ASUS ZenScreen OLED MQ13AH

ASUS ZenScreen OLED MQ13AH draagbare monitor - 13.3" FHD (1920 x 1080), OLED, 100% DCI-P3, 1 ms responstijd, Delta E < 2, HDR-10, USB Type-C, Mini HDMI , Nabijheidssensor, Smart Case, Flicker Free, Low Blue Light
 • 13.3" draagbare FHD (1920 x 1080) OLED-monitor met 100% DCI-P3-kleurengamma en Delta E < 2 kleurverschil
 • Met extreme zwarttinten, hoge perceptuele helderheid en supersnelle responstijd van 1 ms voor verbluffende HDR-prestaties
 • ASUS Smart Case en geïntegreerde statiefaansluiting zorgen voor flexibele kijkposities
 • Mini HDMI®-poort en drie USB Type-C®-poorten zijn aan de zijkant gemonteerd voor eenvoudiger kabelbeheer en flexibele installatie van apparaten
 • De ingebouwde nabijheidssensor dimt het scherm wanneer het niet in gebruik is, waardoor energie wordt bespaard en inbranden van het beeld wordt voorkomen
ASUS ZenScreen OLED MQ13AH
ASUS ZenScreen OLED MQ13AH, front view to the left
De ZenScreen OLED MQ13AH draagbare monitor levert uitzonderlijke kleuren en de diepste zwarttinten. Dankzij het compacte, superslanke profiel is hij ideaal voor dagelijks of zakelijk gebruik.

ASUS ZenScreen OLEDMQ13AH
Portable Monitor

Kleuren die knallen.
Gemaakt om te dragen.

 • OLED pictogram: OLED-paneel
 • 100% DCI-P3: de monitor biedt 100% DCI-P3 kleurengamma
 • 20% lichter*

  ultralicht ontwerp

 • USB Type-C

De ASUS ZenScreen™ OLED MQ13AH is een 13.3" draagbare OLED-monitor die uitzonderlijke kleurprestaties levert, met een breed 100% DCI-P3 kleurengamma en een contrastverhouding van 100.000:1 om te zorgen voor donkerder zwart en helderder wit. Met een responstijd van 1 milliseconde geeft de ZenScreen OLED MQ13AH geanimeerde en snel bewegende content zonder bewegingsonscherpte weer. Een ultralicht, superslank ontwerp en uitgebreide connectiviteit maken deze baanbrekende draagbare OLED-monitor de perfecte metgezel voor onderweg.

De ideale draagbare oplossing

Met zijn superslanke ontwerp, ultralichte behuizing, uitmuntende connectiviteit en uitzonderlijke OLED-beelden is de ZenScreen OLED MQ13AH de perfecte metgezel voor elk mobiel apparaat. U kunt onderweg efficiënter werken met een uitgebreid scherm, of gewoon achterover leunen en genieten van uw favoriete films en video's, waar u ook bent.

 • De ZenScreen OLED MQ13AH is perfect voor het werk.

  WERK

 • De ZenScreen OLED MQ13AH is perfect voor contentcreatie.

  CREËER

 • De ZenScreen OLED MQ13AH is perfect voor dagelijks entertainment.

  ENTERTAIN

OLED

Verbluffend
levensechte kleuren

De ZenScreen OLED MQ13AH biedt verbazingwekkende kijkervaringen, dankzij het briljante OLED-paneel en de HDR-technologie die meer dan 1 miljard kleuren kan weergeven. Dankzij het 100% DCI-P3 kleurengamma op bioscoopniveau en de Delta E < 2 kleurnauwkeurigheid is dit een buitengewoon veelzijdige allrounder voor iedereen - inclusief professionele ontwerpers.

 • OLED HDR

  levendige kleuren

 • Delta E < 2

  kleurnauwkeurigheid

 • 100%

  DCI-P3 kleurengamma

De ZenScreen OLED MQ13AH met een beeld van een papegaai om de levensechte kleurprestaties van het scherm te laten zien

OLED

Extreme zwarttinten en
hoge perceptuele helderheid

De OLED-technologie in de ZenScreen OLED MQ13AH produceert de diepste zwarttinten en zorgt voor levendige kleuren op elk helderheidsniveau. Hij levert ook uiterst scherpe en heldere details, zelfs in de donkerste scènes.


 • 100.000 : 1

  contrastverhouding

Heelal en constellaties Astronaut Beeld van een astronaut in de ruimte. De ZenScreen OLED MQ13AH produceert de diepste zwarttinten en biedt een hoge perceptuele helderheid.

OLED

Snelle responstijd voor vloeiende beelden

Met een snelle responstijd - slechts 1 ms - geeft de ZenScreen OLED MQ13AH snelle actiescènes vloeiend weer en zorgt hij voor gameplay met lage latentie. U profiteert ook van subtiele voordelen, zoals door teksten scrollen zonder bewegingsonscherpte.

OLED-logo
Een vloeiende video zonder tearing van een snowboarder om de snelle responstijd van de ZenScreen OLED MQ13AH te demonstreren.

Zonder snelle 1ms responstijd

Met snelle 1ms responstijd

Superslank, licht en draagbaar

De ZenScreen OLED MQ13AH is ideaal voor het leven onderweg. Hij weegt slechts 490 gram* en meet op het dunste gedeelte slechts 5 millimeter, zodat hij gemakkelijk in elke reistas past en altijd en overal klaar is voor productiviteit.

*Zonder Smart Case
 • 5mm

  lengtemarkering
 • 490g

  gewichtsmarkering
De ZenScreen OLED MQ13AH is een superslanke en lichte draagbare monitor.
 • 5mm

  lengtemarkering
 • 620g

  gewichtsmarkering

Flexibele kijkposities

Een innovatieve Smart Case beschermt de ZenScreen OLED MQ13AH tegen stof en krassen, en de case kan worden gevouwen tot een standaard om de monitor in verschillende posities te plaatsen. Er is ook een statiefaansluiting ingebouwd aan de achterkant van de monitor.

 • de monitor wordt gebundeld met de Smart Case.

  Ergo Smart Case

 • de monitor is voorzien van een automatische rotatiefunctie.

  Auto Rotate

Gooi de doos niet weg!

We hebben alles uit de kast gehaald om een unieke, afvalvrije verpakking te maken voor de ZenScreen OLED MQ13AH. Met een paar keer vouwen en plooien verandert u de doos in een super monitorkap* die schittering en afleiding vermindert, en ook de waargenomen kleurnauwkeurigheid verbetert. Zelfs de beschermende schuimrubberen inzetstukken kunnen worden gerecycled voor gebruik als handige standaard voor uw monitor!

De beschermende schuimrubberen inzetstukken kunnen worden gerecycled voor gebruik als handige standaard voor uw monitor.
De verpakking van de monitor kan worden opgevouwen tot een monitorkap.
*De verpakking is gemaakt van gerecycled karton. Houdt u er rekening mee dat de toestand van dit materiaal na verloop van tijd op natuurlijke wijze zal verslechteren en niet onder de garantie valt. Controleer de verpakking regelmatig en gooi deze op verantwoorde wijze weg wanneer deze niet meer geschikt is om als kap te worden gebruikt.
De nabijheidssensor schakelt de monitor naar de energiebesparende stand wanneer hij niet in gebruik is.

Nabijheidssensor

Een ingebouwde nabijheidssensor biedt extra gemak, bespaart energie en voorkomt inbranden van beelden wanneer de ZenScreen OLED MQ13AH niet in gebruik is. De sensor schakelt de monitor naar een energiebesparende stand wanneer hij merkt dat u bent weggegaan, en hervat vervolgens de normale werking wanneer u terugkeert.

 • Nabijheidssensor

  Nabijheidssensor

Slimme connectiviteit

De ZenScreen OLED MQ13AH is voorzien van een mini-HDMI® poort en drie USB-C® poorten - waarvan er twee DisplayPort™ Alt Mode ondersteunen en worden gebruikt voor stroomvoorziening, terwijl de resterende USB-C poort uitsluitend is gereserveerd voor de voedingsadapter. De I/O-poorten zijn aan de zijkant gemonteerd, wat kabelbeheer eenvoudig maakt en de opstelling flexibeler.

De monitor is voorzien van een mini-HDMI®-poort en drie USB-C®-poorten.
 • USB Type-C®
  (met DisplayPort Alt Mode en stroomvoorziening)

  USB Type-C®
 • USB Type-C®
  (alleen voor stroomvoorziening)

  USB Type-C®
 • USB Type-C®
  (met DisplayPort Alt Mode en stroomvoorziening)

  USB Type-C®
 • Mini HDMI

  Mini HDMI

Oogbescherming met ASUS Eye Care-technologie

 • Flicker Free-technologie

Low Blue Light

De nieuwe hardwaregebaseerde ASUS Low Blue Light-technologie vermindert potentieel schadelijke hoogenergetische blauwlichtemissies, en biedt tegelijkertijd kleurprestaties die beter zijn dan monitoren met uitsluitend softwarematige filteroplossingen.

De monitor maakt gebruik van hardwaregebaseerde Low Blue Light-technologie om schadelijke blauwlichtemissies te verminderen en betere kleurprestaties te bieden.

Low Blue Light

Monitoren met conventionele low blue light filters geven een gelige tint aan het beeld.

Conventioneel blue light filter

Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)