Uutiset ja ilmoitukset Näytä 201 - 227 tulosta 227 more

ASUS rikkoo ennätyksensä yhdellätoista voitolla 2014 iF Design Awards –palkintogaalasta

2014/03/12

ASUS-tuotteet voittivat 11 maineikasta iF Product Design Awards –muotoilupalkintoa tänään Münchenissä pidetyssä palkintogaalassa. Tällä kertaa ASUS:lle sateli palkintoja kolmesta eri iF Design Awards –seremonian kategoriasta, mikä on enemmän kuin koskaan ennen. ASUS voitto yhdeksän Tietokone-kategorian palkintoa, yhden Telekommunikaatio-kategorian palkinnon sekä yhden Audio/Video-kategorian palkinnon.

ASUS julkaisee R9 280 DirectCU II –näytönohjaimen

2014/03/06

ASUS julkaisi tänään uuden R9 280 DirectCU II –näytönohjaimen, joka saa tehonsa viimeisimmältä AMD Radeon™ R9 280 grafiikkasuorittimelta (GPU) ja sisältää yksinomaiset DirectCU II- ja CoolTech –tuuletinteknologiat viileämmän, hiljaisemman ja nopeamman suorituksen takaamiseksi. Se toimii jopa 20 % viileämmin ja kolme kertaa (3X) hiljaisemmin kuin markkinoiden vastaavat tuotteet. Lisäksi se hyötyy ainutlaatuisesta DIGI+ jännitteen säätöyksiköstä (VRM).

ASUS julkistaa kaikkien 8-sarjan emolevyjen tukevan nyt uusia neljännen sukupolven Intel Core –suorittimia

2014/03/03

ASUS julkisti tänään, että kaikki 8-sarjan emolevyt tukevat uusia neljännen sukupolven Intel® Core™ -suorittimia, taaten siten nopean, turvallisen ja sulavan päivityksen parempaan – välittömästi. Kaikki ASUS 8 –sarjan Intel-emolevyt tukevat uusia neljännen sukupolven Intel Core –suorittimia seuraamalla yhtä kahdesta yksinkertaisesta toimenpiteestä, käyttäen joko ASUS USB BIOS Flashback –ominaisuutta tai helppokäyttöistä Windows-pohjaista BIOS-päivityssovellusta. Kaikki päivitykset ovat saatavill

ASUS päivittää PadFone 2:n, PadFone A80:n sekä The new PadFone A86:n Android 4.4 KitKattiin sekä ASUS ZenUI-käyttöliittymään

2014/02/27

ASUS ylpeänä ilmoittaa, että Android 4.4 (“KitKat”) ohjelmistopäivitys on saapumassa ASUS PadFone 2, ASUS PadFone A80 sekä ASUS the New PadFone A86 –älypuhelimille.

ASUS julkaisee GTX 750 Ti ja GTX 750 –näytönohjaimet

2014/02/18

ASUS julkaisi tänään GTX 750 Ti ja GTX 750, kaksi uutta huippulaadukasta 3D-pelinäytönohjainta, jotka tulevat tehokkailla GeForce® GTX 750 Ti ja GTX 750 –grafiikkasuorittimilla (GPU) ja ylikellotusmahdollisuudella. Näin ne yltävät suorituskykyyn, joka on jopa 52MHz nopeampi kuin markkinoiden vastaavien laitteiden. Ne hyötyvät monista yksinomaisista ASUS-teknologioista, kuten pölyä hylkivistä tuulettimista, jotka pidentävät näytönohjaimen käyttöikää, sekä Super Alloy Power –komponenteista ylivoim

ASUS julkaisee GTX Titan Blackin

2014/02/18

ASUS julkaisi tänään GTX Titan Blackin, näytönohjaimen, joka saa virtansa upouudelta GeForce® GTX Titan Black –grafiikkasuorittimelta, jonka kellotusaika on 980MHz ja joka sisältää yksinomaisen GPU Tweak –teknologian parempaan ylikellotukseen. Se sisältää 6GB supernopeaa GDDR5-videomuistia, NVIDIA® GPU Boost 2.0 ja G-SYNC™ -teknologiat, joiden ansiosta GTX Titan Black on voimanpesä, joka tuottaa parhaan mahdollisen pelikokemuksen.

ASUS julkaisee R7 265 DirectCU II –näytönohjaimen

2014/02/13

ASUS julkaisi tänään uuden R7 265 DirectCU II –näytönohjaimensa, joka on varustettu uusimmallaAMD Radeon™ R7 265 –suorittimelta. Se sisältää monia yksinomaisia ASUS-teknologioita, kuten DirectCU II:n 20% viileämpään ja kolme kertaa (3X) hiljaisempaan pelisuoritukseen, Super Alloy Power- komponentteja paranneltuun kestoon ja turvalliseen ylikellotukseen GPU Tweakin avulla. Parhaimmillaan R7 265 DirectCU II:n kellotusvauhti saavuttaa jopa 925MHz nopeudet.

ASUS esittelee mobiilin S1 LED-projektorin

2014/02/10

Huippukannettava ja kompakti ASUS S1 Mobile LED-projektori sisältää uudelleen ladattavan 22Wh akun, joka tarjoaa 3 tunnin heijastusajan ja mahdollistaa S1:n toimimisen 6000mAh virtalähteenä mobiililaitteiden lataamiseen. S1:n lyhyen matkan heijastus on luokkansa paras, sillä se heijastaa 41-tuumaista kuvaa vain 1 metrin päässä ruudusta.

ASUS julkaisee langattoman RT-AC52U Dual-band-reitittimen

2014/02/05

ASUS julkaisi tänään RT-AC52U:n, äärimmäisen edullisen AC750 802.11ac Dual-bandreitittimen, joka toimittaa supernopeita, jopa 733Mbit/s datansiirtonopeuksia. RT-AC52U tarjoaa samanaikaisen 2.4GHz/5Ghz Wi-Fin ja sen korkeatehoinen antenni laajentaa langatonta katetta jopa 150% verran. Monikäyttöinen USB-portti sallii käyttäjien jakaa tulostimen, kovalevyn tai 3G/4G (HSPA+) datayhteyden, sallien kaksi laajakaistayhteyttä (WAN) yhdelle reitittimelle.

ASUS julkaisee ROG Nomad-repun

2014/02/05

ROG Nomad-reppu on suunniteltu erityisesti aktiivisille, liikkeessä oleville pelaajille. Nomad on kevyt, katu-uskottava ja tyylikäs. Sillä voit kantaa 17-tuumaisen kannettavan tietokoneen tyylillä pitäen samalla arvokkaan lastisi turvassa sen sisäisen jousituksen ansiosta. Se on vedenkestävä, sillä se on tehty 1680D ballistisesta nylonista ja sen leveiden, hengittävien olkapäätoppausten ansiosta voit kantaa raskaitakin taakkoja mukavasti.

ASUS esittelee kaksi lataustelakkaa

2014/01/22

Langaton ASUS PW100-lataustelakka sisältää induktiivisen virran Qi-standardin, jolla voit ladata Qi-yhteensopivia tablettilaitteita langattomasti. ASUS-telakassa Nexus 7:lle (2013) on liu’utettava muotoilu ja HDMI-ulostulo, jonka avulla käyttäjät voivat katsella tabletilla olevaa HD 1080p sisältöä ulkoiselta näytöltä. Kummankin telakan voi asettaa tukemaan tablettia ergonomisessa 60 asteen katseluasennossa.

ASUS julkaisee Cerberus- pelikuulokkeet tietokoneille, Mac-laitteille ja älylaitteille

2014/01/15

ASUS julkaisi tänään Cerberus-pelikuulokkeet, joiden avulla älylaitteiden, pöytätietokoneiden ja kannettavien tietokoneiden käyttäjät saavat äänentoiston täynnä voimaa ja syvyyttä. Ne on suunniteltu sekä peli- että mobiilikäyttöön. Suuret 60mm neodyymimagneettiajurit ja 100mm ääntä eristävät tyynyt tuottavat rytmikkään basson ja häiriöttömän äänentoiston. Innovatiivinen kaksoismikrofonijärjestelmä antaa käyttäjien päättää, miten he haluavat kommunikoida.

ASUS julkaisee R9 290X-, ja R9 290 DirectCU II –näytönohjaimet

2014/01/15

ASUS julkaisi tänään kaksi uutta näytönohjainta, R9 290X DirectCU II- ja R9 290 DirectCU II, jotka saavat tehonsa uusilta AMD Radeon™ R9 290X ja R9 290 –suorittimilta. Niihin kuuluu ainutlaatuinen DirectCU II-teknologia, jonka ansiosta ne toimivat jopa 20% viileämmin ja kolme kertaa (3X) hiljaisemmin kuin markkinoiden vastaavat tuotteet.

ASUS esittelee uusimman sukupolven teknologiansa CES-tapahtumassa

2014/01/09

ASUS julkaisee uusimmat teknologiansa CES 2014-tapahtumassa Las Vegasissa. Laajaan innovatiivisten ja uraauurtavien uusien tuotteiden valikoimaan kuuluvat 28-tuumainen PB287Q 4K-näyttö, Z87-Deluxe/SATA Express-emolevy, ThunderboltEX II, S1 Mobile LED-projektori, SWB-S1 Blu-ray surround-äänijärjestelmä sekä ROG Front Base Dual Bay-pelinäyttö.

ASUS ja Waves Audio ryhtyvät strategiseen yhteistyöhön tuodakseen huippuluokan äänikokemuksenkäyttäjilleen ympäri maailmaa

2014/01/08

ASUS, uuden digitaalisen aikakauden johtava yhtiö, sekä ammatti- ja kuluttajamarkkinoiden johtava digitaalisen äänisignaalinkäsittelyn tuottaja sekä Technical GRAMMY®-palkinnon voittaja Waves ovat vastikään julistaneet laajentuneen yhteistyösuhteensa. Tämä sopimus tulee sisällyttämään Waves MaxxAudio®Master -äänenkäsittelyn kaikkiin ASUS SonicMaster-ääniteknologiaa hyödyntäviin ASUS-tuotteisiin.

ASUS Transformer Pad (TF701T) Asiakasilmoitus

2014/01/08

ASUS on havainnut yhteensopivuusongelman ASUS Transformer Padin (TF701) 27/12/2013 – 5/1/2014 välisenä aikana julkaistun laite ohjelmiston kohdalla, joka on vaikuttanut suorittimen toimintaan.

Seventeen ASUS Products Win 2014 CES Innovations Awards

2014/01/07

ASUS today is proud to announce that 17of its products have received the prestigious 2014 CES Innovations Award, withwins covering a wide range of innovative designs and technologies across sixaward categories

ASUS julkaisee PadFone minin

2014/01/07

ASUS julkaisi tänään PadFone minin, kauniin 4-tuumaisen älypuhelimen, joka muuntuu vaivattomasti elegantiksi 7 tuuman tabletiksi upealla 1280 x 800 pikselin näytöllä. PadFone mini on varustettu Intel® Atom™ Z2560-suorittimella ja se on saatavilla viidessä eri värissä. Siinä on 8GB sisäinen muisti, loistava 8 megapikselin (8MP) pääkamera, 2MP etuosan kamera ja ällistyttävä uusi ZenUI-käyttöliittymä.

ASUS julkaisee ROG Swift PG278Q-pelinäytön

2014/01/07

ASUS julkaisi tänään 27-tuumaisen ROG Swift PG278Q -pelinäytön. Swift PG278Q on varustettu WQHD (2560 x 1440) -resoluutiolla, nopealla 120+ Hz päivitysnopeudella, 1ms vasteajalla ja lukuisilla ergonomisilla säädöillä. Se sisältää myös ASUS GamePlus ja NVIDIA® G-SYNC™ -teknologiat, joiden avulla pelikokemus paranee entisestään.

ASUS julkaisee ZenFone 4, ZenFone 5 ja ZenFone 6 -älypuhelimet

2014/01/07

ASUS julkaisi tänään upouuden ZenFone-älypuhelinsarjan, joka on saatavilla 4-6 tuuman näytöissä ja upeissa eri väreissä. Nämä uudetälypuhelimet sisältävät upean IPS-näytön, tehokkaan Intel® Atom™- suorittimen, jopa 13 megapikselin PixelMaster-kameran f/2.0 –aukolla sekä uuden, hämmästyttävän ZenUI-käyttöliittymän.

ASUS juhliiIn Search of Incredible –brändiä CES 2014-tapahtumassa

2014/01/07

ASUS-johtaja Jonney Shih julisti tänään valikoiman uraauurtavia ja innovatiivisia tuotteita, kuten ZenFone-älypuhelimet, maailman ensimmäisen neljän toimintatilan ja kahden käyttöjärjestelmäntabletin ja kannettavan tietokoneen yhdistelmän Transformer Book Duetin (TD 300)sekä PadFone minin, joka on uusi kompakti versio PadFonesta. ZenUI, ASUSin kehittämä käyttöliittymä älypuhelimiin tekee ensiesityksensä ja 27-tuumainen ROG Swift PG278Q-huippupelinäyttöjulistettiin myös.

ASUS PADFONE X TO ARRIVE IN THE U.S.

2014/01/07

AT&T1 today announced that it will carry the ASUS PadFone X, a smartphone and tablet in one, exclusively in the U.S. Pricing, detailed specifications and availability will be announced at a later date.

ASUS Announces PadFone mini 4.3 with new Compact and Portable Design

2013/12/23

ASUS today announced the PadFone mini 4.3, a 2-in-1 hybrid that merges 4.3 inch phone into 7 inch tablet, with a powerful Qualcomm® quad-core processor, 8-megapixel ASUS PixelMaster camera and dual SIM support that's perfect for travelers who require either two phone numbers, or a separate data and phone connection. With the phone weighing just 105g, it's your perfect, portable companion.

ASUS Announces RT-N14UHP N300 Single-Band High Power Router

2013/12/23

ASUS today announced RT-N14UHP, a single-band N300 router with a unique high-power design that boosts wireless coverage by up to 300% compared to standard N300 routers. With its three detachable high-gain 9dBi antennas and adjustable output power, it is the perfect choice for users who need the maximum coverage at home or in the office.

ASUS ROG Announces Poseidon GTX 780 Graphics Card

2013/12/23

ASUS Republic of Gamers (ROG) today announced Poseidon GTX 780 with DirectCU H2O, a new graphics card with an exclusive hybrid thermal solution that enables extremely efficient cooling by either air or water. With DirectCU H2O on board, the new card achieves running temperatures that are up to 140% cooler than reference for gaming performance that's up to 12% faster.

ASUS PadFone julkaisee Android-ohjelmiston päivityksen

2013/11/22

ASUS julistaa ylpeänä huomattavan Android-ohjelmapäivityksen ASUS PadFone A80-laitteen (Eurooppa) 4.4 KitKat-versiolle, 2014 vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana.