M4A79T Deluxe/U3S6

  M4A79T Deluxe/U3S6

  Het Ideale Multidimensionale Prestatieplatform

  · 8+2 Fasen Voedingsontwerp
  · Echte SATA 6Gb/s & USB 3.0 ondersteuning
  · EPU
  · TurboV
  · Precision Tweaker 2
  · Express Gate

   Product Image

   CPU, Chipset en Graphics kenmerken

   AMD® Phenom™ II/Athlon™ II/ Sempron™ 100 Serie Processoren (Socket AM3)

   Dit moederbord ondersteunt AMD® Socket AM3 multi-core processoren met unieke L3-cache en levert betere overklokmogelijkheden tegen lager stroomverbruik. Is voorzien van dual-channel DDR3 1333 geheugen ondersteuning, en verbetert de gegevensoverdrachtsnelheid tot 5200MT/s via HyperTransport™ 3.0-gebaseerde systeembus. Dit moederbord ondersteunt tevens AMD® CPU’s volgens het nieuwe 45nm fabricageproces.

   Native DDR3 1600 (overklokt) ondersteuning

   Dit moederbord ondersteunt native DDR3 1600 (overklokt) geheugen dat hogere gegevensoverdrachtsnelheden en meer bandbreedte biedt om de rekenefficiency van het geheugen te verbeteren. Dit verbetert de systeemprestaties in 3D graphics en andere geheugenintensieve applicaties.
   * DDR3 1600 (overklokt) wordt uitsluitend ondersteund door AM3 CPU’s. Zie www.asus.com voor een overzicht van ondersteunde CPU-modellen.

   PCIe 2.0 ondersteuning

   Dit moederbord ondersteunt de nieuwste PCIe 2.0-apparaten voor dubbele snelheid en bandbreedte, ter verbetering van de systeemprestaties.

   AMD 790FX Chipset

   De AMD 790FX Chipset is ontworpen om tot 5200MT/s HyperTransport™ 3.0 (HT3.0) interfacesnelheid en quad PCI Express™ 2.0 x16 graphics te ondersteunen. Is geoptimaliseerd voor AMD’s nieuwste AM3 en multi-core CPU's om uitstekende systeemprestaties en overklokmogelijkheden te bieden.

   ATI CrossFireX™ Technologie

   ATI’s CrossFireX™ verbetert de beeldkwaliteit samen met de rendersnelheid, en maakt daarmee een eind aan de noodzaak om schermresoluties te verlagen om de gewenste hoge beeldkwaliteit te behalen. CrossFireX™ maakt hogere anti-aliasing, anisotropische filtering, shading en texture instellingen mogelijk. Pas uw schermconfiguraties aan, experimenteer met de geavanceerde 3D-instellingen en controleer het effect via in real-time 3D-gerenderde previews binnen ATI's Catalyst™ Control Center.

   Unieke PCIe x4 Bridge Chip voor Ultra Prestaties

   Echte SATA 6Gb/s ondersteuning

   Unieke PCIe x4 Bridge Chip voor Ultra Prestaties
   Dankzij ondersteuning van de volgende-generatie Seriële ATA (SATA) opslaginterface levert dit moederbord gegevensoverdrachtsnelheden tot 6Gbps. Daarnaast zorgt het voor verbeterde schaalbaarheid, sneller ophalen van gegevens en verdubbelde bandbreedte vergeleken met huidige bussystemen.

   Echte USB 3.0 ondersteuning

   Unieke PCIe x4 Bridge Chip voor Ultra Prestaties
   Ervaar ultrasnelle gegevensoverdracht op 4,8Gbps met USB 3.0--de nieuwste connectiviteitsstandaard. Gemaakt om eenvoudig verbinding te maken met volgende-generatie componenten en randapparatuur, zet USB 3.0 gegevens 10x sneller over en is het tevens achterwaarts compatibel met USB 2.0 componenten.

   ASUS Voeding Oplossingen

   8+2 Fasen Voedingontwerp

   Om het potentieel van de volgende-generatie AM3 CPU volledig te ontketenen, gebruiken de ASUS M4-serie moederborden een gloednieuw 8-fasen VRM voedingsontwerp. Levert hoge spanningefficiency en buitengewone overklokmogelijkheden. Verder kunnen hoogwaardige voedingscomponenten de systeemtemperatuur op effectieve wijze verlagen om langere levensduur van componenten te garanderen. Deze serie bevat tevens een extra 2 (of 1) fase voeding specifiek voor de geïntegreerde geheugen/HT-controller.

   ASUS Anti-piekspanning Bescherming

   Dit speciale ontwerp voorkomt dat dure apparatuur en het moederbord beschadigd raken door piekspanning van de switching power supply (PSU).

   ASUS Groen Ontwerp

   EPU

   De ASUS EPU (Energy Processing Unit) levert totaal systeemvoedingbeheer door de huidige PC-belasting te detecteren en de stroomvoorziening op slimme wijze in real-time aan te passen. Levert automatisch het meest geschikte stroomverbruik voor CPU, VGA-kaart, harde schijven en CPU/behuizing ventilatoren - en helpt zo stroom en geld te besparen!
   *ASUS EPU wordt uitsluitend ondersteund door AM3/AM2+ CPU’s

   AI Nap

   Dankzij AI Nap kan het systeem blijven werken op minimaal vermogen en geluidsniveau terwijl u tijdelijk afwezig bent. Klik eenvoudigweg op de muis of druk op een toets om het systeem te wekken en terug te keren naar de besturingssysteemomgeving.

   ASUS Overklok Tools

   TurboV

   Voel de adrenaline rush van real-time overklokken – nu realiteit dankzij ASUS TurboV. Deze eenvoudige overklok tool laat u overklokken zonder het besturingssysteem te verlaten of opnieuw op te starten; en z’n gebruiksvriendelijke interface zorgt dat overklokken slechts enkele klikken verwijderd is. Bovendien bieden de ASUS overklokprofielen in TurboV de beste overklokinstellingen voor verschillende scenario’s.

   Precision Tweaker 2

   Laat de gebruiker het CPU voltage aanpassen in stappen van 0,0125V en NB/DRAM voltage in stappen van 0,02V, voor finetuning van voltages en het bereiken van de meest nauwkeurige instellingen voor de ultieme overklokconfiguratie.

   Turbo Key

   ASUS Turbo Key laat gebruikers de powerknop van de PC veranderen in een overklokknop. Na de eenvoudige set-up kan Turbo Key de prestaties verbeteren zonder werk of spel te onderbreken – met slechts één druk op de knop!!

   Express Gate

   Express Gate

   Express Gate™ is een ASUS-exclusief besturingssysteem dat u voorziet van snelle toegang tot het Internet en de belangrijkste applicaties, alvorens Windows® te starten.

   ASUS EZ DIY

   Q- Shield

   Het speciaal ontworpen ASUS Q-Shield werkt zonder de gebruikelijke "vingers" – wat installatie comfortabel en eenvoudig maakt. Dankzij betere elektrische geleiding beschermt het uw moederbord op ideale wijze tegen statische elektriciteit en schermt het af tegen Elektromagnetische Interferentie (EMI).

   O.C. Profile

   Het moederbord is uitgerust met ASUS O.C. Profile, dat gebruikers op gemakkelijke wijze meerdere BIOS-instellingen laat opslaan of laden. De BIOS-instellingen kunnen worden opgeslagen in de CMOS of in een apart bestand, zodat gebruikers de vrijheid hebben om hun favoriete overklokinstellingen te delen en te distribueren.

   EZ-Flash 2

   Update BIOS eenvoudig vanaf USB flash disk alvorens besturingssysteem te starten
   EZ Flash 2 is een gebruiksvriendelijk BIOS-update hulpprogramma. Start deze tool eenvoudigweg om het BIOS te updaten vanaf een USB flash disk, voordat u het besturingssysteem start. U kunt uw BIOS updaten via slechts enkele muisklikken zonder eerst een additionele floppy disk te prepareren of een besturingssysteemgebaseerde flash utility te gebruiken.

   Q-Connector

   De ASUS Q-Connector laat u kabels in één eenvoudige stap via één complete module aansluiten of verwijderen op het frontpaneel van de behuizing. Deze unieke adapter rekent af met het lastige inpluggen van één kabel tegelijk, zodat aansluiten voortaan snel en nauwkeurig gaat.   CrashFree BIOS 2

   Deze functie laat u de originele BIOS-gegevens terugzetten vanaf de Support CD in het geval van beschadigde BIOS-codes en -gegevens. Deze bescherming zorgt ervoor dat gebruikers geen vervangende ROM-chip meer hoeven te kopen.


   On-board Schakelaar

   Met een eenvoudige klik tijdens het overklokken, laat deze exclusieve on-board schakelaar gamers moeiteloos prestaties afstemmen zonder pinnen te hoeven kortsluiten of jumpers te verplaatsen!

   ASUS Stille Thermische Oplossing

   Esthetische Heat- pipe

   Verlaagt Temperaturen met wel 10°C
   Het esthetische heat-pipe ontwerp leidt de door de chipsets gegenereerde warmte op effectieve wijze naar de heatsink bij de I/O-poorten op het achterpaneel - waar het via bestaande luchtstromen van de CPU of een meegeleverde optionele ventilator kan worden afgevoerd. Dit innovatieve en baanbrekende ventilatorloze heat-pipe ontwerp verlaagt de temperaturen op effectieve wijze met tot wel 10°C, zonder de gebruiksduurproblemen van een normale chipset ventilator. Bovendien biedt het gebruikers opties om side-flow ventilatoren of een passieve koeling te installeren. Dit Heat Pipe-ontwerp is de betrouwbaarste ventilatorloze thermische oplossing van dit moment.

   ASUS Q-Fan 2

   ASUS Q-Fan 2 technologie past op slimme wijze de CPU-ventilatorsnelheden aan op basis van de systeembelasting en garandeert zo stille, koele en efficiënte werking.

   Stack Cool 2

   ASUS Stack Cool 2 is een ventilatorloze en geluidloze koelingoplossing die de temperatuur van kritieke, warmte genererende componenten verlaagt. Het moederbord gebruikt een speciaal ontwerp op het Printed Circuit Board (PCB) om de door deze kritieke componenten gegenereerde warmte af te voeren.

   Overige Innovatieve Functies

   100% Hoge-kwaliteit in Japan geproduceerde Conductieve Polymeer Condensatoren! (VRM 5.000 uur levensduur @105°C, 500.000 uur @65°C)

   Dit moederbord heeft uitsluitend hoge-kwaliteit conductieve polymeer condensatoren on-board voor duurzaamheid, verlengde levensduur en verbeterde thermische capaciteit.

   MyLogo2

   Personaliseer uw systeem via aanpasbaar opstartlogo. U kunt uw favoriete foto converteren naar een 256-kleuren opstartlogo voor een kleurrijkere en levendigere afbeelding op uw scherm.

   ASUS Crystal Sound

   DTS Surround Sensation UltraPC

   DTS Surround Sensation UltraPC levert een buitengewone 5.1 surroundervaring via de meest gebruikelijke PC audio apparatuur - uw bestaande stereo speakers of koptelefoon. Naast virtuele surround, zorgt “Bass Enhancement” voor krachtigere, laagfrequente bassen, terwijl “Voice Clarification” duidelijk verstaanbare menselijke spraak biedt, zelfs met luid achtergrondlawaai. Dankzij deze technologieën kunt u eenvoudig betere thuisbios audio ervaren.

   Om DTS Surround Sensation UltraPC te ervaren, download u de bijgewerkte audio driver & de nieuwste BIOS via www.asus.com.

   Noise Filtering

   Verwijder achtergrondgeluid tijdens opname

   Deze functie detecteert herhaaldelijke en stationaire geluiden zoals computerventilatoren, airconditioners en andere achtergrondgeluiden en verwijdert deze vervolgens tijdens het opnemen uit de binnenkomende audiostream.

   Industriestandaard

   SATA on the Go

   Dit moederbord ondersteunt harde schijven gebaseerd op de Seriële ATA (SATA) 3Gb/s opslagspecificatie, en levert daarmee verbeterde schaalbaarheid en verdubbelde busbandbreedte voor hoge-snelheid gegevensherstel en -opslag. De bij de achterzijde I/O geplaatste externe SATA-poort biedt slimme set-up en hot-plug functies. Maak eenvoudig back-ups van foto’s, video’s en andere entertainment content op externe apparaten.

   High Definition Audio

   Geniet van een eersteklas geluidssysteem op uw PC!
   De on-board 8-kanaals HD audio CODEC (High-Definition Audio, voorheen codenaam Azalia) maakt hoge-kwaliteit 192 KHz/24-bit audio-output mogelijk, inclusief jack-sensing optie, retasking-functies en multistreaming-technologie die gelijktijdig verschillende audiostreams naar verschillende bestemmingen verstuurt. U kunt nu via de koptelefoon praten met partners tijdens het spelen van multi-channel netwerkspellen. Dit alles vindt plaats op één computer.

   IEEE 1394a interface

   De IEEE 1394a-interface biedt een hoge-snelheid digitale interface voor audio/video-apparatuur zoals digitale televisie, digitale video camcorders, opslagrandapparatuur & andere draagbare PC-apparaten.

   S/PDIF-out op I/O-poort achterzijde

   Dit moederbord biedt gemakkelijke connectiviteit naar externe thuisbios-audiosystemen via coax en optische S/PDIF-out aansluitingen (SONY-PHILIPS Digital Interface). Dit maakt digitale audio-overdracht mogelijk zonder conversie naar analoog formaat, met behoud van de beste signaalkwaliteit.

   RoHS

   GreenASUS

   Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit is in lijn met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.