[Chromebook] Problemen oplossen - Hoe repareer ik "Aw, Snap!" pagina-crashes en andere fouten bij het laden van pagina's

Controleer je internetverbinding

Zorg ervoor dat uw computer is verbonden met wifi of een bekabeld netwerk.

Probeer het tabblad met de fout opnieuw te laden.

Wis je cache

Chrome heeft mogelijk informatie opgeslagen waardoor de pagina niet wordt geladen.

Open de pagina in een incognitovenster

1. Open de Google Chrome-browser.
  2. Klik op het pictogram [Meer] rechtsboven, selecteer vervolgens [Nieuw incognitovenster].
  3. Probeer de pagina in het incognitovenster te openen. Als het wordt geopend, volgt u de onderstaande stappen om uw cachegeheugen en cookies te wissen.

Wis je cachegeheugen en cookie

1. Klik op het pictogram [Meer]Selecteer rechtsboven [Meer tools]en selecteer vervolgens [Browsegegevens wissen].
  2. Selecteer in het vervolgkeuzemenu Tijdbereik de optie [Altijd].

3. Vink het vakje aan voor [Cookie en andere sitegegevens] en [Afbeeldingen en bestanden in cache] en selecteer vervolgens [Gegevens wissen].
  4. Probeer na het voltooien van het wissen het tabblad met de fout opnieuw te laden.

Sluit andere tabbladen, extensies en apps

Uw apparaat heeft mogelijk onvoldoende geheugen en kan de site niet laden terwijl ook uw apps, extensies en programma's worden uitgevoerd.

1. Maak geheugen vrij
    • Sluit elk tabblad behalve het tabblad waarop de foutmelding wordt weergegeven.
    • Sluit andere actieve apps of programma's en pauzeer het downloaden van apps of bestanden.
    • Verwijder onnodige extensies uit de Google Chrome-browser. Klik op het pictogram [Meer]Selecteer rechtsboven [Meer tools]en selecteer vervolgens [Extensies]. Op extensies die u niet gebruikt, klikt u op [Verwijderen].

2. Probeer het tabblad met de fout opnieuw te laden.

Start je computer opnieuw op

Programma's of apps zorgen er soms voor dat een pagina niet wordt geladen.

1. Start je Chromebook opnieuw op.
  2. Probeer de pagina opnieuw te laden.

Google Chrome-browser bijwerken

1. Open de Google Chrome-browser.
  2. Klik op het pictogram [Meer] rechtsboven, selecteer vervolgens [Instellingen].
  3. Selecteer [Over Chrome] in het linkermenu.
  4. Chrome controleert of er een update beschikbaar is. Het kan zijn dat je een paar seconden moet wachten om het te zien.
    • Als er een update is, ziet u een optie om op Opnieuw starten te klikken. Probeer na het opnieuw opstarten het tabblad met de fout opnieuw te laden.
    • Als er geen instructies zijn, is uw versie van Chrome up-to-date.

Krijg extra hulp

• Als andere sites normaal openen maar één site crasht, kan die site het probleem veroorzaken:
  • Krijg hulp van experts in het Chrome Helpforum.

Raadpleeg voor meer informatie de Chromebook Help van Google:

https://support.google.com/chromebook/answer/95669

Als uw probleem niet wordt opgelost met bovenstaande oplossing en informatie, neem dan contact op met de klantenservice van ASUS voor meer informatie.