  SRS Premium Surround Sound

  De U-serie Bamboo Collection is ontworpen om een verbazingwekkende audiovisuele ervaring te leveren. Het levendige en heldere LCD-paneel wordt geleverd met een Zero Bright-Dot garantie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over dode pixels, terwijl ASUS Splendid Video Intelligence Technologie automatisch kleuren, scherpte en andere visuele parameters aanpast om de beste ervaring te garanderen, ongeacht de content die wordt bekeken. De uitmuntende beelden worden geëvenaard door de pure, zuivere audioprestaties van de notebook, met dank aan high-fidelity SRS Premium Surround Sound.

  * De U-serie Bamboo Collection notebooks zijn gefabriceerd met echte bamboe en bevatten daarom unieke, in de natuur voorkomende houten nerfpatronen. Zoals bij elk organisch product kunnen deze patronen en structuren in de loop der tijd veranderen. Dit wordt veroorzaakt door de natuurlijke eigenschappen van bamboe en zijn geen aanwijzing voor defect materiaal