[Probleem Oplossen] Het WiFi LED is niet aan

Raadpleeg de gebruikershandleiding voor gedetailleerde definities van elke LED-kleur.

Zoek de handleiding van het apparaat op www.asus.com/nl/support/

Voorbeeld: RT-AC88U

1. Bekijk of uw de WiFi schakelaar op de router heeft ingeschakeld.

2 Controleer of u de radiofunctie hebt ingeschakeld op de instellingenpagina.

Raadpleeg de veelgestelde vragen

[Draadloze router] Hoe de instellingenpagina van de router te openen (web-GUI)

[Draadloze router] Hoe u het Wi-Fi-signaal kunt uitschakelen

3.Zorg ervoor dat de routerfirmware de nieuwste is.

Raadpleeg de veelgestelde vragen

[Draadloze router] Hoe update ik de firmware van uw router naar de nieuwste versie? (WebGUI)

[Draadloze router] Hoe u de firmware van uw router kunt updaten naar de nieuwste versie via de ASUS Router-app

4. Zet de router terug naar de standaardinstelling

※Opmerking: als de router is hersteld naar de standaardstatus, moet u uw gegevens opnieuw invoeren.

4-1 Voer een standaardreset uit op de router: Er bevindt zich een resetknop aan de achterkant van de router. Wanneer het apparaat is ingeschakeld, houdt u de resetknop ingedrukt (5-10 seconden) totdat de aan/uit-LED begint te knipperen. Laat vervolgens de resetknop los.

Raadpleeg [Draadloze router] Hoe u de router kunt resetten naar de fabrieksinstellingen voor meer informatie.

4-2 Voer een harde fabrieksreset uit: als de standaardreset het probleem niet oplost, gebruik dan deze methode om de router een harde fabrieksreset te geven.
           Raadpleeg [[Draadloze router] wanneer standaardreset niet werkt: harde fabrieksreset - lijst met modellen voor meer informatie.