ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  Nova Lite PX20

  Nova Lite PX20

  NOVA Lite Mini PC

  De Kleine en Volledig Zelfstandige 2L PC

   Product Image

   Klein en Eenvoudig in Gebruik

   Met een volume van slechts 2 liter (ter vergelijking: een standaard computer is 20 tot 30 liter), past deze compacte PC zo ongeveer overal in uw woning. Hoewel klein, kan de NOVA Lite Mini PC uw computerbehoeften bevredigen met een gebruiksvriendelijkheid die past bij zowel kinderen als grootouders. Deze kleine PC voldoet zowel wat betreft z'n functies als z'n formaat.

   Een Kwestie van Goede Smaak
   Fraaie styling is universeler dan we denken, want mensen met uitmuntende smaak kunnen het verschil tussen een 'slank' ontwerp en 'jammer van het uiterlijk' gemakkelijk zien. Bij ASUS geloven we in het bouwen van zowel een sterke binnenkant als een fraai uitziende buitenkant. En de NOVA Lite is daarop geen uitzondering…sterker nog, het is er het toonbeeld van! Door aan het interieur van uw woning een mini PC toe te voegen, voegt u eenvoudigweg stijl toe.

   Ruimte, ruimte, nog meer ruimte
   Dat is precies wat u denkt wanneer u ruimte tekort komt op uw werkplek. Of het nu op kantoor is of thuis, de NOVA Lite neemt slechts een klein plekje in. Zet hem rechtop als een boek op een plank, of plaats hem op de hoek van uw bureau – dankzij de ingebouwde speakers hoeft u zich geen zorgen te maken over het vrijmaken van extra ruimte voor externe digitale speakers. Zonder dat dit ten koste gaat van het geluid, want deze speakers zijn ingebouwd in de voorkant van de NOVA Lite.

   Verhoogde Prestaties en Verlaagd Verbruik
   Bij het interne ontwerp van de NOVA Lite is niet alleen rekening gehouden met prestaties, maar ook met externe vriendelijkheid. Hij werkt op slechts 18W met actieve CPU en op 5W in rust. Dus terwijl u geniet van efficiënte multitasking en multimedia functies, draagt u ook bij aan het sparen van het milieu via ASUS’ energiebesparende technologie. Lagere elektriciteitsrekeningen en een ‘groenere’ levenswijze – wat wilt u nog meer?

   Alles rustig aan het Computerfront

   Goed werken gaat samen met een ultrastille, kalmerende omgeving. De NOVA Lite is voorzien van een exclusieve en intelligente subsonische warmtespreidingtechnologie en biedt zo een verbazingwekkend laag operationeel geluidsniveau – slechts 25db. Door gebruik te maken van massieve condensatoren en een unieke thermische oplossing met geïntegreerde warmteafvoermodule en een AI-ventilator, kan het computergeluid van de NOVA Lite waarschijnlijk alleen worden opgepikt door uw hond – en zelfs dat weten we niet eens zeker!