ASUS ZenWiFi Pro ET12

Groter bereik met superieure snelheid

ASUS ZenWiFi Pro ET12 Logo
ASUS ZenWiFi Pro ET12
ZenWiFi Pro is het nieuwe paradigma voor whole-home mesh wifi, het combineert prestaties en schoonheid in een perfect uitgebalanceerd pakket. In combinatie met het ASUS WiFi 6E ecosysteem tilt het de productiviteit en entertainmentmogelijkheden van het netwerk voor de hele woning naar een hoger niveau.

Meer info over WiFi 6E

Lage latentie en minder interferentie

WiFi 6E maakt gebruik van de onlangs beschikbaar gekomen 6GHz-frequentieband, een band die alleen door WiFi 6E-apparaten kan worden gebruikt. Dit betekent dat oudere apparaten de prestaties van WiFi 6E in het geheel niet verstoren, voor snellere, betrouwbaardere verbindingen voor uw WiFi 6E-apparaten.
Lage latentie en minder interferentie

Enorme capaciteit

WiFi 6E geeft tot 7 extra high-speed 160MHz-kanalen*, voor multi-gigabitsnelheden met stabiele en consistente verbindingen. Het verhoogt de netwerkcapaciteit drastisch terwijl het bandbreedtecongestie vermindert, wat voor elk WiFi 6E-apparaat betere prestaties oplevert.

*Onder voorbehoud van wettelijke beperkingen, en coëxistentie met 5GHz wifi. Het aantal kanalen kan minder zijn dan 7.

Enorme capaciteit Enorme capaciteit

Maak direct verbinding

De 5GHz-frequentieband heeft een overlap met bepaalde civiele radarsystemen. Als deze worden gedetecteerd door Dynamic Frequency Selection (DFS), kunnen verbindingen worden vertraagd. De 6GHz-band heeft geen overlap met deze systemen, zodat apparaten sneller verbinding maken zonder DFS-vertragingen.
Maak direct verbinding

Meer streams, meer bandbreedte

De ZenWiFi Pro ET12 is een 12-stream toestel, met gecombineerde totale datasnelheden tot 11000 Mbps. Dit verhoogt de capaciteit voor het verzenden en ontvangen van gegevens naar grote aantallen apparaten tegelijkertijd, vermindert dode zones en geeft de ZenWiFi Pro ET12 de prestatievoorsprong voor de drukste thuisnetwerken.
Meer streams, meer bandbreedte

RangeBoost Plus

ASUS RangeBoost Plus is de nieuwste, krachtigste versie van onze vermaarde RangeBoost-technologie, en het verbetert de dekking voor alle wifi-apparaten, inclusief oudere apparaten. Met behulp van een geavanceerde volgende generatie Broadcom wifi-chipset en een 2.0GHz 64-bit quad-core CPU, maakt RangeBoost Plus gebruik van meerdere exclusieve ASUS-technologieën om het wifi-signaalbereik en de dekking drastisch te verbeteren met tot wel 38%*.
560 m2

560 m2

6+ kamers

280 m2

280 m2

4+ kamers

RangeBoost Plus

*Gemeten met een WiFi 6 client verbonden op 200 Mbps met een WiFi 6 router met RangeBoost Plus, vergeleken met dezelfde WiFi 6 client verbonden op 200 Mbps met een WiFi 5 router zonder RangeBoost Plus.

Eenvoudige schaalbaarheid voor flexibele netwerken

Met ASUS AiMesh is het eenvoudig om extra nodes toe te voegen voor verbeterde dekking of nieuwe functies - voeg simpelweg elke AiMesh-compatibele router toe!

Meer info over AiMesh

Eenvoudige schaalbaarheid voor flexibele netwerken Eenvoudige schaalbaarheid voor flexibele netwerken

Dubbele 2.5G LAN- en WAN-poorten

De ZenWiFi Pro ET12 heeft zowel een 2.5G LAN-poort als een 2.5G WAN-poort, zodat u kunt genieten van volledige 2.5 Gbps snelheden, helemaal vanaf een compatibele ISP naar uw compatibele bekabelde apparaten.
Dubbele 2.5G LAN- en WAN-poorten Dubbele 2.5G LAN- en WAN-poorten

Meer info over link-aggregatie

Link-aggregatie

Met LAN-aggregatie zijn twee 1 Gbps LAN-poorten te combineren om tot 2 Gbps bedrade snelheden te leveren aan een compatibele NAS of ander netwerkapparaat met hoge bandbreedte*.

*De apparaten die de Link Aggregation (LACP) functie willen gebruiken, moeten ondertussen het IEEE 802.3ad protocol ondersteunen. Bijvoorbeeld als u de router en de NAS wilt gebruiken om de link-aggregatie (LACP) te doen, en ze beide IEEE 802.3ad moeten ondersteunen.

Link-aggregatie Link-aggregatie

Nieuwe 6GHz-band voor stabiele backhaul

De 5GHz- en 2.4GHz-banden worden steeds drukker door het groeiende aantal thuisapparaten. De nieuwe 6GHz-band is exclusief gereserveerd voor WiFi 6E-apparaten, zodat er geen interferentie is van andere oudere apparaten. Dit maakt het ideaal voor gebruik als een stabiele backhaul-verbinding. U kunt ook bekabeld Ethernet kiezen voor de backhaul-verbinding tussen knooppunten. Als alternatief kunt u kiezen voor automatische modus en de ZenWiFi Pro ET12 het beste verbindingstype laten kiezen op basis van uw omgeving. De keus is altijd aan u!
 • Slimme verbinding

  Slimme verbinding
 • Eigen backhaul

  Eigen backhaul
 • Ethernet backhaul

  Ethernet backhaul

Ontworpen voor prestaties

De ZenWiFi Pro ET12 is ontworpen om maximale wifi-prestaties te leveren - met een tot wel 18%* verbeterde doorvoer - dankzij de nieuwste Broadcom wifi-chipset en CPU. De acht externe antennes zijn zorgvuldig geplaatst en onder een hoek geplaatst in het speciale transparante compartiment aan de bovenkant van de router, waardoor storing tot een minimum wordt beperkt terwijl de signaaldekking gemaximaliseerd wordt.

*Gegevens zijn vergeleken met het voormalige WiFi 6-platform.

Ontworpen voor prestaties Ontworpen voor prestaties
Ontworpen voor prestaties
Ontworpen voor prestaties Ontworpen voor prestaties Ontworpen voor prestaties
Ontworpen voor prestaties Ontworpen voor prestaties Ontworpen voor prestaties Ontworpen voor prestaties

Beveiliging op zakelijk niveau voor thuis

De beveiliging van uw thuisnetwerk is van cruciaal belang wanneer u meerdere aangesloten apparaten hebt, vooral als uw netwerk apparaten zonder virusbescherming herbergt, zoals IoT-apparaten. De ZenWiFi Pro ET12 bevat levenslang gratis AiProtection Pro, inclusief geavanceerd ouderlijk toezicht, en gebruikt ook het nieuwste WPA3-beveiligingsprotocol.

Meer info over AiProtection


Beveiliging op zakelijk niveau voor thuis
Meer privacy, overal

Meer privacy, overal

Instant Guard geeft met één klik veilige internettoegang via de ZenWiFi ET12, vanaf waar ook ter wereld, dankzij de versleutelde data-tunneling VPN-technologie. Met de ZenWiFi Pro ET12 kunt u uw thuisnetwerk overal mee naartoe nemen - en afscheid nemen van webgebaseerde VPN's van derde partijen!

Meer info over de Instant Guard-app

Meer privacy, overal
APP

Download de ASUS Instant Guard-app

 • Google Play
 • App Store

 

comparison icon
Compare (0)