ASUS VA24EQSB-W Business Monitor – 23.8”, Full HD, IPS, randloos, 75Hz, Adaptive-Sync, Low Blue Light, Flicker Free, ergonomisch ontwerp, wandmontage
 • 23.8” Full HD-scherm (1920 x 1080) met IPS-paneel met 178° brede kijkhoek
 • Tot 75Hz verversingssnelheid met Adaptive-Sync technologie om af te rekenen met tracing en te zorgen voor scherpe en heldere videoweergave
 • Uitgebreide connectiviteit inclusief HDMI, DisplayPort, D-sub en USB-hub
 • Ergonomisch ontwerp met +35° ~ -5° kantelen, ±180° draaien, ±90° pivot en 130mm hoogte-aanpassingen voor een comfortabele kijkervaring
 • ASUS Eye Care-monitoren zijn voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde Flicker-free en Low Blue Light technologieën, om een comfortabele kijkervaring te waarborgen
 • Ondersteunt zowel Adaptive-Sync met NVIDIA GeForce* videokaarten als FreeSync met AMD Radeon videokaarten *Compatibel met NVIDIA GeForce GTX 10-serie, GTX 16-serie, RTX 20-serie en nieuwere videokaarten
VA24EQSB-W
De VA24EQSB-W is een 23.8” Full HD-monitor met een geïntegreerde Full HD (2MP) webcam, microfoonarray en stereo luidsprekers voor videoconferenties en live streaming.

VA24EQSB-W Business Monitor

De ASUS VA24EQSB-W is een 23.8” Full HD-monitor met een randloos IPS-paneel voor groothoekweergave, voor ongelooflijk scherpe beelden en verbluffende videoweergave. Tot 75Hz verversingssnelheid met Adaptive-Sync technologie om af te rekenen met tracing en te zorgen voor scherpe en heldere videoweergave. Het zeer ergonomische ontwerp met kantel-, draai-, pivot- en hoogteverstelling en het TÜV Rheinland-gecertificeerde Flicker-free en Low Blue Light zorgen voor een comfortabele kijkervaring.
De VA24EQSB-W biedt Full HD-resolutie voor het leveren van verbluffende helderheid.

Levensechte beelden met 178° brede kijkhoek

De Full HD-resolutie en het randloze IPS-paneel bieden 178° kijkhoeken, zowel horizontaal als verticaal, zodat men vanuit vrijwel elke richting van de prachtige beelden kan genieten.
De VA24DQSB-W biedt Full HD-resolutie voor het leveren van verbluffende helderheid.

Uitgebreide connectiviteit

Een groot aantal connectiviteitsopties, waaronder HDMI, DisplayPort, D-sub en USB-hub zorgen ervoor dat het scherm gemakkelijk is aan te sluiten op een grote verscheidenheid aan pc's, laptops, consoles, mediaboxen, toetsenborden en muizen. Ook is hij voorzien van doorluspoorten voor de line-in en hoofdtelefoonaansluiting, voor handige audioaansluitingen.
De VA27DQSB-W heeft een groot aantal connectiviteitsopties, waaronder HDMI, DisplayPort, DVI-D, D-sub en twee USB 3.0-poorten. De VA24DQSB-W heeft een groot aantal connectiviteitsopties, waaronder HDMI, DisplayPort, DVI-D, D-sub en twee USB 3.0-poorten.
 • Omdat de ergonomische voet kantelbaar, zwenkbaar, draaibaar en in hoogte verstelbaar is, biedt de VA24EQSB-W een uitstekende reeks kijkopties voor hogere productiviteit en meer comfort.

  Hoogteaanpassing (0 ~ 130mm)

 • Omdat de ergonomische voet kantelbaar, zwenkbaar, draaibaar en in hoogte verstelbaar is, biedt de VA24EQSB-W een uitstekende reeks kijkopties voor hogere productiviteit en meer comfort.

  Draaien (+180° ~ -180°)

 • Omdat de ergonomische voet kantelbaar, zwenkbaar, draaibaar en in hoogte verstelbaar is, biedt de VA24EQSB-W een uitmuntende reeks kijkopties voor hogere productiviteit en meer comfort.

  Kantelen (-5° ~ +35°)

 • Omdat de ergonomische voet kantelbaar, zwenkbaar, draaibaar en in hoogte verstelbaar is, biedt de VA24EQSB-W een uitstekende reeks kijkopties voor hogere productiviteit en meer comfort.

  Pivot (+90° ~ -90°)

Veelzijdige, ergonomische voet voor comfort op maat

Een comfortabele kijkpositie is altijd binnen bereik, dankzij de ergonomisch ontworpen voet met kantel-, draai-, pivot- en hoogteaanpassingen die voor een uitstekend scala aan kijkopties zorgen, voor verbeterde productiviteit en comfort. Het scherm kan ook 90° verticaal worden gedraaid voor gebruik in Portretmodus, wat een groot voordeel is bij het werken met lange documenten, het schrijven van code of het bekijken van lange websites.

Ingebouwde stereoluidsprekers voor multimedia

Met twee geïntegreerde luidsprekers verbetert de VA24EQSB-W uw audiovisuele ervaringen, voor grenzeloos entertainment en multimediaplezier.

De VA24EQSB-W is VESA-monteerbaar en dus gemakkelijk op te hangen aan een muur of paal.

Oogbescherming met ASUS Eye Care-technologie

Het ASUS Blue Light-filter beschermt tegen schadelijk blauw licht.
ASUS-Designo-VA2EDQSB-tuv-rheinland-certified

ASUS blue light filter

Het exclusieve ASUS Blue Light-filter beschermt tegen schadelijk blauw licht. Het is gemakkelijk toegankelijk, intuïtief en flexibel met naadloze aanpassing (0 tot maximaal) via het OSD-menu.

ASUS Flicker-free technologie

Zeg vaarwel tegen die vermoeide, gespannen ogen. Flicker-Free technologie helpt schermflikkeringen te verminderen, wat een meer comfortabele omgeving oplevert voor marathon filmavondjes. Het is ontworpen om gespannen en vermoeide ogen en hoofdpijn te voorkomen wanneer men talloze lange uren doorbrengt voor het scherm.ASUS Flicker-Free technologie helpt schermflikkeringen te verminderen, wat een meer comfortabele omgeving oplevert voor marathon filmavondjes.edia/6d708eb8-9ff6-4e35-a8d0-a4c5af2f2feb/img/ASUS-Eye-Care-Technology-Flicker-Free_a.jpg
Met Flicker-free technologie
ASUS Flicker-Free technologie helpt schermflikkeringen te verminderen, wat een meer comfortabele omgeving oplevert voor marathon filmavondjes.s/media/6d708eb8-9ff6-4e35-a8d0-a4c5af2f2feb/img/ASUS-Eye-Care-Technology-Flicker-Free_b.jpg
Zonder Flicker-free technologie

Exclusieve ASUS-functies voor extra veelzijdigheid

Splendid™ Video Intelligence-technologie

ASUS Splendid™ technologie optimaliseert video's en foto's door kleurhelderheid, contrast en scherpte te verbeteren. Het beschikt over een groot aantal modi, waaronder Lezen, Donkere ruimte, Landschap, Standaard, Theater, sRGB, Game en Nachtzicht.

 • Standaard

 • sRGB

 • Landschap

 • Theater

 • Gamen

 • Nachtzicht

 • Lezen

 • Donkere ruimte

De VA24EQSB-W is voorzien van ASUS SplendidPlus™ technologie die video's en foto's optimaliseert door kleurhelderheid, contrast en scherpte te verbeteren.b8-9ff6-4e35-a8d0-a4c5af2f2feb/img/ASUS-SplendidPlus-Standard-Mode-0.png De VA24EQSB-W is voorzien van ASUS SplendidPlus™ technologie die video's en foto's optimaliseert door kleurhelderheid, contrast en scherpte te verbeteren.ff6-4e35-a8d0-a4c5af2f2feb/img/ASUS-SplendidPlus-Standard-Mode-1.png De VA24EQSB-W is voorzien van ASUS SplendidPlus™ technologie die video's en foto's optimaliseert door kleurhelderheid, contrast en scherpte te verbeteren.8-9ff6-4e35-a8d0-a4c5af2f2feb/img/ASUS-SplendidPlus-Standard-Mode-2.png De VA24EQSB is voorzien van ASUS SplendidPlus™ technologie die video's en foto's optimaliseert door kleurhelderheid, contrast en scherpte te verbeteren.eb8-9ff6-4e35-a8d0-a4c5af2f2feb/img/ASUS-SplendidPlus-Standard-Mode-3.png De VA24EQSB-W is voorzien van ASUS SplendidPlus™ technologie die video's en foto's optimaliseert door kleurhelderheid, contrast en scherpte te verbeteren.ff6-4e35-a8d0-a4c5af2f2feb/img/ASUS-SplendidPlus-Standard-Mode-4.png De VA24EQSB-W is voorzien van ASUS SplendidPlus™ technologie die video's en foto's optimaliseert door kleurhelderheid, contrast en scherpte te verbeteren.8eb8-9ff6-4e35-a8d0-a4c5af2f2feb/img/ASUS-SplendidPlus-Standard-Mode-5.png De VA24EQSB-W is voorzien van ASUS SplendidPlus™ technologie die video's en foto's optimaliseert door kleurhelderheid, contrast en scherpte te verbeteren.8-9ff6-4e35-a8d0-a4c5af2f2feb/img/ASUS-SplendidPlus-Standard-Mode-6.png De VA24EQSB-W is voorzien van ASUS SplendidPlus™ technologie die video's en foto's optimaliseert door kleurhelderheid, contrast en scherpte te verbeteren.b8-9ff6-4e35-a8d0-a4c5af2f2feb/img/ASUS-SplendidPlus-Standard-Mode-7.png

Slim kabelbeheer

Het kabelbeheerontwerp helpt de diverse kabels op te ruimen en te verbergen om het bureau opgeruimd te houden.
ASUS MultiFrame houdt het bureaublad netjes en georganiseerd, door meerdere vensters tegelijk te helpen beheren.
comparison icon
Compare (0)