ASUS VZ24EHE Eye Care-monitor – 23.8” Full HD (1920 x 1080), IPS, 75Hz, Adaptive-Sync/FreeSync™, HDMI, Low Blue Light, Flicker-free, uiterst slank
  • 23.8” Full HD (1920 x 1080) IPS-monitor met stijlvol ultraslank profiel van slechts 6,5mm dun
  • Tot 75Hz verversingssnelheid en 1ms MPRT met Adaptive-Sync/FreeSync™ technologie om af te rekenen met tracing en te zorgen voor scherpe en heldere videoweergave
  • Uitgebreide connectiviteit, waaronder HDMI en D-sub poorten.
  • TÜV Rheinland-gecertificeerd voor Flicker-Free en Low Blue Light-technologie, om een comfortabele kijkervaring te waarborgen
ASUS VZ24EHE

Uitmuntend, ultraslank, randloos ontwerp

De ASUS VZ24EHE heeft een ultradun profiel dat op het dunste punt slechts 6,5mm meet. Het randloze ontwerp maakt hem perfect voor bijna-naadloze multi-scherm opstellingen, om nog beter op te gaan in de activiteit. Een geavanceerd high-performance IPS-paneel geeft je 178° brede kijkhoeken. Daarnaast zorgt ASUS Eye Care-technologie voor een comfortabele kijkervaring.

Ultraslank profiel van 6,5mm

Hij neemt zeer weinig bureauruimte in en past goed in elke omgeving, het ultraslanke profiel meet op het dunste punt slechts 6,5mm.

Supervloeiende beelden dankzij Adaptive-Sync/FreeSync™

Adaptive-Sync/FreeSync™ technologie helpt af te rekenen met screen tearing en schokkerige frame rates, voor vloeiende beelden en soepele gameplay. Dit geeft de overhand in first person shooters, race games, real-time strategie en sporttitels. (Adaptive-Sync/FreeSync™ werkt bij verversingssnelheden variërend van 48Hz tot 75Hz)

Bescherm je ogen met ASUS Eye Care-technologie

ASUS Blue Light-filter
Het TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Blue Light-filter beschermt je tegen schadelijk blauw licht. Het is gemakkelijk toegankelijk, intuïtief en flexibel met naadloze aanpassing (0 tot maximaal) via het OSD-menu. ASUS-schermen hebben strenge prestatietests ondergaan en zijn gecertificeerd door TÜV Rheinland-laboratoria, een wereldwijde leverancier van technische, veiligheids- en certificeringsdiensten.
Flicker-free Technology
TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Flicker-Free technologie vermindert flikkeringen, voor een comfortabele kijkervaring. Deze technologie helpt vermoeide ogen en andere schadelijke effecten te minimaliseren, vooral bij het urenlang naar het scherm turen tijdens het bekijken van favoriete video's.

ASUS-exclusieve GamePlus-technologie

De ASUS-exclusieve GamePlus-sneltoets met vizier, timer, FPS-teller en schermuitlijnfuncties geven je in-game verbeteringen die je meer uit games helpen halen. Deze functie werd mede ontwikkeld op basis van feedback van professionele gamers, zodat deze hun gaming-vaardigheden kunnen oefenen en verbeteren.
comparison icon
Compare (0)