M2NBP-VM CSM

  M2NBP-VM CSM

  AMD Commercieel en Stabiel Beeldplatform&NVIDA Business platform

  - Ondersteuning AMD® Socket AM2
  - AMD Live!™ Gereed
  - NVIDIA Quadro® NVS 210S+NVIDIA nForce®
  430B
  - Dual-channel DDR2 800/667/533 met ondersteuning ECC
  en non-ECC,ongebufferd geheugen
  - PCI Express-architectuur
  - Dubbele VGA-output: DVI-D & RGB
  - Geïntegreerde GeForce6 GPU


   AMD Micro ATX-moederbord voor zakelijke gebruikers

   Ondersteunt AMD Socket AM2 Athlon 64 X2/Athlon 64 FX/Athlon 64/Sempron
   Het moederbord ondersteunt AMD socket AM2 single-core Athlon 64/ Sempron en dual-core Athlon 64 X2/ Athlon 64 FX processoren met 2MB/1MB/512KB L2-cache, gebaseerd op 64-bit architectuur. Het is uitgerust met 2000/1600 MT/s HyperTransport Bus, dual-channel ongebufferd DDR2 800 geheugen ondersteuning en AMD Cool 'n' Quiet!-technologie.

   Dual channel DDR2 800
   DDR2 is de volgende-generatie geheugentechnologie die het huidige DDR gaat vervangen. Met een topsnelheid van 800MHz, biedt DDR2-geheugen fantastische prestaties voor 3D-graphics en andere geheugenintensieve applicaties.
   AMD Cool 'n' Quiet! Technology
   De M2NBP-VM CSM ondersteunt AMD Cool 'n' Quiet! technologie, dat de systeemwerking controleert en automatisch CPU-voltage en -frequentie aanpast voor een koele en stille omgeving.

   NVIDIA Quadro® NVS 210S+NVIDIA nForce® 430B
   De NVIDIA Quadro® NVS 210S GPU North Bridge ondersteunt Microsoft® DirectX 9.0 Shader Model 3.0, dubbele VGA-out ( DVI-D en RGB), NVIDIA® PureVideo-technologie met geïntegreerde video van ongekende kwaliteit, en PCI Express-interface. De NVIDIA nForce® 430 MCP South Bridge levert NVIDIA® Gigabit LAN en NVIDIA® MediaShield opslagbeheertechnologie, wat eenvoudige RAID-configuratie mogelijk maakt (RAID 0 en RAID 1) voor Seriële ATA 3Gb/s.

   AMD Commercieel en Stabiel Beeldplatform
   Het AMD CSIP (Commercial Stable Image Platform) is een stabiel beeldplatform voor beheersbare PC’s die uitmuntende productiviteit leveren aan commerciële klanten.

   NVIDIA Bussiness Platform
   De M2NBP-VM CSM is gecertificeerd door het NBP (NVidia Business Platform) programma, wat serieuze zakelijke gebruikers betrouwbare kwaliteit en stabiele drivers garandeert.

   PCI Express Architectur
   PCI Express is de nieuwste I/O-interconnecttechnologie die het bestaande PCI zal vervangen. De PCI Express x16-bus presteert veel beter in applicaties zoals 3D-spellen.

   Seriële ATA 3Gb/s
   Dit moederbord ondersteunt volgende-generatie SATA-harddisks gebaseerd op de nieuwe SATA 3Gb/s opslagspecificatie. De on-board NVIDIA nForce 430B MCP South Bridge en NVIDIA® MediaShield opslagbeheertechnologie maken RAID 0- en RAID 1-configuraties mogelijk voor vier SATA-connectoren.

   Gigbit LAN
   De NVIDIA Gb LAN-controller levert overdrachtsnelheden die tot tien keer sneller zijn dan conventionele 10/100 Ethernetverbindingen. Gigabit LAN is de netwerkstandaard voor de nabije toekomst en is ideaal voor het verwerken van grote hoeveelheden data zoals video, audio en spraak.

   High Definition Audio
   SoundMAX is de best presterende, meest betrouwbare en gebruiksvriendelijke PC-audio oplossing voor zakelijke professionals, audiofielen, musici en gamers. Luister naar de kristalheldere kwaliteit van al uw audio - MP3-weergave, thuisbios, geavanceerde spellen, VOIP en meer, en maak u geen zorgen - SoundMAX high-definition audio staat klaar om uw audiobeleving te verbeteren!

   C.P.R.(CPU Parameter Recall)
   Indien het systeem hangt vanwege een overklokfout, hoeft de behuizing niet te worden geopend om de CMOS-gegevens te wissen. Herstart simpelweg het systeem, waarna het BIOS de voorgaande instellingen toont zodat gebruikers de CPU-instellingen weer kunnen aanpassen.

   ASUS EZ Flash 2
   EZ Flash 2 is een gebruiksvriendelijk BIOS-update hulpprogramma. Druk eenvoudigweg op de voorgeprogrammeerde sneltoets om deze tool te starten en het BIOS te updaten vanaf een USB flash disk, voordat u het besturingssysteem start. U kunt uw BIOS updaten via slechts enkele muisklikken zonder eerst een additionele floppy disk te prepareren of een besturingssysteemgebaseerde flash utility te gebruiken.

   ASUS Q-Fan 2
   ASUS Q-Fan 2-technologie past op intelligente wijze de ventilatorsnelheden van zowel CPU als behuizing aan de systeembelasting aan en zorgt zo voor stille, koele en efficiënte werking.

   GreenASUS
   Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit komt overeen met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.