ROG lancerer ny Zephyrus G14 sammen med Alan Walker

2021/08/18

Den nye Zephyrus G14 er tilgængelig til salg fra d. 18/8 og kombinerer Alan Walkers unikke stil med det praktiske, der kræves for autodidakte skabere





København, Danmark, d. 18. august 2021 - ASUS Republic of Gamers (ROG) har i dag lanceret Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition, en ny laptop skabt i samarbejde med den legendariske norske kunstner, DJ og musikproducent. Med unik stil og en brugerdefineret ROG Remix / sampler er dette en helt unik laptop, som er klar til ethvert tænkeligt kreativt projekt.





Teknologi møder musik



Alan Walker udviklede en interesse for computere, programmering og grafisk design i en ung alder, hvilket til sidst førte til en fornem karriere inden for elektronisk musik. Walker begyndte sin karriere som autodidakt producent, der udgav sange på YouTube og SoundCloud, og blev berømt med sin 2015-sang Faded. Med milliarder af streams på YouTube og Spotify er Walker nu en anerkendt kunstner med en hånd i gaming.industrien, der har produceret sange til PUBG Mobile og Death Stranding. Dette kombineret med hans unikke stilfølelse gør Walker perfekt til de værdier og følelser, vi stræber efter hos ROG.





Never miss a beat



Da ROG første gang indgik et partnerskab med Alan Walker, stod især én laptop ud blandt mulighederne, som det perfekte valg for en selvlært skaber og gamer. Zephyrus G14 kombinerer førsteklasses portabilitet med den kraftfulde ydelse af en 8-core, 16-wire AMD® Ryzen™ 9 5900HS CPU og NVIDIA® GeForce® RTX™ 3050 Ti GPU. For Walker - eller dem, der stræber efter at følge i hans fodspor - er en Zephyrus G14 den ultimative laptop og det mest alsidige værktøj til kunne gøre det hele.



Alan Walker brugerdefinerede design accenter



I den konstante jagt på udvikling og forbedring inkluderer ROG Zephyrus G14 AW SE endnu flere tilpasninger og premium finishes. Den er designet i samarbejde med Walker og har unikke farve accenter, såsom Spectre Blue skyggen i AniMe Matrix™ LED array'et, eksklusivt til dette produkt. Produktlogoet har en lignende nuance sammen med Walkers idé om at inkludere sin egen signatur ved siden af ROG-logoet. Logoet er udviklet med en fysisk dampaflejringsproces for en reflekterende effekt, der ændrer sig fra forskellige vinkler. To tekstilbånd giver ROGs signatur cyberpunk-stil, med et bånd i reflekterende tekst, der problemfrit matcher LED Matrix.





Oplevelsen starter allerede ved unboxingen takket være et fantastisk design med akrylbetræk, alle valgt af Walker selv. Kassen - Walkers foretrukne del af projektet - er meget mere end bare emballage, den er et kreativt tilbehør. Tilslut boksen til G14 med et USB Type-C-kabel, og den bliver til en ROG Remix / sampler, med ledende puder på overfladen, der gør det muligt for brugeren at afspille 18 af Walkers egne lydeffekter. Start med et af Walker's definerende numre, eller importer dine egne sange til softwaren, udviklet sammen med Walker og hans team. ROG Remix-softwaren viser også unikke ROG- og Alan Walker-inspirerede animationer på hovedskærmen og AniMe Matrix-panelet baseret på de valgte MIDI-input.



"I feel very proud for having the chance to work with ROG and I’m excited to show the world what we’ve been working on for so long," said Walker.





Laptoppen har også en brugerdefineret boot-animation og Alan Walker-baggrunde. Glassets touchpad er skraveret med et skræddersyet mønster inspireret af en equalizer sammen med taster, der matcher Alan Walkers signaturfarver - samt A- og W-taster med logo trykt ovenpå. For at toppe det hele er en Alan Walker x ROG-kasket, et par sokker og en specialudgave af ROG Sleeve inkluderet.





Pris og tilgængelighed



ROG Zephyrus G14 AW SE er tilgængelig fra d. 18/8/21 hos Power til vejl. pris: 14.999 kr.

Specifikationer:
AMD RyzenTM R9-5900HS, 14'' WQHD (2560x1440), 120Hz panel og NVIDIA® GeForce RTX ™ 3050Ti

Produktbilleder og tekniske specifikationer findes som bilag.