M2R32-MVP

  M2R32-MVP

  - Ondersteuning AMD Socket AM2 CPU

  - ATI™ CrossFire™ Xpress 3200+ATI™ SB600

  - Dubbele PCIe x16 Graphics

  - Dual-channel DDR2 800/667/533

  - AMD Live!™ Gereed

  - Stack Cool 2

  - Noise-Filtering


  High-Speed Graphics Platform.

  De M2R32-MVP ondersteunt dubbele PCI Express x16-slots draaiend op volledige snelheid om gebruik te maken van videokaarten via ATI 580X CrossFire Chipest. Speciale ASUS-functies zoals Stack Cool2 en Q-Fan2 zorgen voor stil en rustig computergebruik. Het biedt tevens betere systeemprestaties voor grafisch-intensieve applicaties, en levert baanbrekende audiomogelijkheden die de kwaliteit van het spraaksignaal spectaculair verbeteren. Het doordachte ontwerp maakt verder snelle en eenvoudige installatie mogelijk via Q-Connector en EZ Flash2. Dankzij exclusieve innovatieve ontwerpen die het ware potentieel van de ATI 580X CrossFire Chipest naar buiten brengen, kunnen gamers vandaag al kennismaken met snellere grafische prestaties en hogere videokwaliteit.

  Ondersteunt AMD® Socket AM2 Athlon 64 X2 / Athlon 64 FX / Athlon 64 / Sempron
  Het moederbord ondersteunt AMD socket AM2 single-core Athlon 64/ Sempron en dual-core Athlon 64 X2/ Athlon 64 FX processoren met 2MB/1MB/512KB L2-cache, gebaseerd op 64-bit architectuur. Het is uitgerust met 2000/1600 MT/s HyperTransport Bus, dual-channel ongebufferd DDR2 800 geheugen ondersteuning en AMD Cool 'n' Quiet!-technologie.

  64-bit CPU ondersteuning
  64-bit computergebruik, de volgende-generatie technologie die de huidige 32-bit architectuur gaat vervangen, levert geavanceerde systeemprestaties, snellere geheugentoegang en verbeterde productiviteit. Dit moederbord biedt uitstekende compatibiliteit en flexibiliteit door zowel 64-bit als 32-bit architecturen te ondersteunen.


  AMD 580X CrossFire Chipset

  De AMD 580X CrossFire Chipset North Bridge ondersteunt gelijktijdige werking van twee externe PCI Express x16 videokaarten en levert de beste prestaties voor overklokken. Qua grafisch platform is dit eenvoudigweg de snelste oplossing van dit moment.


  ATI CrossFire Technologie
  ATI's CrossFire verbetert de beeldkwaliteit samen met de rendering snelheid, en maakt daarmee een eind aan de noodzaak om de schermresoluties te verlagen om de gewenste hoge beeldkwaliteit te behalen. CrossFire schiet in de roos via de hogere anti-aliasing, anisotropische filtering, shading en texture instellingen waar u om vraagt. Pas uw schermconfiguraties aan, experimenteer met uw geavanceerde 3D-instellingen en controleer het effect via een in real-time 3D-gerenderde preview binnen ATI's Catalyst™ Control Center en bestuur zo uw CrossFire-systeem.

  Dual-Channel DDR2 800
  DDR2 is de volgende-generatie geheugentechnologie die het huidige DDR gaat vervangen. Met een topsnelheid van 800MHz, biedt DDR2-geheugen fantastische prestaties voor 3D-graphics en andere geheugenintensieve applicaties.
  Precision Tweaker
  Ontworpen voor serieuze overklokkers
  Dit biedt manieren om de systeemprestaties centimeter-voor-centimeter en stap-voor-stap te verbeteren om zo maximale prestaties te behalen! Alles draait hier om het meeste uit uw machine halen en trots te zijn op uw maatwerkcomputer.

  vDIMM - Bepaal zelf hoeveel stroom naar de geheugenmodules gaat. ASUS geeft u 12-staps voltagecontrole naar de DIMM
  vCore - Ontdek "exact" hoeveel stroom uw CPU nodig heeft. Stem fijnmazig af in stappen van 0,025 volt tegelijk!

  SFS (Stepless Frequency Selection) zorgt voor:

  - FSB-tuning van 200MHz tot 400MHz in stappen van 1MHz

  - PCI Express-frequentie tuning van 100MHz tot 150MHz in stappen van 1MHz

  AI NOS™
  Boost performance when you need it the most!
  Applications such as 3D games and video editing demand a huge chunk of system resource. Inject "nitrous oxide" into your CPU! The patented AI NOS™ (Non-delay Overclocking System) technology intelligently detects system load and automatically boosts performance for the most demanding tasks. Unlike other dynamic overclocking techniques, AI NOS™ reacts much faster to satisfy your unending need for speed.

  ASUS O.C. Profile
  Het moederbord is uitgerust met het ASUS O.C. Profiel dat gebruikers op gemakkelijke wijze meerdere BIOS-instellingen laat opslaan of laden. De BIOS-instellingen kunnen worden opgeslagen in de CMOS of in een apart bestand, zodat gebruikers de vrijheid hebben om hun favoriete overklokinstellingen te delen en te distribueren.

  AI NET2
  ASUS AI NET2 detecteert op afstand een kabelverbinding zodra u het systeem aanzet, en rapporteert eventuele defecte verbindingen tot op 100 meter met een nauwkeurigheid van 1 meter..

  PEG Link
  PCI Express is de nieuwste I/O-interconnecttechnologie die het bestaande PCI zal vervangen. Met een 4 keer zo hoge busbandbreedte als de AGP 8X-interface, presteert de PCI Express x16-bus veel beter dan AGP 8X in applicaties zoals 3D-spellen. PCI Express x1 en x4 presteren dankzij de buitengewoon hoge bandbreedte bovendien beter dan de PCI-interface. De hoge-snelheid PCI Express-interface creëert nieuwe gebruiksmogelijkheden op desktop PC’s, zoals Gigabit LAN, 1394b en hoge-snelheid RAID-systemen.

  PCI Express-architectuur
  PCI Express is de nieuwste I/O-interconnecttechnologie die het bestaande PCI zal vervangen. Met een 4 keer zo hoge busbandbreedte als de AGP 8X-interface, presteert de PCI Express x16-bus veel beter dan AGP 8X in applicaties zoals 3D-spellen. PCI Express x1 en x4 presteren dankzij de buitengewoon hoge bandbreedte bovendien beter dan de PCI-interface. De hoge-snelheid PCI Express-interface creëert nieuwe gebruiksmogelijkheden op desktop PC’s, zoals Gigabit LAN, 1394b en hoge-snelheid RAID-systemen.

  Seriële ATA 3Gb/s
  Het moederbord ondersteunt de volgende-generatie harde schijven gebaseerd op de Seriële ATA (SATA) 3Gb/s opslagspecificatie, en levert daarmee verbeterde schaalbaarheid en verdubbelde busbandbreedte voor hoge-snelheid gegevensherstel en -opslag.

  SATA on the Go
  De P5WDG2 WS Professional ondersteunt de volgende-generatie harde schijven gebaseerd op de Seriële ATA (SATA) 3Gb/s opslagspecificatie, en levert daarmee verbeterde schaalbaarheid en verdubbelde busbandbreedte voor hoge-snelheid gegevensherstel en -opslag. De aan de achterzijde I/O geplaatste externe SATA-poort biedt intelligente set-up en hot-plug functies. Maak eenvoudig back-ups van foto’s, video’s en andere entertainmentbestanden op externe apparaten.

  IEEE 1394a interface
  De IEEE 1394a-interface biedt een hoge-snelheid digitale interface voor audio/video-apparatuur zoals digitale televisie, digitale video camcorders, opslagrandapparatuur & andere draagbare PC-apparaten.

  ASUS Q-Fan 2
  ASUS Q-Fan 2-technologie past op intelligente wijze de ventilatorsnelheden van CPU en behuizing aan op basis van de systeembelasting, en zorgt zo voor stille, koele en efficiënte werking.

  Stack Cool 2
  Stack Cool 2 is een ventilatorloze en geluidloze koelingoplossing die exclusief door ASUS wordt aangeboden. Het draagt door kritieke componenten gegenereerde warmte doeltreffend over naar de andere zijde van het speciaal ontwikkelde PCB (Printed Circuit Board) en zorgt zo voor effectieve warmteafvoer.

  Multi-language BIOS
  Het meertalige BIOS laat u een taal naar keuze selecteren uit de beschikbare opties. Het gelokaliseerde BIOS setup-menu helpt u uw systeem sneller en eenvoudiger te configureren.

  ASUS Noise Filter
  Deze optie detecteert herhaaldelijke en stationaire geluiden zoals computerventilatoren, airconditioners en andere achtergrondgeluiden en verwijdert deze vervolgens uit de binnenkomende audiostream tijdens het opnemen.

  S/PDIF-out op I/O-poort achterzijde
  Dit moederbord biedt gemakkelijke connectiviteit naar externe thuisbios-audiosystemen via een coax S/PDIF-out aansluiting (SONY-PHILIPS Digital Interface). Dit maakt digitale audio-overdracht mogelijk zonder conversie naar analoog formaat, met behoud van de beste signaalkwaliteit.

  AMD Cool 'n' Quiet! Technologie
  Ondersteunt AMD Cool 'n' Quiet! technologie, dat de systeemwerking controleert en automatisch CPU-voltage en -frequentie aanpast voor een koele en stille omgeving.

  Ondersteuning max. 8 USB 2.0-poorten
  USB 2.0 is de nieuwste connectiviteitsstandaard voor de volgende generatie componenten en randapparaten. Achterwaarts compatibel met huidige USB 1.1-randapparatuur, levert USB 2.0 met 480 MB/s tot 40 keer hogere overdrachtssnelheden, voor eenvoudige connectiviteit en ultrasnelle gegevensoverdracht.

  ASUS CrashFree BIOS3
  De ASUS CrashFree BIOS 3 laat gebruikers beschadigde BIOS-gegevens terugzetten vanaf een USB flash disk die het BIOS-bestand bevat. Dit hulpprogramma bespaart gebruikers de kosten en moeite van het aanschaffen van een vervangende BIOS-chip.

  ASUS EZ Flash2
  EZ Flash 2 is een gebruiksvriendelijke BIOS update hulpprogramma. Druk eenvoudigweg op de voorgeprogrammeerde sneltoets om deze tool te starten en het BIOS te updaten vanaf een USB flash disk, voordat u het besturingssysteem start. U kunt uw BIOS updaten via slechts enkele muisklikken zonder eerst een additionele floppy disk te prepareren of een besturingssysteemgebaseerde flash utility te gebruiken.

  Q-Connector
  De ASUS Q-Connector zorgt dat u kabels van het frontpaneel van de behuizing in één eenvoudige stap via één complete module kunt aansluiten of verwijderen. Deze unieke adapter rekent af met het lastige inpluggen van één kabel tegelijk, zodat aansluiten voortaan snel en nauwkeurig gaat.

  C.P.R.(CPU Parameter Recall)
  Indien het systeem hangt vanwege een overklokfout, hoeft de behuizing niet te worden geopend om de CMOS-gegevens te wissen. Herstart simpelweg het systeem, waarna het BIOS de voorgaande instellingen toont zodat gebruikers de CPU-instellingen weer kunnen aanpassen.

  ASUS MyLogo2
  U kunt uw favoriete foto converteren naar een 256-kleuren opstartlogo voor een kleurrijkere, levendigere afbeelding op uw scherm

  GreenASUS
  Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit komt overeen met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.