MyASUS Systeemdiagnose - Reset mijn pc en maak een herstelschijf

Toepasselijke producten: notebook, desktop, alles-in-één pc, gaming-handheld

Wanneer u MyASUS-systeemdiagnose gebruikt en de suggesties voor probleemoplossing van MyASUS hebt gevolgd en het apparaat nog steeds problemen ondervindt, kunt u dit artikel raadplegen om een apparaatreset uit te voeren of een systeemherstelschijf te maken. Meer informatie over de introductie van Systeemreset en Herstelschijf.

Inhoudsopgave:

Mijn pc resetten
  1. Nadat u MyASUS heeft geopend, klikt u op [Systeemdiagnose] in het linkermenu. Selecteer de sectie die u wilt testenen klik op [Checkup].

2. Zodra de test is voltooid, klikt u op [Resultaat]④< /span>.
  3. Nadat u het resultaat heeft gecontroleerd, gaat u naar [Diagnostische geschiedenis]en klik op [Aan de slag]op de Reset mijn pc sectie.
  4. Nadat u op 「Aan de slag」 hebt geklikt, voert het systeem systeemreparatie uit voordat het uw apparaat reset.
  5. Wanneer de systeemreparatie is voltooid, klikt u op [Mijn pc resetten].
  6. De volgende stap verwijdert alle persoonlijke bestanden. Zorg ervoor dat u indien nodig een back-up van al uw bestanden maakt. Klik op [Alles verwijderen].
  7. Klik op [Verwijder gewoon mijn bestanden].   ;
  8. Klik op [Reset]om te beginnen met het resetten van de pc en het systeem zal meerdere keren opnieuw opstarten. Zodra dit is voltooid, begint de pc met de initialisatie.

Terug naar inhoudsopgave

Maak een herstelschijf
  1. Nadat u MyASUS heeft geopend, klikt u op [Systeemdiagnose] in het linkermenu. Selecteer de sectie die u wilt testenen klik op [Checkup].

2. Zodra de test is voltooid, klik op [Resultaat].   ;
  3. Nadat u het resultaat heeft gecontroleerd, gaat u naar [Diagnostische geschiedenis] en klik op [Maken]op het Maken een herstelschijf sectie.
  4. Er verschijnt een pop-upvenster op MyASUS voor het maken van een herstelschijf. Plaats een USB-stick met een opslagcapaciteit van minimaal 16 GB in de pc. Houd er rekening mee dat alles op de schijf na dit proces volledig wordt verwijderd. Selecteer [Een back-up maken van systeembestanden op de herstelschijf] en klik vervolgens op [Volgende]en wacht een paar minuten.
  5. Bevestig dat de stationsletter van het USB-flashstation degene is die bedoeld is voor het maken van het herstelstation (station D: is toegewezen aan het USB-flashstation, zoals weergegeven), om te voorkomen dat gegevens of bestanden per ongeluk van de verkeerde USB-flashdrive worden verwijderd. Klik op [Volgende].
  6. Deze melding is de waarschuwing dat alles tijdens het proces wordt verwijderd. Zorg ervoor dat er een back-up van het bestand is gemaakt. Klik op [Maken]om door te gaan.
  7. Wacht tot het proces is voltooid en klik op [Voltooien]om het proces te beëindigen.

Terug naar inhoudsopgave

Download MyASUS nu en ervaar perfecte service. Klik hieronder!