PG221

  PG221

  Krachtig Breedbeeldscherm gemaakt voor PC- en Videospellen

  Voldoet aan vraag van gamers naar het beste in audio/videomogelijkheden en groot aanbod aansluitingen. Krachtig Geluid! Scherp Beeld! Real-time Communicatie! Multimediatoepassingen!
  Bij sound preset modi passende exclusieve Light-in-Motion scenario lichteffecten ter verbetering van uw kijkgenot.  6.1-CH stereo surround


  Fantastisch Akoestisch Geluid voor Spannende Gaming

  Via ingebouwde 2.1-kanaals speakers (10W satelliet speakers en 15W ASUS Power Bass System) laat de PG221 u volop genieten van krachtige geluidseffecten.

  De PG221 maakt gebruik van SRS TruSurround XT™ Technologie met ondersteuning van 6.1-kanaals stereo surround sound om verbeterd luistergenot te brengen. Via de SRS-sneltoets kunt u eenvoudig de surround sound-effecten en de uitmuntende spanning ervaren tijdens games en films.

  De PG221 wijst tevens een sneltoets toe voor het selecteren van exclusieve voorgeprogrammeerde geluidsmodi gebaseerd op verschillende soorten gebruik.

  Ingebouwde Audio / Video Ingangen voor Uitgebreide Multimedia Ondersteuning

  Ingebouwde 1,3 megapixels Webcam
  Diverse Multimedia-ingangen

  De PG221 heeft een ingebouwde 1,3 megapixels draaibare webcam en koptelefoon/microfoon aansluitingen om real-time online communicatie te bieden tijdens het spelen of voor instant messaging.

  De PG221 biedt diverse multimedia ingangen waaronder VGA, DVI, Composiet, S-Video, Component (YPbPr, tot 1080i/p) ingangen, plus USB2.0-poorten. Is geschikt voor alle soorten consumentenelektronica zoals DV, DVD-spelers, video spelconsoles, set-top boxes, MP3/CD-spelers, karaokemachines, enzovoort. Hij ondersteunt niet alleen PC-spellen, maar tevens video spelconsoles. Speel eenvoudig video games, kijk naar TV-programma’s/ DVD’s, of luister naar MP3-muzek zonder de computer aan te zetten.

  Geavanceerde Video Technologieën voor Prachtig Visueel Comfort

  De PG221 is voorzien van een 22” 16:10 breedbeeldscherm dat het best geschikt is voor het bekijken van films en past qua kijkcomfort perfect bij het menselijk oog; is tevens uitgerust met exclusieve technologieën om u de ultieme visuele ervaring te bezorgen.

  Trace Free Technology levert 2ms (GTG) extreem snelle reactietijd voor vloeiendere videoweergave wat tijdens snelle spellen beeldvertraging en ghosting voorkomt.

  ASCR (ASUS Smart Contrast Ratio) Technologie biedt een hoge contrast ratio van 2000:1, wat op het contrast tussen zwart en wit op dynamische wijze kan aanpassen om scherpere en helderdere beelden oplevert – met name bij games en films.


  Color Shine Technologie
  verrijkt kleurdichtheid en verzadiging, verduidelijkt beeldgrenzen,
  en verbetert de beeldhelderheid verder

  SPLENDID™ Video Intelligence Technologie levert geoptimaliseerde videoprestaties met intelligente correcties van kleur, helderheid, contrast en scherpte; en biedt voorgeprogrammeerde videomodus selecties (via de sneltoets) en 3 huidtinten gebaseerd op uw voorkeuren.
  Innovatieve Gaming Industrieel Ontwerp

  De ASUS PG221 is een 22" breedbeeld LCD-monitor die u de wonderen van het ruimtetijdperk volop laat ervaren. Met een robotachtige aluminium arm, zwart glanzend LCD front frame en ruitvormige aluminium basis, is deze futuristisch uitziende LCD-monitor een stijlvolle toevoeging aan elk bureaublad.

  Light-in-Motion Scenario Lichteffect

  Light-in-Motion scenario lichteffecten presenteren 5 kleuren die meeveranderen met de geluidsmodi. Elke kleur staat voor een voorgeprogrammeerde geluidsmodus, en ze passen op harmonieuze wijze bij elkaar ter verbetering van het gebruiksgemak.

  Futuristische LED Sensorbediening met Exclusieve Melodieën

  De onzichtbare LED sensorbediening laat u kennismaken met baanbrekende technologie via 9 gemakkelijke functiesneltoetsen, innovatieve rolbalk-aanpassing en exclusieve interactieve stereo melodieën – die samen een compleet nieuwe gebruikersinterface creëren.