ASUS VA24ECE Eye Care-monitor – 23.8”, Full HD, IPS, randloos, USB-C, 75Hz, Adaptive-Sync, Low Blue Light, Flicker Free, wandmonteerbaar
  • 23.8" Full HD (1920x1080) LED-verlicht scherm met IPS-paneel met 178° brede kijkhoek
  • Tot 75Hz verversingssnelheid met Adaptive-Sync/FreeSync™ technologie om af te rekenen met tracing en te zorgen voor scherpe en heldere videoweergave.
  • De USB-C-poort ondersteunt het DisplayPort-signaal en 15W stroomuitvoer via slechts één kabel
  • VESA wand-monteerbaar om ruimte te besparen op bureaublad
  • ASUS Eye Care-monitoren zijn voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde Flicker-free en Low Blue Light technologieën, om een comfortabele kijkervaring te waarborgen
  • Ondersteunt zowel Adaptive-Sync met NVIDIA GeForce* videokaarten als FreeSync met AMD Radeon videokaarten *Compatibel met NVIDIA GeForce GTX 10-serie, GTX 16-serie, RTX 20-serie en nieuwere videokaarten
VA24ECE

Superieure beeldkwaliteit ontmoet klassiek elegant ontwerp

De ASUS VA24ECE Eye Care Monitor is voorzien van een 23.8” IPS-paneel met Full HD (1920 x 1080) resolutie, voor een paneel met 178° brede kijkhoek en levendige beeldkwaliteit. De USB-poort ondersteunt videotransmissie in het DisplayPort-signaal, en ook 15W stroomuitvoer voor je apparaten via slechts één USB-C kabel. Tot 75Hz verversingssnelheid met Adaptive-Sync/FreeSync™ technologie om af te rekenen met tracing en te zorgen voor scherpe en heldere videoweergave. Het is bovendien voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde Flicker-free en Low Blue Light technologieën, om een comfortabele kijkervaring te waarborgen.
Kijkperfectie

Uitgebreid zicht met 178° IPS-paneel met brede kijkhoek, wat een consistente, nauwkeurige kleurweergave onder elke kijkhoek levert om de kleurverschuiving tot een minimum te beperken en een betere kijkervaring te beloven.
Randloos ontwerp

Maakt het perfect voor vrijwel naadloze opstellingen met meerdere schermen, om nog beter op te gaan in de activiteit.

USB-C connectiviteit

Dankzij de USB-C-connectiviteit kun je een groot aantal apparaten aansluiten. Het omkeerbare USB-C connectorontwerp maakt het aansluiten van elk apparaat moeiteloos en snel. USB-C ondersteunt videotransmissie in het DisplayPort-signaal en tot 15W stroomuitvoer voor je mobiele apparaten via slechts één USB-C kabel. (USB-C apparaten met DP alt-modus is nodig)
Je kunt je USB-C mobiele apparaten verbinden met Bluetooth-toetsenbord/muis om een complete en handige werkomgeving te bieden, net alsof je een desktop/laptop gebruikt. (USB-C-apparaten met DP alt-modus en Bluetooth-functie vereist)
Supervloeiende beelden dankzij Adaptive-Sync/FreeSync™

Adaptive-Sync/FreeSync™ technologie helpt af te rekenen met screen tearing en schokkerige frame rates, voor vloeiende beelden en soepele gameplay. Dit geeft de overhand in first person shooters, race games, real-time strategie en sporttitels. (Adaptive-Sync/FreeSync™ werkt bij verversingssnelheden variërend van 48Hz tot 75Hz)
ASUS-exclusieve GamePlus-technologie

Wanneer het gaat om het ontwerp, houdt ASUS altijd rekening met zijn klanten - zo biedt de ASUS-exclusieve GamePlus-sneltoets met vizier, timer, FPS-teller en schermuitlijnfuncties in-game verbeteringen die je het beste uit games helpen halen. Deze functie werd mede ontwikkeld op basis van feedback van professionele gamers, zodat deze hun gaming-vaardigheden kunnen oefenen en verbeteren.
ASUS-exclusieve Splendid-technologieën

We hebben de lat hoger gelegd door enkele van onze in eigen beheer ontwikkelde technologieën te verwerken, om een echt levendige visuele ervaring te bieden. Splendid Video Intelligence-technologie optimaliseert video's en foto's door kleurhelderheid, contrast en scherpte te verbeteren. Splendid heeft twee nieuwe modi - Lezen en Donkere ruimte - als aanvulling op de Landschap, Standaard, Theater, sRGB en Nachtzicht modi. Low Blue Light en Flicker-free technologieën verminderen verder de druk op de ogen bij langdurig gebruik.

Bescherming van de ogen met ASUS Eye Care-technologieASUS Blue Light-filter

Het TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Blue Light-filter beschermt tegen schadelijk blauw licht Het is gemakkelijk toegankelijk, intuïtief en flexibel met naadloze aanpassing (0 tot maximaal) via het OSD-menu. ASUS-schermen hebben strenge prestatietests ondergaan en zijn gecertificeerd door TÜV Rheinland-laboratoria, een wereldwijde leverancier van technische, veiligheids- en certificeringsdiensten.

Flicker Free-technologie

Zeg vaarwel tegen die vermoeide, gespannen ogen. Om flikkeringen te verminderen zijn ASUS-schermen voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Flicker-Free technologie, voor een comfortabele kijkervaring. Deze technologie helpt vermoeide ogen en andere schadelijke effecten te minimaliseren, vooral bij het urenlang naar het scherm turen tijdens het bekijken van favoriete video's.

comparison icon
Compare (0)