M4A78-VM

  M4A78-VM

  Gloednieuw Ontwerp Geoptimaliseerd voor AM3 CPU

  • ASUS EPU
  • Turbo Key
  • Express Gate
  • AMD AM3 CPU support
  • AMD Hybrid CrossFireX™ en DX10 ondersteuning
   Product Image
   Kenmerken CPU, Chipset en Graphics
   AMD® Phenom™ II/ Athlon™ X4/ Athlon™ X3/ Athlon™ X2 (AM3 CPU)
   Dit moederbord ondersteunt AMD® AM3 multi-core processoren met unieke L3-cache en levert betere overklokmogelijkheden tegen lager stroomverbruik. Is voorzien van dual-channel DDR2 1066 geheugen ondersteuning en verhoogt de gegevensoverdrachtsnelheid tot wel 5200MT/s via HyperTransport™ 3.0-gebaseerde systeembus. Dit moederbord ondersteunt tevens AMD® CPU's volgens het nieuwe 45nm fabricageproces..

   AMD® Phenom™ X4/ Phenom™ X3/ Athlon™ X2/ Athlon™/ Sempron™ processors (socket AM2+/AM2)
   Dit moederbord ondersteunt AMD® Socket AM2+ multi-core processoren. Is voorzien van dual-channel DDR2 1066 geheugen ondersteuning, een gegevensoverdrachtsnelheid tot 5200MT/s via HyperTransport™ 3.0-gebaseerde systeembus, en AMD® Cool ´n´ Quiet™ Technologie.

   AMD 780G + SB700
   De AMD® 780G Chipset is ontworpen om tot 5200MT/s HyperTransport™ 3.0 (HT3.0) interfacesnelheid en PCI Express™ 2.0 x16 graphics te ondersteunen. Is geoptimaliseerd met AMD´s nieuwste AM3/AM2+ en multi-core CPU's om uitstekende systeemprestaties en overklokmogelijkheden te bieden.

   Native DDR2 1066 Ondersteuning

   Dit moederbord is het eerste AMD®-platform met native DDR2 1066 ondersteuning. Het biedt hogere gegevensoverdrachtsnelheden en meer bandbreedte voor verbeterde geheugen gegevensoverdrachtsnelheid en computerefficiency, prestaties verbeterend voor 3D graphics en andere geheugenintensieve applicaties.

   *DDR2 1066 wordt ondersteund door sommige AM3 / AM2+ CPU's. Zie www.asus.com voor een overzicht van ondersteunde CPU-modellen.   PCIe 2.0 ondersteuning
   Dit moederbord ondersteunt de nieuwste PCIe 2.0-apparaten voor dubbele snelheid en bandbreedte, ter verbetering van de systeemprestaties.

   Hybrid CrossFireX ondersteuning
   Verbeterde Prestaties via on-board GPU en afzonderlijke videokaart
   ATI's Hybrid CrossFireX™ technologie is een unieke, hybride multi-GPU technologie die uw spelbeleving naar het volgende niveau brengt door de PC-prestaties te verbeteren. Dit wordt mogelijk door de geïntegreerde grafische processor van de chipset en een afzonderlijke GPU gelijktijdig te laten werken met gecombineerde output, voor razendsnelle frame rates die de grafische prestaties ontketenen (alleen Windows Vista® besturingssysteem).

   HDMI Ondersteuning
   Geniet van Full HD 1080p Multimedia Thuisbios Entertainment
   High-Definition Multimedia Interface (HDMI) is een set digitale videostandaarden die multi-channel audio en ongecomprimeerde digitale video levert voor full HD 1080p beelden via een enkele kabel. Met ondersteuning van HDCP kopieerbeveiliging zoals HD DVD en Blu-ray Discs, biedt HDMI u een thuisbioservaring van de hoogste kwaliteit.   ASUS Groen Ontwerp
   EPU
   De ASUS EPU (Energy Processing Unit) levert totaal systeemvoedingbeheer door de huidige PC-belasting te detecteren en de stroomvoorziening op intelligente wijze in real-time aan te passen. Levert automatisch het meest geschikte stroomverbruik voor de CPU, VGA-kaart, harde schijven en CPU/behuizing ventilatoren – en helpt zo stroom en geld te besparen.


   AI Nap
   Dankzij AI Nap kan het systeem blijven werken op minimaal vermogen en geluidsniveau terwijl u tijdelijk afwezig bent. Klik eenvoudigweg op de muis of druk op een toets om het systeem te wekken en terug te keren naar de besturingssysteemomgeving.

   ASUS Overklok Tools

   Turbo Key
   ASUS Turbo Key laat gebruikers de powerknop van de PC veranderen in een overklokknop. Na de eenvoudige set-up kan Turbo Key de prestaties verbeteren zonder werk of spel te onderbreken – met slechts één klik!!   Express Gate

   Express Gate
   5 seconden opstarttijd tot online
   Express Gate is de één-stops toegangspoort tot instant fun! Het is een uniek, in het moederbord ingebouwd besturingssysteem. U kunt de populairste Instant Messengers (IM) zoals MSN, Skype, Google talk, QQ en Yahoo! Messenger gebruiken om contact te houden met vrienden, of snel even het weerbericht of uw e-mail controleren vlak voordat u het huis verlaat. Bovendien laat de gebruiksvriendelijke fotomanager u op elk moment uw foto's bekijken zonder Windows te hoeven starten!


   * Daadwerkelijke opstarttijd is afhankelijk van hardwareconfiguraties en productmodellen

   ASUS EZ DIY
   CrashFree BIOS 3
   ASUS CrashFree BIOS 3 laat gebruikers beschadigde BIOS-gegevens terugzetten vanaf een USB flash disk met daarop het BIOS-bestand. Dit hulpprogramma bespaart gebruikers de kosten en moeite van de aanschaf van een vervangende BIOS-chip.

   EZ Flash 2
   EZ Flash 2 is een gebruiksvriendelijk BIOS-update hulpprogramma. Start deze tool eenvoudigweg om het BIOS te updaten vanaf een USB flash disk, voordat u het besturingssysteem start. U kunt uw BIOS updaten via slechts enkele muisklikken zonder eerst een additionele floppy disk te prepareren of een besturingssysteemgebaseerde flash utility te gebruiken.

   Overige ASUS Kenmerken

   ASUS Q-Fan
   ASUS Q-Fan2 technologie past op intelligente wijze de ventilatorsnelheden van zowel CPU als behuizing aan de systeembelasting aan en zorgt zo voor stille, koele en efficiënte werking..

   MyLogo2
   Personaliseer uw systeem via aanpasbaar opstartlogo
   U kunt uw favoriete foto converteren naar een 256-kleuren opstartlogo voor een kleurrijkere en levendigere afbeelding op uw scherm.


   Industriestandaard

   High Definition Audio
   Geniet van een topkwaliteit geluidssysteem op uw PC!
   De on-board 8-kanaals HD audio CODEC (High-Definition Audio, voorheen codenaam Azalia) maakt hoge-kwaliteit 192 KHz/24-bit audio-output mogelijk, inclusief jack-sensing optie, retasking-functies en multistreaming-technologie die gelijktijdig verschillende audiostreams naar verschillende bestemmingen verstuurt. U kunt nu via de koptelefoon praten met partners tijdens het spelen van multi-channel netwerkspellen. Dit alles vindt plaats op één computer.


   S/PDIF-out op I/O-poort achterzijde
   Dit moederbord biedt gemakkelijke connectiviteit naar externe thuisbios-audiosystemen via coax en optische S/PDIF-out aansluitingen (SONY-PHILIPS Digital Interface). Dit maakt digitale audio-overdracht mogelijk zonder conversie naar analoog formaat, met behoud van de beste signaalkwaliteit.

   RoHS

   GreenASUS
   Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit is in lijn met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.