P5GV-MX

  P5GV-MX

  - Intel LGA775 Pentium 4 CPU
  - Intel 915GV-chipset
  - Dual-channel DDR 400
  - PCI Express-architectuur
  - 64-bit CPU ondersteuning
  - Intel Graphics Media Accelerator 900
  - Geïntegreerde 10/100 LAN
   De meest lonende 775-oplossing van 2005 met Intel 915GV-chipset Inside.

   De P5GV-MX met Intel 915GV-chipset Inside is een alles-in-één oplossing voor de LGA 775 Intel Pentium 4 CPU. Het biedt 800 MHz FSB, PCI Express-architectuur, Seriële ATA-interface, geïntegreerde high performance grafische engine, dual-channel DDR-geheugen, 6-kanaals HD Audio CODEC en 10/100 LAN. Het ondersteunt met name Intel EM64T- en EIST-technologie, wat u een 64-bit omgeving en een energiebesparende oplossing biedt. De P5GV-MX is de meest lonende 775-oplossing van 2005 met een Intel 915GV-chipset Inside.


   Intel LGA775 Pentium 4 CPU
   Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Pentium 4 CPU van Intel in LGA775-pakket. Met 800MHz FSB, 1 MB L2-cache, Hyper-Threading Technology en core-snelheden tot 3,6 GHz en hoger, is Intels LGA775 Pentium 4 een van de snelste desktop processoren van dit moment.
   "Opgepast!! CPU Installatie"

   Intel 915GV-chipset
   De Intel 915GV-chipset ondersteunt de nieuwste PC-technologieën zoals LGA775 Pentium 4 CPU en dual-channel DDR-geheugenarchitectuur. De Intel Graphics Media Accelerator 900 biedt een verdere verbetering qua grafische prestaties. De ICH6 South Bridge biedt bovendien een geïntegreerde 4-poorts SATA-controller, 1 PCI Express x4-interface en 8 hoge-snelheid USB 2.0-poorten.

   Dual-Channel DDR 400
   Dual-channel DDR-technologie verdubbelt de bandbreedte van het systeemgeheugen en biedt daarmee betere systeemprestaties dan andere bestaande geheugenoplossingen op de markt. Systeemknelpunten worden verwijderd via uitgebalanceerde architectuur en piek-bandbreedtes tot maximaal 6,4GB/s.

   PCI Express-architectuur
   PCI Express is de nieuwste I/O-interconnecttechnologie die het bestaande PCI zal vervangen. Dit moederbord biedt een PCI Express x16-slot draaiend op PCI Express x4-snelheid, wat beter presteert dan de PCI-interface dankzij de buitengewoon hoge bandbreedte tot maximaal 2GB/s.

   Intel Graphics Media Accelerator 900
   De nieuwe Intel Graphics-engine heeft nieuwe mogelijkheden die een significante verbetering bieden qua grafische prestaties. DirectX 9-hardware acceleratie, 333MHz kloksnelheid en maximaal 128MB videogeheugen bieden samen een volwaardige, uitstekend presterende grafische oplossing.

   Geïntegreerde 10/100 LAN
   De on-board LAN-controller is een in hoge mate geïntegreerde Fast Ethernet-controller. Deze is uitgebreid met een ACPI-beheerfunctie om efficiënt energiebeheer te bieden voor geavanceerde besturingssystemen.

   64-bit CPU ondersteuning
   64-bit computergebruik, de volgende-generatie technologie die de huidige 32-bit architectuur zal vervangen, biedt geavanceerde systeemprestaties, snellere geheugentoegang en verbeterde productiviteit. Dit moederbord biedt uitstekende compatibiliteit en flexibiliteit door ondersteuning van zowel 64-bit als 32-bit architecturen.

   Seriële ATA
   Seriële ATA is de ATA-technologie van de volgende generatie en biedt schaalbare prestaties voor vandaag en morgen. Met een gegevensoverdrachtsnelheid tot 150MB/s, is Seriële ATA sneller dan het huidige parallelle ATA, terwijl toch 100% softwarecompatibiliteit wordt geboden.

   Ondersteuning van maximaal 8 USB 2.0-poorten
   USB 2.0 is de nieuwste connectiviteitsstandaard voor de volgende generatie componenten en randapparaten. Achterwaarts compatibel met huidige USB 1.1-randapparaten, levert USB 2.0 met 480 MB/s tot 400 keer snellere overdrachtssnelheden, voor eenvoudige connectiviteit en ultrasnelle dataoverdracht.

   ASUS CrashFree BIOS2
   De CrashFree BIOS2-optie bevat nu de BIOS auto-herstel functie op een support CD. Gebruikers kunnen indien geen bootdisk beschikbaar is het systeem rebooten door middel van de support CD, en vervolgens door het eenvoudige BIOS auto-herstel proces lopen.
   ASUS–moederborden laten gebruikers nu profiteren van deze beschermingsoptie zonder dat ze hoeven te betalen voor een optionele ROM.

   ASUS EZ Flash
   Via ASUS EZ Flash kunt u het BIOS direct vanuit het BIOS setup-menu updaten. Geen DOS-gebaseerde flash utility en opstartdiskette meer nodig.

   ASUS MyLogo
   ASUS MyLogo personaliseert en voegt stijl toe aan uw systeem via aan te passen opstartlogo’s.

   Q-Fan
   Het door heatsink-ventilatoren gegenereerde constante hoge tonen-geluid behoort tot het verleden dankzij ASUS Q-Fan. De ASUS P5GV-MX met Q-Fan technologie past op intelligente wijze de ventilatorsnelheden aan op basis van systeembelasting, en zorgt zo voor stille, koele en efficiënte werking.