ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC Edition 20GB GDDR6

ASUS TUF Gaming Radeon™ RX 7900 XT OC Edition 20GB GDDR6 van binnen en buiten geoptimaliseerd voor duurzaamheid en lagere temperaturen
 • Axial-tech ventilatoren opgeschaald om 14% meer luchtstroom te leveren  
 • Dubbele ventilatorkogellagers gaan tot twee keer zo lang mee als conventionele ontwerpen 
 • Condensatoren van militaire kwaliteit, goed voor 20.000 uur bij 105 graden Celsius, maken de GPU-voedingsrail duurzamer  
 • Metalen exoskelet voegt structurele stijfheid en ventilatieopeningen toe om de warmteafvoer te verbeteren  
 • Auto-Extreme nauwkeurig geautomatiseerde productie voor hogere betrouwbaarheid  
 • GPU Tweak III-software biedt intuïtieve tweaking van prestaties, thermische regelaars en systeembewaking
ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC Edition 20GB GDDR6
ASUS TUF Gaming Radeon™ RX 7900 XT videokaart

FLYIN' TUF

De AMD RDNA™ 3 architectuur is versterkt door verbeterde koeling en vermogensafgifte om moeiteloos beelden te produceren in 4K-resolutie en hoger,
en wordt ondersteund door een arsenaal aan robuuste versterkingen om je overal voor in te dekken.
Lock, load en domineer met de TUF Gaming Radeon™ RX 7900 XT.

 • Geventileerd Exoskelet

 • Grotere Axial-tech ventilatoren

 • Massieve koellichamen

Axial-tech upgrades

Luchtsuperioriteit

Groter en beter. Axial-tech ventilatoren draaien op dubbele kogellagers en zijn opgeschaald om 14% meer lucht door de kaart te stuwen, wat zorgt voor lagere temperaturen, minder lawaai en betere prestaties.

Axial-tech ventilator

Nieuwe richting

Goed onderhouden formatie

De twee zijventilatoren draaien tegen de klok in om turbulentie te minimaliseren en de luchtverspreiding door het koellichaam te maximaliseren. Alle drie de ventilatoren komen tot stilstand wanneer de GPU-temperaturen onder de 55 Celsius komen, zodat je minder veeleisende games kunt spelen of lichte taken kunt uitvoeren in relatieve stilte. De ventilatoren gaan weer aan als de temperatuur boven de 60 graden Celsius komt, een snelheidscurve volgend die prestaties en akoestiek in balans brengt voor werk of ontspanning.

Terwijl de ventilatoren van de videokaart draaien, worden hun draairichtingen gemarkeerd

3.63-slot ontwerp

Phase That Blaze

Een ruim bemeten koellichaam neemt de warmte van de AMD Radeon™ RX 7900 XT GPU efficiënt op, zodat deze kan worden afgevoerd door de drie Axial-tech ventilatoren.

Zijaanzicht van het koellichaam.

20K condensatoren van militaire kwaliteit

Veerkrachtig squadron

Een serie condensatoren met een levensduur van 20.000 uur bij 105 graden Celsius zorgt voor een hogere temperatuur- en rimpelbestendigheid van de GPU-voedingsrail, waardoor de kaart geschikt is voor langdurig gebruik onder uitdagende omstandigheden.

Accentuering van onderdelen op de printplaat

Metalen exoskelet

Strak in het pak

Een gegoten frame, aluminium omhulsel en achterplaat voorkomen dat de printplaat buigt en zijn voorzien van grote ventilatieopeningen om de warmteafvoer verder te verbeteren.

Accentuering van het gegoten omhulsel en de aluminium achterplaat

Lock, load en laat de prestaties stromen

De Radeon™ RX 7900 XT glorieus gepresenteerd tegen een achtergrond van weinig geluid en robuuste duurzaamheid.

Demonstratie van de luchtstroom

Auto-Extreme technologie

Betrouwbaarheidsboost

Auto-Extreme technologie is een geautomatiseerd productieproces dat nieuwe standaarden zet in de industrie door ervoor te zorgen dat alle soldeerwerkzaamheden worden voltooid in één werkgang. Dit vermindert de thermische belasting op componenten en vermijdt het gebruik van agressieve reinigingschemicaliën, wat resulteert in minder impact op het milieu, lager stroomverbruik bij de productie en een in zijn totaliteit betrouwbaarder product.

Pause

Aura Sync

Lichten aan!

Aura-compatibele ARGB-verlichting op het omhulsel voegt een vleugje aanpasbare kleuren of functionele effecten toe aan je build. Combineer het met een enorm aantal compatibele systeemcomponenten en coördineer de gloed om een uniek thema te creëren.

Selecteer modus

 • Statisch
 • Ademend
 • Strobe
 • Regenboog
 • Kleurencyclus
 • Sterrenhemel
 • Slim
 • Donker
 • Adaptieve kleur
 • Muziek
Accentuering van de RGB-verlichting

Videokaarthouder

Steunpilaar

De meegeleverde videokaarthouder rekent af met doorhangen en bevat ook een schroevendraaier om je te helpen bouwen.

Videokaarthouder

Software

 • GPU Tweak III-interface.

  GPU Tweak III

  ASUS GPU Tweak III is intuïtiever en rijker aan functies dan ooit tevoren. Een vernieuwde interface biedt meer toegankelijkheid door kernfuncties te integreren in een gecentraliseerd dashboard, en onze Voltage-Frequency tuner is herzien om overklokken nog gemakkelijker te maken. Extra goodies zoals 0dB-ventilatortechnologie, automatische profielwisseling, een volledig aanpasbaar on-screen display en logboekmogelijkheden zorgen ervoor dat je het beste uit je videokaart haalt.

  Meer info over GPU Tweak III >
 • QuantumCloud pictogram.

  QuantumCloud

  QuantumCloud is een veilige en gebruiksvriendelijke toepassing die je moeiteloos extra geld laat verdienen door de rekenkracht van je videokaart te delen. De verdiensten zijn toegankelijk via je PayPal- of WeChat-account, en QuantumCloud ondersteunt ook meerdere inwisselmethoden, waaronder Steam. Bovendien verzamelt QuantumCloud geen persoonlijke gegevens, zodat je privacy beschermd blijft. Ga meteen aan de slag met slechts één klik!

  Meer info over QuantumCloud >
PSU alle series

Koppel met een PSU

Gebruik onze wattagecalculator om in te schatten hoeveel vermogen je nodig hebt voor je installatie en kies vervolgens een compatibele ROG Thor, ROG Loki of ROG Strix AURA PSU voor ultieme prestaties.

Meer info >

Gratis 1 maand Adobe Creative Cloud

Ontvang een gratis lidmaatschap bij aankoop van geselecteerde ASUS-producten.* 

Diverse Adobe software-interfaces.
 • Ruim 20 Adobe-apps

  Toonaangevende apps, waaronder Photoshop, Illustrator, InDesign, Spark en XD.

 • Adobe Fonts

  Krijg toegang tot duizenden fonts, direct binnen Creative Cloud-apps.

 • Behance

  Vind inspiratie in 's werelds grootste creatieve gemeenschap.

 • Creative Cloud-bibliotheken

  Teams kunnen bedrijfsmiddelen delen tussen hun apps en apparaten, zodat iedereen op één lijn zit.

 • 1TB cloud-opslag per gebruiker

  Extra opslagruimte maakt het voor een team eenvoudiger om creatieve middelen te delen en te beheren.

* Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Lees voor meer details de volledige voorwaarden en wat is gepubliceerd op de evenementspagina.

De meest geavanceerde graphics voor gamers

Ervaar ongekende prestaties, beelden en efficiëntie op 4K en hoger met AMD Radeon™ RX 7000-serie videokaarten, 's werelds eerste gaming GPU's die worden aangedreven door AMD RDNA™ 3 chiplet-technologie. Ga helemaal op in adembenemende beelden met de haarfijne kleurnauwkeurigheid van de AMD Radiance Display™ Engine en geef frame rates een boost met AMD FidelityFX™ Super Resolution en Radeon™ Super Resolution upscaling-technologieën.1,2 Combineer om nog meer prestaties te ontsluiten AMD Radeon™ RX 7000-serie graphics en compatibele AMD Ryzen™ processors om AMD smart technologies te activeren.3

Baanbrekende prestaties

AMD Radeon™ RX 7000-serie videokaarten zetten een nieuwe standaard voor gaming-prestaties voor echte liefhebbers. Met geavanceerde AMD RDNA™ 3 rekeneenheden, razendsnelle kloksnelheden en chiplet-technologie om vloeiende gaming-ervaringen mogelijk te maken met hoge verversingssnelheden. Baanbrekende nieuwe prestatieniveaus met tot wel 24GB GDDR6-geheugen en 2e generatie AMD Infinity Cache™ voor een ongelooflijke ervaring op 4K en hoger.

Adembenemende beelden

Ontdek nieuwe niveaus van natuurgetrouwheid en ultrasnelle gameplay met High-Performance Rendering, een combinatie van computergebaseerde AMD FidelityFX™-functies en upscaling-technologieën, om beelden van wereldklasse te leveren met opmerkelijke prestaties. Dompel jezelf verder onder met de AMD Radiance Display™ Engine en DisplayPort™ 2.1, om tot 68 miljard kleuren te ervaren op maximaal 8K 165Hz.

Beter samen

Combineer AMD Radeon™ RX 7000-serie videokaarten en AMD Ryzen™ processors om AMD smart technologies3 te activeren. Je kunt uitmuntende prestaties ontsluiten om je een voorsprong te geven in games. Verbeter je AMD Radeon™ RX 7000-serie GPU met AMD Software: Adrenalin Edition™ toepassing, met kogelvrije drivers voor de beste pc-gaming ervaringen.

Prestaties verhogen, maximaliseer natuurgetrouwheid

AMD FidelityFX™ Super Resolution technologie1 tilt upscaling-technologie naar een hoger niveau. Biedt ongelooflijke beeldkwaliteit en geeft frame rates een boost in ondersteunde games. AMD Radeon™ Super Resolution (RSR)2 maakt gebruik van FSR-technologie op stuurprogrammaniveau, waardoor je in duizenden games profiteert van opgeschaalde prestaties.

 1. 1. AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) 1 en 2 zijn beschikbaar voor bepaalde games en vereisen integratie door de ontwikkelaar. Zie https://www.amd.com/en/technologies/fidelityfx-super-resolution voor een lijst van ondersteunde games. AMD FidelityFX Super Resolution is "game-afhankelijk" en wordt ondersteund op de volgende AMD-producten. FSR 1.0: AMD Radeon™ RX 7000, RX 6000, RX 5000, RX 500, RX Vega-serie videokaarten, RX 480, RX 470, RX 460 en alle AMD Ryzen™ processors met Radeon™ graphics, zolang aan de minimale game-vereisten wordt voldaan. FSR 2.0: AMD Radeon™ RX 7000, RX 6000, RX 5000, RX Vega-serie videokaarten en de Radeon™ RX 590 videokaart, zolang aan de minimale game-vereisten wordt voldaan. AMD biedt geen technische of garantie-ondersteuning voor het inschakelen van AMD FidelityFX Super Resolution op videokaarten van andere leveranciers. GD-187.
 2. 2. Sinds maart 2022 is Radeon Super Resolution (RSR) compatibel met Radeon RX 5000-serie graphics en nieuwer, en werkt het met games die de exclusieve full-screen modus ondersteunen. AMD Software: Adrenalin Edition 22.3.1 of nieuwer is vereist. Ga voor meer info naar www.amd.com/rsr. GD-197.
 3. 3. Voor AMD smart technologies, waaronder AMD SmartAccess Graphics, SmartAcess Storage, SmartAccess Video, SmartShift Eco en SmartShift Max, kan activering via OEM of ontwikkelaar nodig zijn en ze zijn alleen beschikbaar bij geselecteerde configuraties. Bepaalde extra AMD-hardware is vereist. Zie voor aanvullende info https://www.amd.com/en/graphics/amd-radeon-rx-laptops. GD-216.
 • The Callisto Protocol © 2022 Striking Distance Studios, Inc. ALL RIGHTS RESERVED. STRIKING DISTANCE STUDIOS en THE CALLISTO PROTOCOL zijn handelsmerken of dienstmerken van Striking Distance Studios, Inc. KRAFTON is een geregistreerd handelsmerk of dienstmerk van KRAFTON, Inc.
 • Forspoken © Luminous Productions Co., Ltd. All rights reserved. FORSPOKEN, LUMINOUS PRODUCTIONS en het logo van LUMINOUS PRODUCTIONS zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Square Enix Co., Ltd. SQUARE ENIX en het SQUARE ENIX-logo zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Square Enix Holdings Co., Ltd.
 • Deathloop © 2021 ZeniMax Media Inc. Ontwikkeld in samenwerking met Arkane Studios. Deathloop, Arkane, Bethesda, Bethesda Softworks, ZeniMax en verwante logo's zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van ZeniMax Media Inc. in de V.S. en/of andere landen. All Rights Reserved
 • © 2022 Advanced Micro Devices, Inc. All rights reserved. AMD, het AMD Arrow-logo, Radeon, FidelityFX, FreeSync, Infinity Cache, RDNA en combinaties daarvan zijn handelsmerken van Advanced Micro Devices, Inc. HDMI, het HDMI-logo en High-Definition Multimedia Interface zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van HDMI Licensing, LLC in de Verenigde Staten en andere landen. Microsoft, Windows en DirectX zijn gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de VS en/of andere rechtsgebieden. Andere hierin gebruikte productnamen dienen alleen ter identificatie en kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren.
logo lijst: STRIKING DISTANCE STUDIO, Bethesda, LUMINOUS PRODUCTIONS, ARKANE LYON, KRAFTON, SQUARE ENIX, HDMI
comparison icon
Compare (0)