ASUS ZenWiFi Pro XT12

Groter bereik met superieure snelheid

ZenWiFi Pro is het nieuwe paradigma voor mesh-wifi voor de hele woning, en combineert prestaties en schoonheid in een perfect uitgebalanceerd pakket. Het tilt de productiviteit en entertainmentmogelijkheden van het hele thuisnetwerk naar een hoger niveau, met schaalbare capaciteit voor de nieuwe generatie ecosystemen voor thuisnetwerken.

Enorme capaciteit, razendsnel

WiFi 6 geeft de ZenWiFi Pro XT12 tot 4x de capaciteit en 2x de snelheid van WiFi 5, dankzij geavanceerde technologieën zoals BSS Color, uplink en downlink OFDMA, en 160MHz MU-MIMO. De netwerkefficiëntie wordt ook verbeterd, zodat uw apparaten alle bandbreedte krijgen die ze nodig hebben. Als u veel verschillende netwerkapparaten hebt, zoals pc's, laptops, smartphones, NAS en smart home-apparaten, is de ZenWiFi Pro XT12 uw ideale keuze.

Meer info over WiFi 6

Meer streams, meer bandbreedte

De ZenWiFi Pro XT12 is een 12-stream toestel, met gecombineerde totale datasnelheden tot 11000 Mbps. Dit verhoogt de capaciteit voor het verzenden en ontvangen van gegevens naar grote aantallen apparaten tegelijkertijd, vermindert dode zones en geeft de ZenWiFi Pro XT12 de prestatievoorsprong voor de drukste thuisnetwerken.

RangeBoost Plus

ASUS RangeBoost Plus is de nieuwste, krachtigste versie van onze vermaarde RangeBoost-technologie, en het verbetert de dekking voor alle wifi-apparaten, inclusief oudere apparaten. Met behulp van een geavanceerde volgende generatie Broadcom WiFi 6 chipset en een 2.0GHz 64-bit quad-core CPU, benut RangeBoost Plus meerdere exclusieve ASUS-technologieën om het wifi-signaalbereik en de dekking drastisch te verbeteren met tot wel 38%*.

560 m2

6+ kamers

280 m2

4+ kamers


*Gemeten met een WiFi 6 client verbonden op 200 Mbps met een WiFi 6 router met RangeBoost Plus, vergeleken met dezelfde WiFi 6 client verbonden op 200 Mbps met een WiFi 5 router zonder RangeBoost Plus.

Eenvoudige schaalbaarheid voor flexibele netwerken

Met ASUS AiMesh is het eenvoudig om extra nodes toe te voegen voor verbeterde dekking of nieuwe functies - voeg simpelweg elke AiMesh-compatibele router toe!

Meer info over AiMesh

Dubbele 2.5G LAN- en WAN-poorten

De ZenWiFi Pro XT12 heeft zowel een 2.5G LAN-poort als een 2.5G WAN-poort, zodat u kunt genieten van volledige 2.5 Gbps snelheden, helemaal vanaf een compatibele ISP naar uw compatibele bekabelde apparaten.

Meer info over link-aggregatie

Link-aggregatie

Met LAN-aggregatie zijn twee 1 Gbps LAN-poorten te combineren om tot 2 Gbps bedrade snelheden te leveren aan een compatibele NAS of ander netwerkapparaat met hoge bandbreedte*.

*De apparaten die de Link Aggregation (LACP) functie willen gebruiken, moeten ondertussen het IEEE 802.3ad protocol ondersteunen. Bijvoorbeeld als u de router en de NAS wilt gebruiken om de link-aggregatie (LACP) te doen, en ze beide IEEE 802.3ad moeten ondersteunen.

Flexibele backhaul-keuze

De ZenWiFi Pro XT12 laat u ofwel de tweede 5GHz-band of bekabeld Ethernet toewijzen voor de backhaul-verbinding tussen knooppunten. Als alternatief kunt u kiezen voor automatische modus en de ZenWiFi Pro XT12 het beste verbindingstype laten kiezen op basis van uw omgeving. De keus is altijd aan u!
  • Slimme verbinding

  • Eigen backhaul

  • Ethernet backhaul

Ontworpen voor prestaties

De ZenWiFi Pro XT12 is ontworpen om maximale wifi-prestaties te leveren - met een tot wel 18%* verbeterde doorvoer - via de nieuwste Broadcom WiFi 6 chipset en CPU. De acht externe antennes zijn zorgvuldig geplaatst en onder een hoek geplaatst in het speciale transparante compartiment aan de bovenkant van de router, waardoor storing tot een minimum wordt beperkt terwijl de signaaldekking gemaximaliseerd wordt.

*Gegevens zijn vergeleken met het voormalige WiFi 6-platform.

Beveiliging op zakelijk niveau voor thuis

De beveiliging van uw thuisnetwerk is van cruciaal belang wanneer u meerdere aangesloten apparaten hebt, vooral als uw netwerk apparaten zonder virusbescherming herbergt, zoals IoT-apparaten. De ZenWiFi Pro XT12 bevat levenslang gratis AiProtection Pro, inclusief geavanceerd ouderlijk toezicht, en gebruikt ook het nieuwste WPA3-beveiligingsprotocol.

Meer info over AiProtection
Meer privacy, overal

Instant Guard geeft met één klik veilige internettoegang via de ZenWiFi XT12, vanaf waar ook ter wereld, dankzij de versleutelde data-tunneling VPN-technologie. Met de ZenWiFi Pro XT12 kunt u uw thuisnetwerk overal mee naartoe nemen - en afscheid nemen van webgebaseerde VPN's van derde partijen!

Meer info over de Instant Guard-app

Download de ASUS Instant Guard-app

  • Google Play
  • App Store
comparison icon
Compare (0)