RT-N11P B1

  RT-N11P B1

  N300 wifi-router met drie bedrijfsmodi en twee krachtige antennes

  • Meerdere 3-in-1 Router / Repeater / Access Point draadloze modi
  • Twee externe high-performance antennes voor krachtigere en bredere dekking
  • 300Mbps hoge-snelheid
   Product Image

   Consequent geprezen voor topkwaliteit netwerken!

   Recommended Excellence Award voor beste routermerk, PC Pro Technology Excellence Awards 2016.

   Meest door consumenten aanbevolen routermaker van 2015!– PC Magazine
   >>Meer info.

   3-in-1 Router, speciaal ontworpen voor kleine bedrijven en thuisnetwerken

   De ASUS RT-N11P B1 is een 300Mbps Wireless N-router met zowel bekabelde als draadloze netwerkverbindingen en is speciaal ontworpen voor het netwerkgebruik van kleine bedrijven en thuiskantoren. Dankzij 2T2R MIMO-technologie en externe high-gain antenne creëert de RT-N11P B1 een uitgebreid dekkingsgebied met geavanceerde draadloze prestaties. Dit maakt hem ideaal voor het streamen van HD-video, het voeren van VoIP-gesprekken en online gaming. Dankzij ASUS' unieke Quick Internet Setup en Grafische Gebruikersinterface is de RT-N11P B1 voor iedereen gemakkelijk te installeren en te beheren, zelfs voor beginners!

   Krachtige, brede dekking

   Verbeterde signaalsterkte en bredere dekking voor grotere huizen en kantoren worden aangestuurd door twee externe high-performance antennes. Het ontwerp is ook ideaal voor locaties met meerdere verdiepingen, met apparaten die zich op verschillende niveaus bevinden.

   Eigen wifi voor bezoekers

   Deel de internetverbinding veilig met gasten, zonder persoonlijke wachtwoorden of netwerk resources te hoeven delen. ASUS Guest Network ondersteunt tot drie afzonderlijke gastnetwerken, elk met zijn eigen gebruikslimiet en wachtwoord. Gasten krijgen geen toegang tot het primaire netwerk of andere aangesloten apparaten.

   Robuuste controle en optimalisatie met ASUSWRT

   Met de ASUSWRT Dashboard UI installeert, bewaakt en bedient u netwerkapplicaties allemaal in één intuïtieve zone. De geheel vernieuwde dashboardinterface laat gebruikers alle clients en instellingen beheren via een enkele grafische interface en biedt updates met 1 muisklik. Probeer onze ASUSWRT.

   Eenvoudige installatie in 3 stappen

   Gebruik uw smartphone, tablet of pc om uw ASUS-router moeiteloos in te stellen in minder dan 30 seconden¹ en in slechts 3 eenvoudige stappen. Sluit eenvoudig de kabels aan op de router, open een webbrowser en volg de installatiewizard om u binnen een mum van tijd online te krijgen.


   Step1: Open web browser.

   Step2: Voer ID/wachtwoord in.

   Step3: Klaar!


   ¹Door ASUS geteste en geverifieerde installatietijd. Daadwerkelijke duur kan verschillen per ISP, specifiek verbindingstype, locatie en andere factoren.

   Breid wifi-dekking snel en eenvoudig uit

   De universele repeatermodus breidt het wifi-bereik van een standaard draadloze router direct uit, met behoud van soepele en snelle verbindingen op grotere locaties, zelfs met meerdere verdiepingen.

   Blijf up-to-date!

   Vergeet niet om altijd de firmware van uw apparaat up-to-date te houden, zodat u kunt profiteren van de allernieuwste verbeteringen op het gebied van service en veiligheid — en over opwindende nieuwe functies te beschikken! Meer informatie over het bijwerken van nieuwe firmware.

   * ASUS ontving de hoogste numerieke score wat betreft draadloze routers in het J.D. Power 2015 Wireless Router tevredenheidsonderzoek, gebaseerd op 2.716 reacties van 8 bedrijven waarbij de tevredenheid met draadloze routers werd gemeten in de periode november-december 2015. Uw ervaringen kunnen verschillen. Bezoek jdpower.com