ASUS preporučuje Windows.

  FX502VM

  MOĆ I STIL U POKRETU

  ASUS FX502 poseduje najnoviji Intel® procesor šeste generacije, Windows 10 i NVIDIA® GeForce® GTX grafiku u kompaktnom i lakom dizajnu. ASUS FX502 omogućava korisnicima da efikasno rade svuda.

  ODLIČNE PERFORMANSE

  ASUS FX502 pruža odlične performanse zahvaljujući Intel® Core™ i7 procesoru šeste generacije u kombinaciji sa diskretnom NVIDIA® GeForce® GTX 1060 grafikom uz potpunu Microsoft® DirectX® 12 podršku.


  Hardver vam pruža efikasne i moćne performanse zajedno sa stilskim i lakim dizajnom za produktivniji rad sa više stvari u isto vreme.

  STIL U POKRETU

  Debljina od samo 23,5mm i težinom od samo 2,2kg, ASUS FX502 je ultra-prenosivi uređaj koji prati svaki vaš pokret. Možete se igrati ili obavljati svoje boslove bilo da idete na sastanke ili u kafić.

  2.2kg

  Težina

  23.5mm

  Visina

  SLIKE KOJE ODUZIMAJU DAH NA ŠIROKOUGAONOM PANELU

  ASUS FX502 vam pruža superiorne slike sa realističnim bojama zahvaljujući spektru boja od 100% sRGB. On koristi petnaestoinčni panel sa super brzim širokougaonim panelom da bi vam pružio široke uglove gledanja od 178° tako da nema pomeranja boje čak i kad ga gledate iz ekstremnih položaja.

  178°

  Široki ugao gledanja

  FHD

  Rezolucija

  100%

  sRGB

  PAMETNI TERMALNI DIZAJN

  Hyper Cool Duo-Copper rashladni sistem koristi toplotne cevi i sistem dvostrukih ventilatora da bi odvojeno hladio CPU i GPU. Ovaj dizajn dovodi do maksimuma efikasnost hlađenja da bi ASUS FX502 dala stabilnost koja je uvek potrebna.

  I DO 24 GB DDR4-A

  ASUS FX502 dolazi sa do 24GB DDR4 RAM-a. Neverovatno brz, vrhunskog kapaciteta i male potrošnje koja pruža umerene performanse u svako doba.

  TAKTILNA TASTATURA

  ASUS FX502 ima posebno dizajniranu chiclet tastaturu sa crveno osvetljenim tasterima koja vam pruža 1,6 mm hoda tastera za taktilne pritiske na tastere. Ona takođe ima naglašene WASD tastere tako da znate gde ruke treba da vam budu.

  1.6mm

  Hod

  ISFILTRIRAJTE BUKU OKO VAS

  Skup mikrofona je dizajniran da isfiltrira buku oko vas, što znači da čak i kad imate konferencijski poziv u bučnom okruženju, vaš glas se i dalje jasno čuje.

  ICEPOWER® AUDIO

  Uz vrhunski dizajn, ugrađeni zvučnici su postavljeni tako da možete da iskoristite najviše iz vašeg zvučnog iskustva.