ASUS препоручује Windows 10 Pro.

  ROG Strix GL702ZC

  8 jezgara. Probuđenih.

  ROG Strix GL702ZC je prvi na svetu gejming laptop sa AMD Ryzen™ 7 procesorom. Kombinujući čistu snagu AMD-ove revolucionarne Ryzen platforme sa ROG gejming tradicijom, ROG Strix GL702ZC je napravljen da pruži neverovatne performanse da bi zadovoljio zahteve najokorelijih gejmera i korisnika sa zahtevnim multimedijalnim poslovima. Sa 17-inčnim ekranom širokog ugla gledanja koji pruža izvanredne slike, tastaturom bez kašnjenja sa pozadinskim osvetljenjem za brzu i preciznu kontrolu, i ROG Gaming Center aplikacijom koja igračima nudi izobilje mogućnosti, ROG Strix GL702ZC je fino podešeno oružje koje je pojačano osmojezgarnom snagom za gejming van konkurencije.

  AMD PRUŽA KOMPJUTERSKU SNAGU BEZ PRESEDANA

  Iskusite ultimativnu kompjutersku snagu sa novim AMD Ryzen™ 7 1700 procesorom i Radeon™ RX580 grafičkom kartom. Sa osam jezgara i 16 niti, Ryzen 1700 CPU karakteriše maksimalna turbo brzina od 3,7GHz. Zajedno sa potpuno novom Zen mikroarhitekturom sa simultanom tehnologijom sa više niti (SMT) i SenseMI tehnologijom koja pametno optimizuje performanse i korišćenje energije, Ryzen 1700 vam pruža izvanredne performanse koje omogućavaju da ROG Strix GL702ZC nadmaši konkurenciju. AMD Radeon RX580 grafika sa i do 8 GB GDDR5 VRAM-a pojačava vizuelno iskustvo na ROG Strix GL702ZC laptopu, čak i kod najzahtevnijih aplikacija za virtuelnu realnost.

  Širokog ugla gledanja
  Tehnologija
  FreeSync™
  DisplayPort HDMI
  Podrška za izlaze

  ZADIVLJUJUĆI EKRAN ŠIROKOG UGLA GLEDANJA SA AMD FREESYNC

  ROG Strix GL702ZC je opremljen ekranom širokog ugla gledanja koji podržava AMD FreeSync™ tehnologiju za brze igre. AMD FreeSync sinhronizuje brzinu osvežavanja ekrana sa grafičkom kartom da bi sprečio kašnjenje, smanjio seckanje frejmova, i eliminisao cepanje slike, kako bi obezbedio gladak i fluidan prikaz. ROG Strix GL702ZC čak radi i sa eksternim monitorima koji podržavaju AMD FreeSync preko DisplayPort™ ili HDMI konekcija, omogućavajući vam da uživate u najbržim gejmerskim grafičkim performansama sa maksimalnom fleksibilnošću.

  *Realne specifikacije se mogu razlikovati u zavisnosti od konfiguracija.

  Širokog ugla gledanja
  Tehnologija
  FreeSync™
  DisplayPort HDMI
  Podrška za izlaze

  OBUZIMAJUĆA VIRTUELNA REALNOST

  AMD Radeon™ GPU poseduje brzinu i energetsku efikasnost sposobnu za briljantne performanse u virtualnoj realnosti, omogućavajući vam da uživate u glatkom VR iskustvu bez seckanja i kašnjenja.

  Do
  10miliona
  pritisaka tastera

  TASTATURA DIZAJNIRANA ZA GEJMERE

  Taktilna gejming tastatura na ROG Strix GL702ZC poseduje stilizovano crveno osvetljenje i posebno dizajnirane WASD tastere sa hodom od 1,6 mm. Naš tim inženjera detaljno testira tastaturu, osiguravajući dugotrajnost i pouzdanost sa očekivanim životnim vekom od 10 miliona pritisaka tastera. ROG Strix GL702ZC će vas naoružati tastaturom kojoj možete verovati.

  Do
  10miliona
  pritisaka tastera
  30tastera
  istovremeno

  Tasteri bez kašnjenja osiguravaju da su vaše komande momentalno i korektno interpretirane – čak i kada pritisnete do 30 tastera istovremeno.

  30tastera
  istovremeno

  INTELIGENTNI TERMALNI DIZAJN

  Hyper Cool Duo-Bakarni rashladni sistem koristi cevi za odvod toplote i sistem sa dva ventilatora kako bi nezavisno rashladio CPU i GPU. Ovaj dizajn maksimizuje efikasnost hlađenja kako bi ROG Strix GL702ZC omogućio stabilnost potrebnu za intenzivne gejming maratone.

  2400MHz
  SDRAM

  DO 32GB DDR4 RAM MEMORIJE

  ROG Strix GL702ZC je opremljen sa do 32 GB DDR4 RAM-a, najnovije memorije koja nudi veću brzinu, kapacitet i nižu potrošnju struje, kako bi zaista unapredio vaše gejming iskustvo.

  2400MHz
  SDRAM

  SSD ZA SUPER-BRZA UČITAVANJA

  NVMePCIe 3x4 SSD vam daje superiorne brzine pristupa podacima, tako da trošite manje vremena čekajući. ROG Strix GL702 brže podiže sistem, pokreće aplikacije brže, i omogućava kraće vreme učitavanja u igrama, zbog čega ostajete udubljeni i fokusirani na igru. Ne zaustavljajte se na neverovatno brzom SSD-u, opremite svoj ROG STRIXROG Strix GL702ZC sa do 2TB SATA 2,5-inčnim HDD-om za mnogo prostora za skladištenje podataka.

  *Realne specifikacije se mogu razlikovati u zavisnosti od konfiguracija.

  ISFILTRIRAJTE SVU POZADINSKU BUKU

  ROG Strix GL702ZC poseduje niz mikrofona koji su dizajnirani da filtriraju ambijentalnu buku, tako da se vaš glas čuje jasno i glasno, što znači da iako ste na LAN žurci, ili nekom drugom bučnom okruženju, sagovornici će jasno čuti vaš glas.

  SONIC STUDIO & SONIC RADAR

  Sonic Studio i Sonic Radar isporučuju okružujući gejming zvuk. Sonic Studio obezbeđuje zvuk u igri visokog kvaliteta, kao i unapređeni striming i snimanje zvuka za savršeno hvatanje glasa i eliminaciju pozadinske buke. Sonic Radar vam pomaže da detektujete protivnika preko sloja na ekranu koji prikazuje relativne pozicije pucnjeva, korake i ostale zvučne efekte u igri.

  ROG Gaming Center

  ROG Gaming Center vam omogućava da pokrenete ROG aplikacije i da jednostavno pristupite podešavanjima. Integrisane aplikacije uključuju ROG Game First IV, XSplitGamecaster, i Splendid.

  Hitman images and logos ©2016 Io-Interactive A/S. All rights reserved. IO-INTERACTIVE and the IO logo are trademarks of Io-Interactive A/S. HITMAN and the HITMAN logo are trademarks of Square Enix Limited. SQUARE ENIX and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks or trademarks of Square Enix Co. Holdings Ltd.