ASUS TUF Gaming Radeon™ RX 6500 XT OC edition 4GB GDDR6

De ASUS TUF Gaming Radeon™ RX 6500 XT OC Edition 4GB GDDR6 biedt oppermachtige koeling en duurzaamheid
 • Het Axial-tech ventilatorontwerp heeft een kleinere ventilatornaaf die langere bladen mogelijk maakt en een afgeslankte barrièrering die een betere luchtstroom door de cooling array biedt.
 • Dubbele ventilatorkogellagers kunnen tot twee keer zo lang meegaan als glijlagerontwerpen.
 • Een 2.7-slots ontwerp breidt het koeloppervlak uit om optimaal gebruik te maken van de krachtige Axial-tech ventilatoren.
 • Een volledig aluminium omhulsel en een metalen achterplaat verbeteren de duurzaamheid.
 • Een 144-uurs validatieprogramma onderwerpt kaarten aan een reeks strenge tests om compatibiliteit met de nieuwste games te waarborgen.
 • Een geventileerde achterplaat voorkomt dat warme lucht opnieuw door de koelarray wordt gecirculeerd.
ASUS TUF Gaming Radeon™ RX 6500 XT OC edition 4GB GDDR6
TUF RTX 3080

TUF Gaming

Radeon RX 6500 XT

TUF Gaming

Radeon RX 6500 XT

TUF gebouwd


De TUF Gaming Radeon™ RX 6500 XT is een volhardend beest met een sterke metalen buitenkant, efficiënte koeling en componenten die een verbeterd uithoudingsvermogen bieden. Een volledig metalen omhulsel herbergt twee krachtige Axial-tech ventilatoren met dubbele kogelventilatorlagers. Eronder houdt een dik koellichaam de thermische waarden onder controle terwijl TUF-componenten, gekozen voor maximale duurzaamheid en prestaties, de kaart een voorsprong laten houden. Je vroeg om een mean machine...deze is klaar voor actie.

ventilator

ventilatoren

Axial-tech ventilatorontwerp

Twee beproefde Axial-tech ventilatoren zijn voorzien van een kleinere naaf die langere bladen mogelijk maakt en een afgeslankte barrière-ring die voor een betere luchtstroom door de cooling array zorgt.

ventilatoren

Stil en slim

De ventilatoren beginnen ook pas te draaien wanneer de GPU-temperatuur 57 graden Celsius bereikt en schakelen uit wanneer de temperatuur onder 50 graden Celsius zakt. Dit helpt het geluid te verminderen wanneer het systeem stationair draait of onder lichte belasting.

Pause
TUF RTX 3080 Verhoogde hoogte

Verhoogde hoogte

TUF RTX 3080 Verhoogde hoogte

Verhoogde hoogte


Koellichaam

2.7-slots ontwerp

De warmteverdeler trekt warmte omhoog de heatpipes in, waarna het door gestapelde ribben wordt gevoerd die het grootste deel van de grote 2.7-slots voetafdruk van de kaart vult.

TUF RTX 3080 TUF RTX 3080

Ontwerp

METALEN LAAG

Een machinaal geproduceerd volledig aluminium omhulsel creëert een robuuste buitenlaag, terwijl het no-nonsense industriële ontwerp en de grijstinten-kleurstelling moeiteloos bij elke build passen.

TUF RTX 3080
 • RVS I/O-poortbeugel
 • Dubbele BIOS
 • Geventileerde achterplaat
 • RVS I/O-poortbeugel

 • Dubbele BIOS

 • Geventileerde achterplaat

Ontwerp

GEPANTSERDE ONDERKANT

De onderkant van de kaart onthult nog meer verbeteringen. Het grootste deel van de achterkant is gehuld in een beschermende metalen achterplaat die prominent is voorzien van een brede ventilatieopening. De ventilatieopening laat warme lucht ontsnappen naar de uitlaatventilatoren van de behuizing, in plaats van te worden gerecycled in de GPU-koeler. Roestvast staal wordt gebruikt voor de I/O-beugel om de poorten te beschermen en te zorgen voor een veiligere bevestiging. Een handig geplaatste Dubbele Bios-schakelaar maakt aanpassing mogelijk van het standaard prestatieprofiel van de kaart, zonder software.

TUF RTX 3080

Ontwerp

Functioneel front

Het RGB-element aan de voorzijde kan worden aangepast om een reeks esthetische en functionele effecten te tonen en kan ook worden gesynchroniseerd met andere ASUS-componenten om uniforme verlichting mogelijk te maken. Om aan de vermogensbehoefte van de Radeon RX 6500 XT te voldoen is een 6-pins voedingsconnector aanwezig, samen met on-board LED's die oplichten als de PSU PCIe-voedingsconnectoren niet goed zijn aangesloten.

Kies een kleur
Op GPU
temperatuur
 • Laag punt:

 • Hoog punt:

Selecteer
modus
 • Statisch
 • Ademend
 • Strobe
 • Regenboog
 • Kleurencyclus
 • Sterrenhemel
 • Slim
 • Donker
 • Adaptieve kleur
  Stemt de kleur af op een geselecteerd gebied op het scherm
 • Muziek
  Pulseert op de maat van de muziek

software

GPU Tweak II

Het ASUS GPU Tweak II-hulpprogramma tilt tuning van de videokaart naar het volgende niveau. Het laat je cruciale parameters aanpassen, waaronder GPU-core kloksnelheden, geheugenfrequentie en voltage-instellingen, met de optie om alles in real-time te bewaken via een aanpasbaar on-screen display. Geavanceerde ventilatorregeling is ook inbegrepen, samen met nog veel meer functies om het beste uit de videokaart te helpen halen.

Gebruikersinterface van GPU Tweak II

Radeon-software

De nieuwste Radeon™ software ontsluit het volledige potentieel van je GPU met day-0 drivers die zijn geoptimaliseerd voor nieuwe game-releases en een zeer aanpasbare gaming-ervaring.

AMD RADEON software
PSU alle series

Koppel met een PSU

Bekijk onze PSU-bestemmingspagina om meer te weten te komen over hoe we de sector vooruit helpen en gebruik onze wattage-calculator om in te schatten hoeveel vermogen je nodig hebt voor het voeden van jevolgende machine.

Meer info >

Gratis 1 maand Adobe Creative Cloud

Ontvang een gratis lidmaatschap bij aankoop van geselecteerde ASUS-producten.* 

Adobe Creative Cloud-bundel
 • Ruim 20 Adobe-apps

  Toonaangevende apps, waaronder Photoshop, Illustrator, InDesign, Spark en XD.

 • Adobe Fonts

  Krijg toegang tot duizenden fonts, direct binnen je Creative Cloud-apps.

 • Behance

  Vind inspiratie in 's werelds grootste creatieve gemeenschap.

 • Creative Cloud-bibliotheken

  Teams kunnen bedrijfsmiddelen delen tussen hun apps en apparaten, zodat iedereen op één lijn zit.

 • 1TB cloud-opslag per gebruiker

  Extra opslagruimte maakt het voor je team eenvoudiger om creatieve middelen te delen en te beheren.

* Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Lees voor meer details de volledige voorwaarden en wat is gepubliceerd op de evenementspagina.
 1. AMD FidelityFX Super Resolution is beschikbaar voor bepaalde games en vereist integratie door de ontwikkelaar. Zie https://www.amd.com/en/technologies/radeon-software-fidelityfx-super-resolution voor een lijst van ondersteunde games. AMD FidelityFX Super Resolution is "game-afhankelijk" en wordt ondersteund op de volgende AMD-producten: AMD Radeon™ RX 6000, RX 5000, RX 500, RX Vega-serie videokaarten & volledig AMD Ryzen™ processors met Radeon™ graphics, zolang aan de minimale game-vereisten wordt voldaan. AMD biedt geen technische ondersteuning of garantie voor het inschakelen van AMD FidelityFX Super Resolution op videokaarten van andere leveranciers. GD-187.
 2. Tests door AMD Performance Labs per 11 juni 2021, op de AMD Radeon™ 6900 XT, AMD Radeon™ 6800 XT en AMD Radeon™ 6700 XT videokaarten met pre-release AMD Radeon™ Software 21.6.1 RC Prime 9 (21.20-210518a-367616E) stuurprogramma met AMD Smart Access Memory ingeschakeld, op een testsysteem bestaande uit een AMD Ryzen™ 9 5900X, 16GB DDR4-3200 RAM, ASRock X570 Taichi-moederbord met BIOS-versie P3.61 bij standaard instellingen, en Windows® 10 Pro Mei 2020 Update (19041.508). Benchmark tests: Anno 1800, DX12, 3840 x 2160, Ultra High voorinstelling, geen raytracing. Evil Genius 2, Vulkan, 3840 x 2160, Ultra voorinstelling, geen raytracing. Godfall, DX12, 3840 x 2160, Epic voorinstelling, Raytracing AAN. Kingshunt, DX12, 3840 x 2160, Ultra voorinstelling, geen raytracing. The Riftbreaker, DX12, 3840 x 2160, Ultra voorinstelling, Raytracing AAN. Terminator: Resistance, DX11, 3840 x 2160, Epic voorinstelling, geen raytracing. Game 7, DX12, 3840 x 2160, High voorinstelling, geen raytracing. De prestaties kunnen variëren en zijn afhankelijk van de geselecteerde FSR-kwaliteitsmodus. FSR vereist integratie door ontwikkelaars en is alleen beschikbaar in bepaalde games. RS-365.
 • © 2021 Advanced Micro Devices, Inc. All rights reserved. AMD, het AMD Arrow-logo, FidelityFX, FreeSync, Infinity Cache, Radeon, RDNA, Ryzen en combinaties daarvan zijn handelsmerken van Advanced Micro Devices, Inc. DirectX en Windows zijn gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de VS en andere landen. Andere hierin gebruikte productnamen dienen alleen ter identificatie en kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke bedrijven.
 • GODFALL™ Gepubliceerd en gedistribueerd door Gearbox Publishing. Gearbox en het Gearbox Software-logo zijn geregistreerde handelsmerken, en het Gearbox Publishing-logo is een handelsmerk van Gearbox Enterprises, LLC. ©2021 Counterplay Games Inc. All rights reserved.
 • © 2020 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Far Cry, Ubisoft en het Ubisoft-logo zijn deponeerde of niet gedeponeerde handelsmerken van Ubisoft Entertainment in de VS en/of andere landen.
 • © 2021 BETHESDA SOFTWORKS LLC, EEN ZENIMAX MEDIA BEDRIJF. DEATHLOOP™ ONTWIKKELD DOOR ARKANE STUDIOS, EEN ZENIMAX MEDIA BEDRIJF. DEATHLOOP, ARKANE, ZENIMAX, BETHESDA EN BETHESDA SOFTWORKS EN VERWANTE LOGO'S ZIJN GEDEPONEERDE HANDELSMERKEN OF HANDELSMERKEN VAN ZENIMAX MEDIA INC. IN DE V.S. EN/OF ANDERE LANDEN. ALL RIGHTS RESERVED.
ubisoft bethesda counterplay games gearbox publishing HDMI logo
comparison icon
Compare (0)