VG278HR

  VG278HR

  Laat de actie ontbranden met NVIDIA® 3D Vision™ 2 bril, 3D LightBoost™ en een hoge verversingssnelheid van 144Hz

 • Ga compromisloos volledig op in 27” 3D, dankzij NVIDIA® 3D Vision™ 2 bril en 3D LightBoost™
 • Ultravloeiende actie dankzij 144Hz hoge verversingssnelheid en 2ms tracer-vrije reactietijd
 • Levendige kleurprestaties dankzij Splendid™ Video Intelligence-technologie
 • Ergonomisch ontwerp voor draai-, kantelhoek- en hoogteaanpassing
 • Uitgebreide connectiviteit via HDMI 1.4, dual-link DVI-D en D-sub
  • Product Image

   Ultravloeiende actie

   144Hz hoge verversingssnelheid met 2ms reactietijd

   • De ASUS VG278HR snelle gaming-monitor verkort de tijd die nodig is om gerenderde frames weer te geven op het scherm. Lagere monitorlatentie geeft gamers de kans om hun in-game reactietijd te verbeteren.
   • De 144Hz snelle refresh rate verhoogt het aantal frames per seconde om ultravloeiend bewegende scènes te leveren in intense 2D-acties*.
   • Om af te rekenen met tracing wordt de reactietijd ook gereduceerd tot 2ms door de spanningsniveaus te regelen tijdens het aansturen van de vloeibare kristallen, wat zorgt voor vloeiende en heldere videoweergave.

   Haperende bewegende beelden bij144Hzverversingssnelheid
   Zeer vloeiende bewegende beelden bij Trace Free II technologie (144Hz+ 2ms)

   Haperende bewegende beelden bij 60Hz verversingssnelheid
   Wazige bewegende beelden zonder Trace Free II technologie

   *Om de 144Hz-functie (in 2D-modus) te activeren, zijn Dual-link DVI en een geschikte videokaart met de nieuwste stuurprogramma's vereist. Neem voor verdere technische ondersteuning contact op met het servicecentrum van de leverancier van uw videokaart.

   Conventionele 60Hz LCD's vertonen uitgebreide bewegingsonscherpte, wat afleidt tijdens het spelen van snel bewegende games. De ASUS VG278HR 144Hz snelle gaming-monitoren halveren de effecten van bewegingsonscherpte om zo een waarneembaar verschil te bieden, voor natuurlijke bewegingen en scherpe randen in snel bewegende spelomgevingen.   Levensechte beelden, aangestuurd door LED

   50.000.000:1 ASUS Smart Contrast Ratio

   Dynamische versterking van het schermcontrast door de helderheid
   van de achtergrondverlichting aan te passen, om zo het donkerste zwart en het helderste wit te bereiken – voor het leveren van levensechte beelden.

   Full HD 1080p ondersteuning

   Betreed een spectaculaire wereld vol kleuren dankzij Full HD 1080p (1920x1080) ondersteuning.
   Splendid™ Video Intelligence-technologie

   De exclusieve Splendid Video Intelligence-technologie optimaliseert de videoprestaties en de natuurgetrouwheid van beelden door kleuren, helderheid, contrast en scherpte te verbeteren. 6 voorgeprogrammeerde videomodi (Landschap, Theater, Spel, Nachtzicht, sRGB en Standaard) zijn te selecteren via een sneltoets.

   Ergonomisch ontwerp

   De VG278HR is speciaal ontworpen met draai-, kantel- en hoogteaanpassing om altijd uw favoriete kijkhoeken mogelijk te maken bij 3D-games en films.   Als het gaat om design, houdt ASUS altijd de klant in gedachte - de ASUS VG278HR is uitgerust met de ASUS-exclusieve GamePlus-sneltoets met vizier (mikpunt) en timerfuncties. Gamers kunnen vier verschillende vizieren selecteren, passend bij de spelomgeving, terwijl de timerfunctie spelers op de hoogte houdt van de verstreken tijd in real-time strategiespellen. Deze hulpmiddelen stellen gamers in staat hun spelvaardigheden te trainen en te verbeteren.

   De ASUS-exclusieve GamePlus-functie is te activeren via een speciale sneltoets


   Ingebouwde hoek-aanpasbare 3D-emitter voor ongeëvenaarde flexibiliteit

   De hoek-aanpasbare 3D-emitter optimaliseert 3D voor elk scenario; schakel via het OSD-menu eenvoudig tussen drie IR-signaal dekkingszones en richt de hoek-aanpasbare 3D-emitter op de shutterbril voor maximale 3D-ontvangst.

   Uitgebreide connectiviteit

   Geef via de HDMI 1.4-uitgang stereoscopische 3D weer via Blu-ray Disc spelers of spelconsoles. De VG278HR biedt een hoge mate van compatibiliteit met alle media-apparaten, dankzij HDMI 1.4, dual-link DVI-D en D-sub.