[Lyra][Problemen Oplossen] Waarom kan ik geen Lyra apparaat vinden tijdens de QIS (Quick Internet Setup)?

Categorie

Content

1. Controleer of het LED op de bovenzijde van de Lyra permanent wit brandt.

2. Controleer of u Bluetooth heeft ingeschakeld op uw mobiel en zoek opnieuw naar Lyra apparaten. (ondersteund BLE v4.0 of daarboven)

3. Ontkoppel de Lyra en sluit deze direct opnieuw aan, zodoende wordt de Lyra herstart.

4. Indien de Lyra nog steeds niet gevonden kan worden door een mobiel apparaat met Bluetooth ingeschakeld, dan dient u de Lyra te resetten en het opnieuw te proberen.