AMD A620 micro-ATX moederbord, DDR5, PCIe 4.0 ondersteuning, dubbele M.2-slots, DisplayPort/HDMI™/VGA, USB 3.2 Gen 1 poorten, USB 3.2 Gen 1 Type-C® aan voorkant, SATA 6Gbps, BIOS FlashBack™, Two-Way AI Noise Cancelation, Aura Sync
 • AMD AM5 Socket: klaar voor AMD Ryzen™ 7000-serie desktop processors
 • Ultrasnelle connectiviteit: PCIe 4.0 ondersteuning, dubbele M.2-slots, USB 3.2 Gen 1 poorten, USB 3.2 Gen 1 Type-C aan voorkant®
 • ASUS OptiMem II: zorgvuldige routing van traces en vias, plus basislaagoptimalisaties om de signaalintegriteit te behouden, voor verbeterd overklokken van geheugen
 • Uitgebreide koeling: VRM-koellichaam, PCH-koellichaam, hybride ventilatorheaders en Fan Xpert 2+
 • Aura Sync RGB-verlichting: on-board adresseerbare Gen 2-headers en Aura RGB-header voor RGB LED-strips, moeiteloos te synchroniseren met Aura Sync-geschikte hardware
 • Two-way AI Noise-Cancelation: vermindert achtergrondgeluiden van de microfoon en audio-output voor kristalheldere communicatie in games of videoconferenties
 • ASUS Control Center Express (ACCE) voor eenvoudiger IT-eindpuntbeheer
PRIME A620M-A-CSM
kv_background_light kv_background_light kv_background_dark Moederborden uit de Prime-serie bieden gebruikers en pc-zelfbouwers een reeks opties voor het tunen van de prestaties via intuïtieve software en firmwarefuncties.

PRIME A620M-A-CSM

A620M-A-CSMASUS PRIME-serie moederborden zijn vakkundig ontworpen om het volledige potentieel van AMD Ryzen 7000-serie processors te benutten. De PRIME A620M-A-CSM biedt gebruikers en pc-zelfbouwers dankzij een robuust voedingsontwerp, uitgebreide koeloplossingen en intelligente tuning-opties een reeks prestatieoptimalisaties via intuïtieve software- en firmwarefuncties.


icon-AMD
 • Gen 4 slot voor opslag

  Gen 4 slot voor opslag

 • DDR5-ondersteuning

  DDR5-ondersteuning

 • USB Type-C® aan voorkant

  USB Type-C® aan voorkant

 • Two-Way Al Noise Cancelation

  Al Noise Cancelation

 • Intelligent Control

  Intelligent Control

 • Maatwerk

  Maatwerk

background_decoration background_decoration
Alle specs van het Prime-serie moederbord Alle specs van het Prime-serie moederbord
 • HDMI™
 • VGA
 • DisplayPort
 • BIOS Flashback™-knop
 • 2 x USB 3.2 Gen 1 (Type-A)
 • 1 x PS/2
 • 4 x USB 2.0 (Type-A)
 • Realtek 1Gb Ethernet
 • 3 x Audio-aansluiting
 • Uitbreidingsslots
  • 1 x PCIe 4.0 x16 SafeSlot Core
  • 2 x PCIe 3.0 x1
 • 1 x Aura RGB-header
 • 3 x adresseerbare Gen 2-headers
 • DDR5-ondersteuning OptiMem II
 • AM5 Socket voor AMD Ryzen™ 7000-serie desktop processors
 • 2 x USB 3.2 Gen 1 aan voorkant
 • 1 x USB 3.2 Gen 1 Type-C® aan voorkant
 • 2 x M.2 2280 (PCIe 4.0 x4-modus)
 • AMD A620-chipset
 • 4 x SATA 6Gb/s
 • 4 x USB 2.0 aan voorkant

ASUS Corporate Stable ModelASUS Corporate Stable Model (CSM) is een commercieel programma dat is ontworpen om stabiele en betrouwbare moederborden te leveren. Het biedt tot 36 maanden productlevenscyclus ondersteuning en een 6 maanden end-of-life aankondiging om uw organisatie voldoende aanlooptijd te geven om u klaar te maken voor productovergangen. Bij elke aankoop van een ASUS CSM-moederbord wordt ASUS Control Center Express meegeleverd - IT-beheersoftware van serverniveau.


* Levenscyclusondersteuning, programma-aanbod en leveringsstatus kunnen per regio verschillen. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale verkoopvertegenwoordiger.


Meer info over het ASUS CSM-programma
decoration_arrow

ASUS Control
Center Express

ASUS Control Center Express is geïntegreerde IT-monitoring- en beheersoftware, ontworpen om sneller te kunnen implementeren, IT-bewerkingen te vereenvoudigen en de productiviteit te verbeteren met uitgebreide controle en gebruiksvriendelijke functies. ASUS Control Center Express is compatibel met meer dan 100 ASUS-moederborden om een kwalitatief hoogwaardige, TCO-geoptimaliseerde oplossing te bieden voor uw zakelijke behoeften.


Meer info over ASUS Control Center Express
decoration_arrow

Optimaliseer IT-eindpuntbeheer


Ontworpen om IT-medewerkers te helpen bij het toezicht houden op en bedienen van apparaten binnen hun bedrijfsnetwerken en voor het vergemakkelijken van inventariscontrole op afstand op meerdere locaties


Automatiseer IT-onderhoud


Laat IT-medewerkers automatische updates inplannen van het nieuwste BIOS, software en hulpprogramma's voor specifieke of alle apparaten tijdens daluren, om zo de systeemstabiliteit en de operationele flexibiliteit van IT te verbeteren


Veilig beheren van alle eindpunten


Veilig beheren van eindpuntconfiguratie, toegang tot draagbare opslag en pc-softwaretoepassingen, door de mogelijkheid te geven groepsregels te creëren op individuele apparaten.

FLEXIBILITEITUitgebreide bedieningselementen vormen de basis van de ASUS PRIME-serie. Het PRIME A620 moederbord bevat flexibele tools om elk aspect van uw systeem te tunen, zodat u de prestaties zodanig kunt tweaken dat ze perfect passen bij de manier waarop u werkt, om de productiviteit te maximaliseren.
background_decoration background_decoration

Intelligent Control


background_decoration background_decoration
Gebruikersinterface instellingen voor energiebesparing Gebruikersinterface FAN Xpert 2+ voor koelingregelaars Digi+ VRM-functie pictogram

CPU prestatieverbetering

AMD Precision Boost Overdrive (PBO) drijft het stroom- en voltagebudget van de CPU op om de prestaties opportunistisch te kunnen verhogen. Door de PBO-parameters agressief af te stellen, kan AMD‘s algoritme de robuuste vermogensoplossing van het moederbord benutten om de prestaties nog verder op te voeren.

Allround energie-efficiëntie

De Power Saving-functie bevat verschillende instellingen om het stroomverbruik moeiteloos te optimaliseren en de energiebesparing te maximaliseren. U kunt een CPU-vermogenslimiet inschakelen, de Aura-verlichting verduisteren en het ventilatorprofiel instellen op een energiebesparende modus. Ook kunt u schakelen naar het in Microsoft Windows ingebouwde energiebesparende schema.

Flexibele koelingregelaars

De ASUS Fan Xpert 2+ software biedt uitgebreide controle over ventilatoren. Een Auto-Tuning modus configureert alle parameters op intelligente wijze met één klik. Ook is er een Extreme Quiet (extreem stille) modus, die de snelheden van de behuizingsventilatoren tot onder het standaard minimum verlaagt, zodat uw systeem fluisterstil blijft bij het uitvoeren van lichte taken. Ventilatoren kunnen ook via het UEFI BIOS worden aangestuurd.

Nauwkeurige digitale stroomregeling

De Digi+ Voltage Regulator Module (VRM) zorgt voor real-time controle over het spanningsverval, door automatisch te schakelen tussen frequentie- en vermogensefficiëntie-instellingen. Het stelt u ook in staat om de CPU te fine-tunen voor ultieme stabiliteit en prestaties.

UEFI BIOSHet gerenommeerde ASUS UEFI BIOS biedt alles wat nodig is voor het configureren, tweaken en afstellen van het systeem. Het biedt op intelligente wijze vereenvoudigde opties voor beginnende pc-zelfbouwers, naast uitgebreide functies voor doorgewinterde veteranen.
background_decoration

Geavanceerde tuning voor serieuze tweakersEen intuïtieve, via het UEFI aangeboden Advanced-modus geeft volledige controle. Een ingebouwde zoekfunctie maakt het gemakkelijk om opties te vinden, en diverse geavanceerde functies maken het mogelijk om op intelligente wijze genuanceerde aanpassingen aan te brengen, zodat u de prestaties precies zo kunt afstellen als u dat wilt.

Zoekfunctie


Vind snel en eenvoudig de gezochte optie of instelling.

ASUS User Profile (Gebruikersprofiel)


Verstuur configuratie-instellingen tussen verschillende BIOS-versies of deel ze met vrienden.

Snelle en gemakkelijke configuratie

De EZ-modus geeft vitale instellingen en statistieken weer en biedt ook geleide wizards, slepen-en-neerzetten-functionaliteit en één-klik toepassing van belangrijke instellingen - dit alles om u te helpen uw installatie in een mum van tijd aan de praat te krijgen.

Intuïtieve grafische ventilatorregeling


Stel individuele ventilatoren simpel af door een curve te verslepen met de muis.

Aura aan/uit-modus (Stealth)


Zet de Aura RGB-verlichting of elke on-board LED moeiteloos aan of uit, voor een meer ingetogen esthetiek.

KOELING


De PRIME A620-serie is ontworpen met meerdere on-board koellichamen en een reeks van hybride ventilatorheaders om ervoor te zorgen dat uw installatie koel en stabiel blijft onder intense werkbelasting.

VRM-koellichaam en thermische padHet VRM-koellichaam en de thermische pads verbeteren de warmteoverdracht van de MOSFET's en spoelen, voor betere koelprestaties.
Prime-moederbord met VRM-koellichaam afbeelding

Koeler ontwerpDe PRIME A620-serie is voorzien van uitgebreide koelingregelaars, configureerbaar via de Fan Xpert 2+ software of het UEFI BIOS.
Prime-moederbord Prime-moederbord met meerdere temperatuurbronnen afbeelding Prime-moederbord met AIO Pomp Prime-moederbord met slimme bescherming afbeelding Prime-moederbord met 4-pins PWM/DC ventilator afbeelding

Meerdere temperatuurbronnenElke header kan dynamisch verwijzen naar drie thermische sensoren. Met Fan Xpert 2+ kunt u de temperatuur van ondersteunde ASUS-videokaarten in kaart brengen om de koeling te optimaliseren voor GPU- en CPU-intensieve taken.

Slimme beschermingEen speciale geïntegreerde schakeling beschermt elke ventilatorheader tegen oververhitting en overstroom.

4-pins PWM/DC-ventilatorElke on-board header ondersteunt automatische detectie van PWM- of DC-ventilatoren.

Zeslaags PCB-ontwerpMeerdere PCB-lagen optimaliseren de warmtehuishouding voor kritieke componenten om ze op hun optimale bedrijfstemperatuur te houden.
Zeslaags PCB-ontwerp demo

PRESTATIESDe PRIME A620-serie is gebouwd om de high-core-counts en bandbreedte-eisen van AMD-processors aan te kunnen. Het ASUS A620-moederbord biedt alle basiselementen om de dagelijkse productiviteit een boost te geven, zodat uw systeem klaar is voor actie met stabiele voeding, intuïtieve koeling en flexibele opties voor gegevensoverdracht.

Geheugen

PRIME-serie moederborden ondersteunen ASUS OptiMem II.

ASUS OptiMem II


Revisies aan de trace routing van het moederbord verschaffen de nieuwste-processors onbeperkte toegang tot geheugenbandbreedte. ASUS OptiMem II-technologie brengt de signaalpaden van het geheugen over de verschillende PCB-lagen zorgvuldig in kaart om vias te verminderen, en voegt afschermingszones toe die overspraak aanzienlijk verminderen.

Voordelen van ASUS OptiMem II:

 • Verbeterde geheugenstabiliteit en -compatibiliteit
 • Maakt lagere geheugenlatenties mogelijk op equivalente spanningen
 • Verbeterde geheugenfrequentiemarge

Moederborden met OptiMem II-technologie werden getest met Synopsys HSPICE-simulatiesoftware

Prime-serie moederborden ondersteunen DDR5.

DDR5-prestatieverbetering


Uitgebreide opties voor geheugen-tuning zijn de hoeksteen van PRIME-moederborden. Met de PRIME A620M-A-CSM kunt u al het potentieel uit uw DDR5-modules halen, of ze nu uit een extreem snelle kit komen of uit een instapset die anders zou worden geblokkeerd.

Voor instapmodules zonder EXPO™ geheugenondersteuning kunt u bij ons terecht. Klik hier voor meer info over AEMP arrow.

Voor degenen die voorbij de standaard DDR5-snelheden willen razen, is de PRIME A620M-A-CSM klaar voor liefhebber-kits, dankzij de uitgebreide AMD Extended Profiles for Overclocking (EXPO™) ondersteuning. Doorgewinterde veteranen kunnen de prestaties verder tweaken via de uitgebreide reeks instellingen in het UEFI.
background_decoration background_decoration

OpslagPCIe 4.0 M.2 ondersteuningDubbele M.2-slots ondersteunen tot PCle 4.0 en bieden ook NVMe SSD RAID-ondersteuning, voor ongelooflijk prestatiepotentieel. Maak een RAID-configuratie met maximaal twee PCle 4.0 opslagapparaten om te profiteren van de hoogste gegevensoverdrachtssnelheden.


*Daadwerkelijke transmissiesnelheden zullen lager zijn dan de theoretische maximumsnelheid.

ondersteunt PCIe 4.0 M.2.

Connectiviteit

ondersteunt PCIe 4.0-slot.
Het PRIME A620M-A-CSM moederbord is uitgerust met USB 3.2 Gen 2 Type-C®
met USB-poort aan voorkant.
Het PRIME A620M-A-CSM moederbord beschikt over een Thunderbolt™ USB4-header.
Het PRIME-A620M-A-CSM moederbord beschikt over on-board WIFI 6.

PCIe 4.0-slot

De PRIME A620M-A-CSM biedt PCIe 4.0-slot connectiviteit voor de GPU's. De grote bandbreedte en supersnelle transmissiesnelheden stellen u in staat om functierijke builds te maken die moeiteloos hoge belastingen aankunnen.

USB Type-C® aan voorkant

Een volledige reeks USB-poorten ondersteunt high-end installaties volgepakt met randapparatuur, waaronder een frontpaneel USB 3.2 Gen 1 Type-C® connector die gegevensoverdrachtssnelheden tot 5Gbps biedt.

WiFi 6

De WiFi 6 module is compatibel met de 802.11ax-standaard en pusht de theoretische piekbandbreedte naar een ongelooflijke 1,2Gbps. Misschien nog wel belangrijker voor power users, is het bovendien geoptimaliseerd voor efficiëntere werking op drukbezette netwerken met veel concurrerend verkeer. Combineer het moederbord met ASUS WiFi 6-routers om het netwerkpotentieel van WiFi 6 volledig te ervaren.

Meer info

Het PRIME A620M-A-CSM moederbord beschikt over WIFI 6

* Werkelijke snelheid varieert en hangt af van netwerkomstandigheden.

background_decoration

MAATWERKDe PRIME A620-serie voegt genuanceerde details toe die elke ervaring verbeteren, van exclusieve codecs die zorgen voor zuivere audiokwaliteit tot intuïtieve RGB-verlichtingsregelaars waarmee u uw systeem kunt aanpassen om een unieke persoonlijke uitstraling te creëren.

Uitmuntende audio

500M

Deep-learning database

Audio

Input/output

High

Fidelity

Minimaal

Prestatie-impact

Hoor het verschil

Achtergrondgeluid

Overige menselijke stem

Menselijke spraak

Realtek codec en unieke ontwerpfuncties voor ongerepte, krachtige audio

logo s1220a
De unieke S1220A audio codec, ontworpen in nauwe samenwerking met Realtek, biedt ongerepte audiokwaliteit via een ongekende signaal-ruisverhouding (SRV) van 120 dB voor de stereo line-out en een SRV van 113 dB voor de line-in. Een impedance-sensing circuit past ook de versterking aan voor een optimaal hoofdtelefoonvolume.
DTS:X logo
DTS:X® Ultra voegt een ruimtelijke audiofunctie toe om hoofdtelefoons en luidsprekers een boost te geven voor verbeterde gaming, VR en extended-reality ervaringen. DTS:X Ultra ondersteunt geluid op basis van kanalen, scènes en objecten om een diepere sonische onderdompeling in ingeschakelde content mogelijk te maken. Het biedt ook post-processing verbeteringen en tuning op apparaatniveau voor DTS® codecs.

Gecombineerde on-board functies leveren audio van hoger niveau


Slim ontwerp en hoogwaardige hardware creëren een geluidskwaliteit anders dan alles wat u ooit hebt meegemaakt.

Audio-afscherming


Audio-afscherming zorgt voor nauwkeurige analoge/digitale scheiding en sterk verminderde multilaterale interferentie.

Speciale audio PCB-lagen


Afzonderlijke lagen voor linker- en rechtertracks zorgen ervoor dat beide kanalen consistente, gelijke kwaliteit leveren.

Hoogwaardige audiocondensatoren


Bieden warm, natuurlijk en meeslepend geluid met uitzonderlijke helderheid en natuurgetrouwheid.

Personalisatie

background_decoration background_decoration

Aura Sync


Outshine the Competition

Een goed afgestemd systeem voor echte liefhebbers verdient een bijpassende esthetiek. ASUS Aura biedt volledige RGB-verlichtingsregeling met een verscheidenheid aan functionele voorinstellingen voor zowel de ingebouwde RGB LED's als voor strips en apparaten die worden aangesloten op de on-board RGB-headers - en alles kan worden gesynchroniseerd met een almaar groeiend portfolio van Aura-geschikte hardware.

Meer info >
statisch pictogram

Statisch

ademend pictogram

Ademend

strobing pictogram

Strobe

regenboog pictogram

Regenboog

cyclus pictogram

Kleurencyclus

sterren pictogram

Sterrenhemel

Muziekeffect pictogram

Muziekeffect

Slim pictogram

Slim

kenmerken Aura Sync.
kenmerken adresseerbare Gen 2 headers.

Adresseerbare Gen 2-headers


Drie adresseerbare Gen 2-headers zijn nu in staat om het aantal LED's op tweede-generatie adresseerbare RGB-apparaten te detecteren, zodat de software automatisch verlichtingseffecten kan aanpassen aan specifieke apparaten. De nieuwe headers bieden ook achterwaartse compatibiliteit met bestaande Aura RGB-uitrusting.

RGB decoration line

Armoury Crate


Binnen een enkele intuïtieve interface biedt Armoury Crate gemakkelijk aangepaste Aura Sync RGB-instellingen voor elk compatibel apparaat in uw arsenaal, plus bedieningselementen voor een steeds groter wordende familie van ASUS-producten, inclusief toetsenbord- en muisvoorkeuren. Armoury Crate integreert ook productregistratie en een nieuwsfeed, zodat u nooit updates mist die van belang zijn voor de ASUS-community.

TWO-WAY AI NOISE CANCELATION


Dit hulpprogramma maakt gebruik van een enorme deep-learning database om achtergrondgeluiden van de microfoon en inkomende audio te verminderen terwijl tegelijk spraak behouden blijft. Dit verwijdert afleidend toetsenbordgerammel, muisklikken en andere omgevingsgeluiden, zodat u tijdens het gamen of in gesprekken kristalhelder kunt horen en gehoord worden.

500M

Deep-learning database

Audio

Input/output

High

Fidelity

Minimaal

Prestatie-impact
Hoor het verschil golfafbeelding
AI pictogram

Hoor het verschil

DHZ-vriendelijk

background_decoration

Q-LED Core


Het Q-LED Core-display produceert lichtpatronen via power LED tijdens de Power-On Elf-Test (POST), die gebruikers kunnen helpen bij het oplossen van mogelijke problemen.
Geen CPU gedetecteerd
Dit moederbord beschikt over Q-LED Core. Dit moederbord beschikt over Q-LED Core.
Snel knipperend

4 Hz (0,25s)

Geen VGA gedetecteerd
q_led q_led2
Langzaam knipperend

1/2Hz (2s)

Geen opstartapparaat gedetecteerd
q_led q_led2
Zeer traag knipperend

1/8Hz (8s)

Installatie voltooid
q_led q_led2
Continu verlicht
Dit moederbord is voorzien van BIOS FlashBack™.

PCIe® Slot Q-Release


Een fysieke knop op het koellichaam van de chipset ontgrendelt de beveiliging van het eerste PCIe-slot met één druk op de knop. Dit vereenvoudigt het proces van het loskoppelen van een PCIe-kaart van het moederbord sterk wanneer het tijd is om te upgraden naar een nieuwe GPU of ander compatibel apparaat.

BIOS FlashBack™


BIOS Flashback™ is de eenvoudigste en veiligste (UEFI) BIOS updatemethode. Zet het (UEFI) BIOS-bestand gewoon op een FAT32-geformatteerde USB-stick, steek deze in de USB BIOS Flashback™-poort en druk op de knop. Updates kunnen zelfs worden uitgevoerd zonder dat er geheugen of een CPU is geïnstalleerd.

Q-Latch


De innovatieve Q-Latch maakt het eenvoudig om een M.2 SSD te installeren of te verwijderen zonder dat er specifiek gereedschap nodig is. Het ontwerp maakt gebruik van een eenvoudig vergrendelmechanisme om de drive vast te zetten en maakt handig een eind aan traditionele schroeven.

SafeSlot Core+


PCIe 4.0 is 2x sneller dan PCIe 3.0, dus hebben we ons SMT-fabricageproces aangepast voor de snellere SafeSlot Core+, om de hoogste datasnelheden te waarborgen. SafeSlot Core+ is een versterkt metalen omhulsel dat aan een PCIe-slot wordt toegevoegd om een kaart stevig op zijn plaats te houden.

FlexKey


De behuizing-resetknop - opnieuw ingezet

FlexKey is een frontpaneel-header waarmee u de resetknop op het frontpaneel van de behuizing kunt aanpassen zodat deze snelle toegang biedt tot Aura-verlichtingsregelaars, DirectKey of een systeemreset.
 • SafeSlot Core afbeelding
 • SafeSlot Core afbeelding

SafeSlot Core


SafeSlot Core is het ASUS-exclusieve PCIe-slot. Met een versterkt ontwerp dat aan het moederbord is verankerd via een speciale haak, biedt SafeSlot Core 1,6x sterkere retentie en 1,3x grotere schuifweerstand dan standaard uitbreidingsslots.
Overspanningbescherming pictogram
Overspanningbescherming

Circuitbeschermend voedingsontwerp van wereldklasse
Een exclusief circuitontwerp met ingebouwde spanningsregelaars om het moederbord te beschermen tegen schade veroorzaakt door onverwacht hoge spanningsniveaus door instabiele of inferieure voedingen.
RVS I/O-achterpaneel pictogram
RVS I/O achterzijde

3x zo hoge corrosiebestendigheid voor grotere duurzaamheid.
Corrosiebestendige RVS I/O-panelen aan de achterzijde, gebonden met chroomoxide, hebben een levensduur die drie keer zo lang is als bij gewone panelen.
Meer info

1000+
compatibele apparaten en componenten


De PRIME A620-serie biedt superieure compatibiliteit met duizenden componenten en onze geheugenondersteuningslijst identificeert geheugencompatibiliteit, waardoor u meer keuzemogelijkheden krijgt voor zorgeloze pc-zelfbouwervaringen.

8000+
validatie-uren


Elk ASUS-moederbord wordt onderworpen aan ruim 8000 uur aan strenge tests, waaronder inbrand-, milieu-, compatibiliteits-, software- en veiligheidstesten om de duurzaamheid ervan te bevestigen. De betrouwbaarheid van ASUS overtreft de industrienormen, om te waarborgen dat elk onderdeel is ontworpen om feilloos te functioneren in elke omgeving.
Temperatuur- en vochtigheidstesten
Temperatuur- en vochtigheidstesten
Waarborgt dat componenten bestand zijn tegen extreme omstandigheden.
Thermische meettesten
Thermische meettesten
Waarborgt dat het systeem koel en stabiel blijft onder de zwaarste belasting.
Plaatsingstesten
Plaatsingstesten
Elke poort en connector ondergaat herhaalde installatiecycli.
Verouderingstesten
Verouderingstesten
Verouderingstest tot 48 uur waarborgt betrouwbaarheid.
Stroomverbruiktesten
Stroomverbruiktesten
Gecontroleerd op energie-efficiëntie van wereldklasse.
Temperatuur en gelijkstroommarge testen
Temperatuur en gelijkstroommarge testen
Waarborgt dat het moederbord kan omgaan met spanningsfluctuaties veroorzaakt door wisselende temperaturen.
Thermische schok testen
Thermische schok testen
Waarborgt het vermogen om temperatuurveranderingen te overleven tijdens het transport.
Stoottesten indien niet in gebruik
Stoottesten indien niet in gebruik
Gebouwd om schokken te weerstaan tijdens het transport.
Inbrandtesten
Inbrandtesten
Elke component wordt gecontroleerd om probleemloze werking te waarborgen.
Installatietesten
Installatietesten
Connectorplaatsing wordt extra gecontroleerd om moeiteloze installatie te waarborgen.
Valtesten
Valtesten
Valtesten van verschillende hoogtes waarborgen duurzaamheid.
Zout- en sproeitesten
Zout- en sproeitesten
Getest voor I/O betrouwbaarheid, langere levensduur en roestbestendigheid.
Ryzen 7000-serie Ryzen 7000-serie

DIT VERANDERT ALLES

VIA DIT NIEUWE PLATFORM KUNT U DE TOEKOMST ZIEN

ASUS Enhanced Memory Profile gebruikersinterface instelling

Exclusieve AEMP


ASUS Enhanced Memory Profile (AEMP) is een exclusieve firmwarefunctie voor PMIC-beperkte geheugenmodules. AEMP detecteert automatisch de geheugenchips in de kit en presenteert vervolgens geoptimaliseerde frequentie-, timing- en spanningsprofielen die moeiteloos zijn toe te passen om de prestaties te ontketenen.
Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)